Tehokas palkkajärjestelmä on palkanlaskijan paras työkaveri. CGI HR Palkat auttaa muistamaan deadlinet, toimii luotettavasti kellon ympäri ja on helppo käyttää. Tukena on vuosikello, jonka avulla voidaan aikatauluttaa palkanlaskennan prosesseja – se ohjaa sekä muistuttaa toimimaan määritellyn aikataulun mukaisesti.

CGI:n palkanlaskennan ratkaisut soveltuvat erikokoisten organisaatioiden palkanlaskennan tarpeisiin. Asiakaskuntamme on erittäin laaja – yli 1000 yritystä ja organisaatiota käyttää HR- ja palkkaratkaisujamme. Asiakkaitamme ovat niin pienet muutaman kymmenen henkilön yritykset kuin Suomen valtiokin. Ratkaisujemme tukemana maksetaan yli 1,3 miljoonan suomalaisen palkat.

Webinaarissa pääset tutustumaan nykyaikaiseen palkkajärjestelmään. Webinaari on suunnattu yrityksille, jotka kaipaavat tehostusta palkanlaskennan prosesseihin ja etsivät uutta palkkajärjestelmää avuksi.

 

Ilmoittaudu tästä webinaariin 5.3.2019 klo 9-10

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi käytetään markkinointitarkoituksiin. Jos sinulla on kysymyksiä käsittelyyn liittyen, haluat poistaa tai korjata markkinointitarkoituksiin käytettäviä tietojasi, lähetä viesti osoitteeseen support.crm.fi@cgi.com. Sinulla on oikeus vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn, katso tarkemmat tiedot tietosuojaselosteestamme. Lähetä pyyntösi osoitteeseen gdpr.fi@cgi.com. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme. Tapauksista, joissa CGI ei käsittele pyyntöäsi asianmukaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.