Ruokapalvelut vuonna 2030, robottikokkeja vai tyytyväisiä ruokailijoita?

Miten modernit teknologiat tulevat tehostamaan ruokapalvelua? Miten vastaamme asiakaskäyttäytymisen muutoksiin? Mikä on ilmastoystävällisen ja terveellisen ruoan resepti? 

Kokoamme yhteen alan konkarit ja visionäärit, teknologiagurut sekä asiakkaat pohtimaan ja haastamaan ruokapalvelujen tulevaisuuden polttavia teemoja. Mietitään yhdessä kuinka pystymme toimimaan yhä tehokkaammin vastaten samalla asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja yhteiskunnan asettamiin paineisiin vuonna 2030. Tule mukaan maksuttomaan seminaariin ja cocktail-iltaan!

 

Ohjelma

 

Ohjelma
13:00-13:30 Tervetuloa - Tero Pollari, CGI
13:30-14:00 Ruuan tulevaisuus - Arto O. Salonen, professori
14:00-14:30 Kestävän ruokajärjestelmän rakennuspalikat - Merja Rehn, Sitra
14:30-15:00 Tietoturvallista ruokapalvelua - Jan Mickos, CGI
15:00-15:30 Tauko
15:30-16:00 Digitaalisuus ruokapalvelujen kasvun mahdollistajana - Nina Rokkila, Palmia
16:00-16:30 Hiilineutraalia joukkoruokailua satokausiajattelulla? - Samuli Karjula, Satokausikalenteri
16:30-17:00 Emerging technologies in creating customer value - Riz Haque, CGI
17:00-19:30 Cocktails & mingle

 

 

 

 


Lataa Ruokapalvelupäällikön opas: Näin johdat ruokapalvelua tehokkaasti tiedon pohjalta. Ota selvää, miten Aromi vastaa ruokapalvelutoimialan tulevaisuuden haasteisiin.