Tuotteistettu ratkaisumme HR Analytics tuottaa ajantasaista seuranta- ja kehittämistietoa henkilöstöhallinnon ja johtamisen päätöksenteon tueksi. Ajantasainen tieto säästää merkittävästi raporttien koostamiseen, jakamiseen ja analysoimiseen kuluvaa aikaa ja toisaalta edesauttaa kehitettävien ja parannettavien liiketoimintakohteiden löytämistä.

Tervetuloa webinaariin tutustumaan tarkemmin analytiikan hyödyntämiseen HR:ssä ja HR Analytics -työkaluun. Webinaari on maksuton. Webinaari on pidetty 28.11.2018 ja saat sen tallenteena sähköpostiisi muutaman minuutin kuluessa ilmoittautumisesta.

Ilmoittaudu tästä

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi käytetään markkinointitarkoituksiin. Jos sinulla on kysymyksiä käsittelyyn liittyen, haluat poistaa tai korjata markkinointitarkoituksiin käytettäviä tietojasi, lähetä viesti osoitteeseen support.crm.fi@cgi.com. Sinulla on oikeus vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn, katso tarkemmat tiedot tietosuojaselosteestamme. Lähetä pyyntösi osoitteeseen gdpr.fi@cgi.com. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme. Tapauksista, joissa CGI ei käsittele pyyntöäsi asianmukaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.