Ensisijaiset välilehdet

Tulevaisuuden HR, tuottavuus, työhyvinvointi, työajanhallinta, viranomaishankkeet...

Näistä on CGI HR -asiakaspäivämme tehty. Tilaisuudessa kuulet tuttuun tapaan uusimmat digitaalisen HR- ja palkkahallinnon uutiset ja pääset tutustumaan tuotteidemme tuoreimpiin versioihin.

Ohjelmassa on painavaa asiaa ja positiivista energiaa! Tule mukaan inspiroitumaan asiantuntijoiden näkemyksistä, oppimaan uutta ja laajentamaan osaamistasi. Suomalainen työ on valtavassa murroksessa, pysytkö sinä mukana?

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille ratkaisujemme käyttäjille ja niistä kiinnostuneille, niin asiantuntijoille, päättäjille sekä julkishallinnossa että yrityssektorilla. Tätä tapahtumaa et halua missata, varaa päivä kalenteristasi.

Tutustu ohjelmaan tästä. 
 

Päivän ohjelma ja sisältö oli erittäin mielenkiintoinen! Parasta oli Keynote työelämän muutoksesta, muut tulevaisuuden näkymät, asiakaspuheenvuorot eli käytännön kokemukset ja se että asia oli todellakin ajankohtaista.

93.5 % vuoden 2018 palautekyselyyn vastanneista osallistujista suosittelisi tapahtumaa kollegalleen.

AIKA

17.9.2019
9.00 - 16.00

PAIKKA

Tampere-talo,
Tampere

HINTA

250 € (+ alv)
/ henkilö

 

Ilmoittaudu mukaan tästä

CGI HR -asiakaspäivässä on mukana jo lähes 400 alan asiantuntijaa; palkanlaskijoita, HR-asiantuntijoita, henkilöstöjohtajia, järjestelmäasiantuntijoita sekä palvelu- ja kehityspäälliköitä. Vielä on muutama paikka jäljellä, joten ehdit ilmoittautua mukaan niin kauan kuin tilaa riittää!