CGI HR -asiakaspäivä järjestetään 17.9.2019 Tampere-talolla. Merkitse päivä kalenteriisi ja pysy kuulolla, ilmoittautuminen alkaa jo keväällä!

 

CGI HR -asiakaspäivä 2018

Viime vuonna CGI HR -asiakaspäivää vietettiin 370 HR- ja palkka-asiantuntijan voimin. Yhtenä kantavana teemana oli yhteistyömme kehittäminen. Keskustelimme tilaisuudessa muun muassa siitä, miten jatkossa mahdollistamme kehitystyöhön ja roadmappiin vaikuttamisen entistä helpommin.
 

Parasta päivän ohjelmassa oli monipuolisuus ja omien valintojen mahdollisuus mihin osallistuu sekä aiheiden ajankohtaisuus (mm. Katre) ja niiden käsittely sekä sisällöllisesti (VM) että ohjelmallisesti (CGI). Pekka Pohjakallion esitys oli upea ja sopi hyvin päivän loppuun. 

 

Monia kiinnosti myös tulevaan ohjelmistoversioon syventyminen ja tietysti sen myötä KATREen valmistautuminen. Järjestämme näihin vielä loppuvuodesta järjestelmäversiokohtaista tukea erillisissä koulutuksissa. 

Palaa vielä asiakaspäivän tunnelmiin Twitterissä, Linkedinissä ja Instagramissa hashtagilla #CGIHR!
Olitko mukana? Muista antaa meille palautetta ja toiveita ensi vuodelle!

 

Poimintoja vuoden 2018 ohjelmasta

  • Asiakaspuheenvuoro: Analytiikka henkilöstöjohdon tukena, Elise Rantanen, henkilöstöpäällikkö, Kurikan kaupunki
  • Kansallisen tulorekisterin tilanne ja miten verotus muuttuu 2019? Arto Leinonen, hankepäällikkö, Valtiovarainministeriö, Kansallisen tulorekisterin perustamishanke
  • Uusimmat CGI HR -demot
  • Syvennä osaamistasi: Ennakoiva analytiikka, ohjelmistorobotiikka ja Agile HR:ssä
  • Kuinka paljon digi HR säästää aikaa ja rahaa? Case-esimerkki, Janne Jokisalo, julkishallinnon palkkaratkaisujen johtaja, CGI
  • Paljon kokemuksia ratkaisuistamme ja asiakaspuheenvuoroja
  • Uusimpien ohjelmistoversioiden ennakkoesittelyt

 

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille ratkaisujemme käyttäjille, niistä kiinnostuneille ja HR-johdolle sekä julkishallinnossa että yksityisellä sektorilla.