Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 6.-8.5.2019!

Sote-palvelujen tehokas tuotanto edellyttää kehittyvää teknologiaa ja sen älykästä hyödyntämistä. Tervetuloa tutustumaan uusimpiin sosiaali- ja terveysalan innovaatioihin! 

Tule kuulemaan OMNI360:stä! OMNI360 on modulaarinen ja avoin kokonaisuus, jonka keskiössä on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kokonaisuus on suunniteltu paikalliset käytännöt ja vaatimukset huomioiden ja yhtenäisen hoitoketjun avulla kokonaisuus auttaa tuottamaan asiakkaalle parhaan palvelukokemuksen.

Ständillämme pääset tutustumaan myös muun muassa oppivaan puheentunnistukseen, uuteen työhyvinvoinnin seurantapalveluun Zenseen, sekä uudistuviin perusterveydenhuollon ja sosiaalipalveluiden ratkaisuihin. Ständillä on myös mahdollista kokea, miten vitaaliarvoja mittaamalla kiireellisen hoidon tarve voidaan arvioida jo ilmoittautumistilanteessa! Katso tästä koko ATK-päivien ohjelma.

CGI <3 ATK-PÄIVÄT

Järjestämme ensimmäisenä tapahtumapäivänä (7.5.) atk-päivien osallistujille Get togetherin Sokos Hotel Tornissa. Ilmoittaudu mukaan ja tule verkostoitumaan maukkaiden cocktail-palojen ja drinkkien äärelle 7.5.2019 klo 18.00 eteenpäin.