Webinaari: Avaimet tulokselliseen hävikin hallintaan

Torstaina 10.9.2020 klo 14 - 15

Ruokahävikkiä syntyy Suomessa vuosittain jopa 500 miljoonaa kiloa, josta noin viidesosa on ravitsemusliikkeiden tuottamaa hävikkiä. Hävikki kuormittaa ympäristöä ja aiheuttaa yrityksille ja organisaatioille turhia kustannuksia.

Hävikkiviikon webinaarissa haastamme ruokapalvelutoimijat paljastamaan syyt syntyneelle ruokahävikille sekä pohtimaan, mitkä ovat avaimet tulokselliseen hävikinhallintaan.

Keskustelemassa ovat mukana ravintolapäällikkö Teemu Sirainen Laurea-ammattikorkeakoulun ruokapalveluista, keittiömestari Kasper Sjöholm yli 200 ravintolaa pyörittävästä Suomen Sodexosta sekä kiertotalousasiantuntijat Sini Vuorinen ja Eveliina Lindell CGI:ltä.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan verkkoseminaariin! Toimitamme webinaarista myös tallenteen kaikille ilmoittautuneille. 

 

CGI on mukana Hävikkiviikolla 7.-13.9.2020. Haluamme auttaa ruokapalveluasiakkaitamme minimoimaan ruokahävikkiä kehittämällä innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja ja tarjoamalla kiertotalous- ja ruokapalvelualan asiantuntijuuttamme.

Hävikkiviikko logo

Tapahtumailmoittautuminen on päättynyt. Tutustu lisää aiheeseen blogissa!