Terveydenhuollon ja hoivapalvelujen asiakkailla on paljon erityistarpeita, jotka ruokapalvelutoiminnan on otettava huomioon hoitoketjun tai palveluelinkaaren eri vaiheissa. Tilanteet muuttuvat nopeasti ja hoitohenkilökunnan on pysyttävä mukana, keittiöstä puhumattakaan.

Ruokapalvelujen toiminnanohjaukseen kehitetty Aromi vähentää hoitohenkilöstön työkuormaa automatisoimalla prosesseja. Työkalu varmistaa aterioiden soveltuvuuden ja takaa jokaisen ruoka-annoksen toimitusvarmuuden. Tieto liikkuu ketterästi  Aromin ja muiden järjestelmien välillä, jolloin oikea ruoka on aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan!

Webinaarissa ruokapalveluasiantuntijamme Regina Häihänen kertoo käytännön esimerkein, miten Aromi vastaa sairaaloissa ja palvelutaloissa toimivien ruokapalvelujen haasteisiin. Lataa maksuton tallenne!