OP halusi parantaa toimintansa tehokkuutta ja skaalautuvuutta ulkoistamalla vahinko- ja henkivakuuttamisen sekä hallinnollisten järjestelmäpalvelujen IT-toiminnot CGI:lle. Ulkoistamisen rinnalla OP on lähtenyt ketteröittämään toimintaansa. "CGI:llä on ollut keskeinen rooli SAFe-toimintamallin kehittämisessä ja käyttöön ottamisessa yhdessä meidän kanssamme", kertoo OP:ssä sovelluskehitystoiminnasta vastaava ...

Liiketoiminta on riippuvainen sovellusten ja integraatioiden reaaliaikaisesta toimivuudesta. Tietojärjestelmiä ja liiketoimintasovelluksia on hallittava tehokkaasti, jotta IT-investoinneista saadaan täysi hyöty ja voidaan edistää liiketoiminnan kasvua.

Heterogeenisen sovellusportfolion ylläpito edellyttää laajaa osaamista sekä eri teknologioista että toimialoilta. 

Tarjoamme kokonaisvaltaisia sovellushallintapalveluja, joilla saat käyttöösi asiantuntemuksen, taidot ja laadukkaat ratkaisut, joiden avulla pystyt rakentamaan, käyttämään ja kehittämään yrityksesi sovelluksia menestyksekkäästi. Tarjoamme palvelua optimaalisella yhdistelmällä niin paikallista kuin globaalia osaamista hyödyntäen kansainvälistä CGI-verkostoa. Hyödynämme myös kattavasti robotiikkaa, analytiikkaa, koneoppimista, palveluvirtualisointia, automaattista testausta sekä ketteriä toimitustapoja.

 


 

Liiketoimintasovellusten ylläpitopalvelu

Liiketoimintasovellusten ylläpitopalvelumme varmistaa, että asiakkaamme voivat rakentaa ja käyttää tehokkaasti suorituskykyisiä sovelluksia ja järjestelmiä, jotka vastaavat liiketoimintatarpeita, parantavat investointien tuottoa ja tuovat kilpailuetua.

 

Tutustu palveluumme

Sovellushallintapalvelu

 


 

 

Ketteriä toimituksia

CGI on maailman ensimmäinen SAFe Global Transformation Partner.  Hyödynnämme toimituksissamme aina ketteriä toimitustapoja, kuten DevOpsia ja Agilea. Lue CGI:stä ketterien menetelmien kumppanina. 

Scaled Agile Global Partner -logo

Ajatuksia asiantuntijoiltamme