Tiedolla johtamisen tavoitteena on tarjota oikeaa tietoa, oikeille ihmisille, oikeaan aikaan, mikä edellyttää tietotarpeen tunnistamista, tiedon keräämistä, luokittelua ja analysointia.

Kun ihminen ymmärtää ja hyödyntää kerättyä dataa, syntyy tietoa. Organisaation tulee tunnistaa sen tietotarpeet; mistä tarvittavaa tietoa hankitaan, miten sitä jaetaan ja lopulta käytetään.

 

Webinaari 3.11. klo 10.00 - 10.30

Tule mukaan maksuttomaan webinaariin, jossa syvennymme tiedolla johtamisen saloihin kunnissa. Jos lomake ei lataudu oikein, klikkaa tästä.

Woman watching smart city webinar on her laptop

    

advanced-analytics-medium

 

Lisää faktaa kuntien päätöksentekoon

Datan lisääntyessä vauhdilla on tiedolla johtamisesta tullut osa arkea. Suomen kunnissa mietitään, miten johtaa tuhansien työntekijöiden, satojen järjestelmien ja monien toimialojen organisaatioita nykyistä paremmin.

Valtiovarainministeriö kannustaa Suomen kuntia käyttämään päätöksenteossa enemmän faktatietoa. Tämän tarpeen totesivat myös kunnan johtoryhmäläiset asiantuntijamme haastattelussa.

Jatka oppimista lukemalla Anna-Maija Moilasen vinkkejä tiedolla johtamiseen blogista.

Lue lisää

       

Anna-Maija Moilanen

Anna-Maija Moilanen 

Tiedolla johtamisen asiantuntija, jolta ei ainakaan intoa tai draivia puutu! Anna-Maija suoritti tiedolla johtamisen maisteriopinnot Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa ja vaihtoi rohkeasti alaa. Hänen erityisosaamisia ovat tiedolla johtaminen, johdon mittarit, strategiatyö ja strategiset mittarit. Anna-Maija sparrailee erittäin mielellään lisää aiheesta kanssasi, ota rohkeasti yhteyttä!

Katja Antikainen

Katja Antikainen 

Liiketoimintatiedon ja -analytiikan, datan mallinnuksen ja ennustavan analytiikan kokenut asiantuntija. Katja on taitava yhdistämään, mallintamaan ja analysoimaan liiketoiminnalle tärkeitä tietoja eri lähteistä. Hänen erityisosaamisalue on sosiaali- ja terveyspalvelujen integroinnissa, mutta hänellä on vahva taloudellinen tausta ja intohimo monitieteiseen tutkimukseen.

Tulevaisuuden kunta -uutiskirje

Tilaa Tulevaisuuden kunta -uutiskirje ja kuulet ensimmäisten joukossa innovatiivisista blogeistamme, mielekiintoisista asiakastarinoista ja uusimmista ratkaisuista!