Kirjoitettu strategia on usein vaikea ymmärtää. Erityisen vaikeaa on hahmottaa sen tavoitteiden ja suunniteltujen toimenpiteiden kytköksiä toisiinsa. Strategia on kuitenkin tärkein väline johdettaessa kunnan kehittämistä. Sanalliseen muotoon kirjoitettu kuntastrategia kannattaa avata visuaalisemmin helpommin ymmärrettävään esitystapaan. Tässä auttaa ...

Digitalisaation roadmap kuntien elinvoiman kasvattajana

Monella kunnalla on valmiina tai vähintään työn alla erillinen digitalisaatiostrategia. Usein niiden perusajatuksena on, että digitalisaatio on kasa yksittäisiä teknologiaprojekteja.

Digitalisaatio on keino toteuttaa matkaa kohti tulevaisuuden älykästä ja elinvoimaista kuntaa. Siksi digitalisaatio tarvitsee oman suunnitelman ja tiekartan osana kuntastrategiaa. Digitalisaation tiekartta on työkalu, jolla tavoitteisiin pääsemistä voidaan merkittävästi helpottaa.

Digitalisaatiohankkeiden tunnistaminen, priorisoiminen digiroadmapin avulla sekä kytkeminen muihin hankkeisiin synnyttävät todellisen suunnitelman, joka on kiinteä osa kuntastrategiaa.

 

 

Lataa webinaari

Lataa maksuton webinaaritallenne, jossa perehdymme elivoimaisen kunnan digiroadmapin rakentamiseen!

Jos lomake ei lataudu oikein, klikkaa tästä.

Woman watching smart city webinar on her laptop

          

Mika Sairanen

Mika Sairanen

Kun kaivataan strategista liiketoimintaymmärrystä asiakastarpeen täyttämiseen, Mika on juuri oikea henkilö asialle. Hän on ollut mukana kehittämässä liiketoimintaa yhdessä asiakkaidemme kanssa vuosikymmenten ajan. Ota rohkeasti yhteyttä Mikaan!

Juha Ruokari

Juha Ruokari

Pitkän linjan digitaalisen transformaation asiantuntija, jolla on yli 25 vuoden kokemus kuntasektorin kanssa työskentelemisestä. Juha toimii kehitysjohtajana CGI:n kuntatoimialalla, vastuullaan CGI:n kuntatarjonnan kehittäminen vastaamaan nopeasti muuttuvia tarpeita. Ota rohkeasti yhteyttä Juhaan, kun haluat rakentaa toimvan digiroadmapin elinvoimaiselle kunnalle!

Tulevaisuuden kunta -uutiskirje

Tilaa Tulevaisuuden kunta -uutiskirje ja kuulet ensimmäisten joukossa innovatiivisista blogeistamme, mielekiintoisista asiakastarinoista ja uusimmista ratkaisuista!