Automaattisen talousraportoinnin perusteet kuntapäättäjille

Kuntien ja kuntayhtymien talousraportointi uudistuu ensi vuoden alusta lähtien, kun koko kuntakenttä siirtyy automatisoituun talousraportointiin ja taloustiedot toimitetaan Valtiokonttorin kuntatalouden tietopalveluun 1.1.2021 alkaen. Kuntatietohankkeenakin tunnetun uudistuksen keskeisempänä tavoitteena on tuottavuuden nostaminen.

Kuntapäättäjä, ota automaatisen talousraportoinnin perusteet haltuun ja varmista, että oma kuntasi saa kaikki saatavilla olevat hyödyt irti uudistuksesta!

    

Webinaari 11.11.2020 klo 10-10.30

Tule kuulemaan keskeisimmistä muutoksista ja tarjolla olevista hyödyistä webinaariimme.

Jos lomake ei lataudu oikein, ilmoittaudu tästä linkistä.

Woman watching smart city webinar on her laptop

   

advanced-analytics-medium

 

Lisää faktaa kuntien päätöksentekoon

Datan lisääntyessä vauhdilla on tiedolla johtamisesta tullut osa arkea. Suomen kunnissa mietitään, miten johtaa tuhansien työntekijöiden, satojen järjestelmien ja monien toimialojen organisaatioita nykyistä paremmin.

Valtiovarainministeriö kannustaa Suomen kuntia käyttämään päätöksenteossa enemmän faktatietoa. VM:n kuntatietohanke onkin konkreettinen edistysaskel faktatiedon lisäämiseksi.

Jatka oppimista lukemalla Anna-Maija Moilasen vinkkejä tiedolla johtamiseen blogista.

Lue lisää

   

Pirjo Keinänen

Pirjo Keinänen 

Yli 20 vuoden kokemus kuntatoimialan taloushallinnosta ja raportoinnista tekee Pirjosta yhden rautaisimmista asiantuntijoistamme. Pirjo on perehtynyt kuntatietohankkeeseen ja automaattiseen talousraportointiin erittäin syvällisesti. Ota rohkeasti yhteyttä Pirjoon, jos sinulla on aiheeseen liittyviä kysymyksiä!

Sari Pentikäinen

Sari Pentikäinen 

Sari toimii palvelujohtajana taloushallinnon palveluiden parissa ja vastaa Kuntamallin kehityksestä ja ylläpidosta. Myös Sarilla on julkisen sektorin alalta yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus taloushallinnon ja sähköisten prosessien parissa. Ota rohkeasti yhteyttä Sariin!