Smart City Academy on CGI:n ilmainen verkkokoulu, joka kokoaa kunta-alan asiantuntijoiden neuvot napakaksi paketiksi. Saat erilaisilta kursseilta selkeitä vinkkejä ja ohjeita, kuinka hyödyntää teknologiaa tulevaisuuden kunnan rakentamisessa.

Verkkokurssit koostuvat erilaisista sisällöistä, asiantuntijoiden blogikirjoituksista, case-esimerkeistä ja webinaareista.

Päivitämme kurssitarjontaa jatkuvasti. Ilmoittaudu mukaan, niin kerromme sinulle kaikista uusista sisällöistä niiden ilmestyessä! Jos lomake ei lataudu oikein, klikkaa tästä.

 

 

 

Laptop on the table

Tiedolla johtaminen kunnissa
3.11.2020

Datan lisääntyessä vauhdilla on tiedolla johtamisesta tullut osa arkea. Suomen kunnissa mietitään, miten johtaa tuhansien työntekijöiden, satojen järjestelmien ja monien toimialojen organisaatioita nykyistä paremmin. Tältä verkkokurssilta löydät ratkaisuja!

Tutustu kurssin sisältöön

CGI consultants checking finance records

Automaattisen talousraportoinnin hyödyt
11.11.2020

Kuntapäättäjä, ota automaatisen talousraportoinnin perusteet haltuun ja varmista, että oma kuntasi saa kaikki saatavilla olevat hyödyt irti uudistuksesta! Tämä kurssi tarjoaa perustiedot tehokkaan käyttöönoton ja tuottavuuden takaamiseksi.

Tutustu kurssin sisältöön

Hyvin suunniteltu asuinalue, joka tukee kaupunkiympäristön kehitystä

Kaupunkiympäristö kasvun kiihdyttäjänä
1.12.2020

Kunta- ja kaupunkiympäristö on yksi suurimmista asukkaiden hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä kunnissa. Ota ohjakset käteesi ja valjasta kaupunkiympäristö kuntasi kasvun kiihdyttäjäksi ajantasaisen tiedon avulla.

Tutustu kurssin sisältöön

         

post-it idea board

Digitalisaation roadmap kuntien elinvoiman kasvattajana

Tällä kurssilla opit elinvoimaisen kunnan digitalisaation roadmapin rakentamisen perusteet. Digitalisaatio on keino toteuttaa matkaa kohti tulevaisuuden älykästä kuntaa. Siksi digitalisaatio tarvitsee oman ohjelman ja työkalut osana kuntastrategiaa.

Tutustu kurssin sisältöön

 

Girl holding mobile device

Palveluekosysteemien mahdollisuudet kunnille

Tämä verkkokurssi johdattaa sinut palveluekosysteemien mahdollisuuksiin. Muutos palvelujen tuottajasta alustaksi ja mahdollistajaksi tarjoaa kunnille täysin uusia tilaisuuksia, joita vain harvat osaavat hyödyntää. Liity edelläkävijöihin ja kasvu-uralle käymällä tämä kurssi!

 Tutustu kurssin sisältöön

Man and laptop

Onnistuneen IT-ulkoistuksen anatomia

Tällä verkkokurssilla käsittelemme onnistuneen IT-ulkoistuksen anatomiaa ja ulkoistuksen tarjoamia hyötyjä. Ulkoistamisen taustalla on usein halu säästää IT-kustannuksissa ja säästöjä saadaankin keskimäärin 25 %, mutta tarjolla on paljon muitakin hyötyjä!

Tutustu kurssin sisältöön

    

LUMA-etäkoulu

Kasvatetaan yhdessä seuraavan sukupolven IT-ammattilaisia! CGI:n LUMA-etäkoulu kannustaa 7-16 vuotiaita lapsia ja nuoria matematiikan, ympäristöopin, luonnontieteiden ja teknologian opiskeluun.