CGI:n tarjosi ISKU:lle IT-palvelujen muuttamista alan kilpailua nykyaikaisemmaksi ja tehokkaammaksi. Koska tarjous huomioi myös muuttuneen taloudellisen tilanteen ja sitä kautta muuttuneet palvelutarpeet, ISKU päätti edetä CGI:n kanssa. Sopimus infrastruktuuripalveluista allekirjoitettiin CGI:n kanssa kahden viikon kuluessa.
Kolme ratkaisevaa tekijää, jotka julkisen ja yksityisen sektorin johtajien on huomioitava selviytyäkseen COVID-19-pandemian aiheuttamista merkittävistä taloudellisista, markkinoiden ja liiketoiminnan muutoksista.

Heidi Nurminen, Fennia

Fennian Heidi Nurminen: ”Tunne on iso osa asiakaskokemusta”

Kuuntele podcast

Podcast | CGI3R

 

Sirpa Nordlund, Nets

Netsin Sirpa Nordlund: kohti helpompaa ja turvallisempaa maksamista

Kuuntele podcast

Podcast | CGI3R

Kiristyvä taloustilanne haastaa kuntajohtamista - CGI Kuntapulssi avaa näkymän kuntien ja kaupunkien ydintietoihin

Lue uutinen

UUTINEN | KUNNAT

CGI:N RESPOND. REBOUND. REINVENT.

 

RESPOND

Kriisin aikana toimimisen välittömien tarpeiden huomioon ottaminen

Tämä vaihe sisältää avun kiireellisissä toimissa, joita tarvitaan resurssien ja järjestelmien sopeuttamiseksi kriisiin vastaamiseksi ja yhteiskunnan toimivuuden tukemiseksi.

 

 

 

REBOUND

Kriisistä selviämiseen liittyviin taktisiin haasteisiin vastaaminen

Tämä vaihe pitää sisällään talouden ja yhteiskunnan uudelleen avaamiseen tarvittavat toimet, mm. valmiudet vastata kysynnän nousuun sekä nopeasti muuttuviin liiketoimintatarpeisiin.

 
 

 

REINVENT

Toimintamallien uudelleensuunnittelu uusien vuorovaikutustapojen mahdollistamiseksi

Tämä vaihe käsittää siirtymisen lyhyellä aikavälillä tehdyistä uudelleen avaamisen toimista toimialalle aiheutuvien rakenteellisten muutosten käsittelyyn sekä uusiin liiketoimintamalleihin ja käytäntöihin.
 

LIIKETOIMINNAN KETTERYYDEN PARANTAMINEN

Maailmanlaajuisen pandemian edetessä poikkeukselliset haasteet ja mahdollisuudet koskettavat kaikkia toimialoja. Mitä tarvitaan massiiviseen muutokseen vastaamiseen, kriisistä palautumiseen ja uusien työtapojen löytämiseen? Ketteryyttä.

Kriisistä selviäminen vaatii uusia ajattelutapoja ja uusia tapoja työskennellä. Tavoitteena on paitsi selviytyä, myös selvitä siitä entistä vahvempana.

Hyödyntämällä vuotuisissa asiakashaastatteluissamme koottuja näkemyksiä eri toimialoilta, eri puolilta maailmaa sekä ketterien menetelmien asiantuntijoidemme kokoamia parhaita käytäntöjä, jaamme suosituksemme ketterien menetelmien hyödyntämisestä.

Lue lisää (pdf)