Ensisijaiset välilehdet

  Suodata:

  Aromi Diet

  Aromi Diet mahdollistaa kokonaisvaltaisen ravitsemussuunnittelun. Ruokapäiväkirjat rakennetaan tarkkaan ja ajantasaiseen tuotetietoon pohjautuen, jotta niitä voidaan helposti ja luotettavasti työstää erilaisia ravitsemuslaskelmia varten.

  CGI Cloud Acceleration Services - Kiihdytys pilveen

  CGI Cloud Acceleration Services nopeuttaa pilven käyttöönottoa ja maksimoi siitä saatavat hyödyt. Cloud Acceleration Services on asiakaslähtöinen ratkaisu yrityksen pilveistymiseen.

  CGI Drive

  CGI Drive on pilvipalvelumme tiedostojen säilyttämiseen ja jakamiseen. Kaikki CGI Driveen tallennetut tiedostot ja data pysyvät Suomessa CGI:n pilviympäristössä, jota ylläpitävät turvaselvitetyt asiantuntijat.

  CGI USE

  CGI USE on skaalautuva, pilvipohjainen ratkaisu, joka tekee palveluhallinnasta ja työtehtävien suorittamisesta yksinkertaista, kustannustehokasta ja liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla palvelevaa.

  OMNI360 TIEDONJAKOPILVI 

  XDS-tiedonjakopilvi on nykyaikainen ratkaisu potilastiedon jakamiseen ja hallintaan. Data ja sovellukset on erotettu toisistaan siten, että yhteiskäytössä olevaa dataa voidaan hyödyntää eri sovelluksilla.

  Unify360-pilvipalvelu

  Uudenlainen palveluratkaisu hybridiympäristöjen kokonaishallintaan Pilvipalvelujen, automaation ja erilaisten digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen lisääntyy jatkuvasti. Alati muuttuvien hybridiympäristöjen hallinta on yhä vaikeampaa ja...