Ensisijaiset välilehdet

  Suodata:

  Analytics Factory

  Analytics Factory mahdollistaa nopean toteutuksen yhdistäen metodologian ja tarpeeseen kehitetyt työkalut muodostaen tehokkaan ja turvallisen data-alustan kehittyneelle analytiikalle pilviympäristöissä.

  Apuri - Tehokkuutta kuntien katuverkostojen ylläpitoon

  Apuri on palvelutuote kuntien katuverkoston ylläpitoon. Apuria voidaan käyttää ympäri vuoden seuraavien olosuhteiden torjuntaan: liukkaus, katupöly, kuivuus ja syksyn lehdet. Apuri visualisoi karttanäkymässä kuljettajalle katujen hoidettavan olosuhteen selkeinä väripalkkeina.

  AROMI - Reseptiikka ja ruokalistasuunnittelu

  Aromi tukee ruokapalvelun suunnittelua kokonaisvaltaisesti. Aromissa on kootusti asiakkaan tarvittavat tuotteet, reseptit ja ruokalistat. Taustalla on laaja nykyaikainen tuotevalikoima ajantasaisine ravintosisältötietoineen.

  Aromi Diet

  Aromi Diet mahdollistaa kokonaisvaltaisen ravitsemussuunnittelun. Ruokapäiväkirjat rakennetaan tarkkaan ja ajantasaiseen tuotetietoon pohjautuen, jotta niitä voidaan helposti ja luotettavasti työstää erilaisia ravitsemuslaskelmia varten.

  Aromi eRuokalista

  Aromi eRuokalista tuo ruokalistat suoraan asiakkaidesi käyttöön verkkosivuillesi. eRuokalista säästää aikaa vähentämällä saman tiedon kirjaamista useampaan paikkaan.

  AROMI Hankinta

  Aromi Hankinta mahdollistaa elintarvikkeiden hankinnan sähköisesti sekä sisäisesti että ulkoisilta toimittajilta. Suunnitellut ruokalistat luovat hankintatarpeen ja Ennustepankkia hyödyntämällä varmistetaan elintarvikkeiden saatavuus.

  Aromi liittymät

  Yhteistyössä tavarantoimittajien ja elintarviketeollisuuden kanssa olemme saavuttaneet kokonaisuuden, jossa tieto kulkee ketjuna koko hankintaprosessin läpi. Aromi on integroitu keskeisten ruokapalveluiden käyttämien...

  AROMI Myynti

  Aromi Myynti -tilausjärjestelmä on kuin verkkokauppa: tuotteet saadaan näyttävästi esille ja tilaaminen on käyttäjille helppoa ja vaivatonta – myös mobiilisti. Tilaajanäkymä voidaan rakentaa vastaamaan tilaavan asiakkaan tarpeita. Sen kautta asiakkailta voidaan kerätä näppärästi myös asiakaspalautetta.

  AROMI Palveluna

  Aromi Palveluna -ratkaisu on kokonaispalvelu, jossa asiakkaalle toimitetaan nykyaikainen Aromi-järjestelmä ”avaimet käteen” -periaatteella.

  AROMI Tuotanto

  Aromi Tuotanto palvelee monimuotoista ruokapalvelua. Se on keittiön työkalu ruoan tuotannon suunnitteluun, jakeluun ja hävikin kirjaamiseen. Aromissa tuotantoa voidaan suunnitella ennakkotilausten ja aiempien menekkitietojen mukaan.

  Aromi Tuotanto ja myynti

  Kausivaihtelut ja eri sesongit aiheuttavat ruokapalvelun tuotannossa aina muutoksia, jotka on huomioita kiertävällä listalla. Hävikin minimoimiseksi tuotanto suunnitellaan ennakkotilausten, aiempien menekkitietojen...

  AURA - laatua, järjestelmällisyyttä ja yksilönsuojaa oppilashuollon asiakkuudenhallintaan

  Aura on perusasteen ja toisen asteen koulupsykologien ja –kuraattorien asiakastyön dokumentointiin ja asiakkuudenhallintaan kehitetty ratkaisu. Yhteistyössä sivistystoimen ja oppilashuollon ammattilasten kanssa...

  C9000-toiminnanohjausjärjestelmä

  Valmistavan teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmä C9000 on komponenttipohjainen kokonaisratkaisu, josta yritys voi hankkia käyttöönsä tarvitsemansa osat. Ratkaisu soveltuu tilausohjautuvan, omia tuotteita valmistavan ja...

  CGI Cloud Acceleration Services - Kiihdytys pilveen

  CGI Cloud Acceleration Services nopeuttaa pilven käyttöönottoa ja maksimoi siitä saatavat hyödyt. Cloud Acceleration Services on asiakaslähtöinen ratkaisu yrityksen pilveistymiseen.

  CGI Drive

  CGI Drive on pilvipalvelumme tiedostojen säilyttämiseen ja jakamiseen. Kaikki CGI Driveen tallennetut tiedostot ja data pysyvät Suomessa CGI:n pilviympäristössä, jota ylläpitävät turvaselvitetyt asiantuntijat.

  CGI HR -kokonaisratkaisu

  CGI HR -kokonaisratkaisu kattaa kaikki HR- ja palkkahallinnon digitalisoinnin tarpeet. Ratkaisuistamme on helppo rakentaa juuri sinun organisaatiollesi toimiva kokonaisuus.

  CGI HR Ajanhallinta - tehokasta työajanseurantaa

  CGI HR Ajanhallinta on työajanseurantaan, kirjaamiseen ja suunnitteluun tarkoitettu tehokas työkalu, joka suorittaa myös työajan tulkinnan puolestasi voimassa olevan TES:n mukaisesti. Ratkaisulla digitalisoidaan koko työvuorosuunnittelun, TES-laskennan ja palkanmaksun prosessi sujuvaksi kokonaisuudeksi.

  CGI HR Lomakäsittely

  CGI HR Lomakäsittely mahdollistaa tehokkaan ja nopean lomatietojen käsittelyn. Sen avulla koko henkilöstö näkee lomaoikeuspäivänsä, pidetyt lomajaksot sekä tiiminsä lomasuunnitelmat. Henkilöt voivat lähettää lomatoiveensa esimiehelleen käsiteltäviksi. Esimies näkee työntekijöidensä lomatoivomukset, tekee lomasuunnittelun ja hyväksyy lomajaksot.

  CGI HR Matkojen hallinta - matkalaskut minuuteissa

  Matkalaskut minuuteissa! Matkojen hallinta on monipuolinen matka- ja kuluhallinnan kokonaisratkaisu, joka sisältää kattavat mobiilitoiminnot. Matka- ja kululaskujen tehokas käsittely vapauttaa aikaa tuottavampaan työhön, jolloin saavutetaan kustannustehokkuutta. Digitaalisilla ratkaisuilla matkalaskuprosessi nopeutuu huomattavasti. Selkeän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta järjestelmä on käyttöönotettavissa nopeasti koko henkilöstölle.

  CGI HR Mobiiliratkaisut

  Toimivatko teidän HR-järjestelmänne jo mobiilisti? Helppokäyttöiset CGI HR Mobiiliratkaisut tehostavat liiketoimintaa ja parantavat työntekijäkokemusta.

  CGI HR Palkat kunnille ja kaupungeille

  CGI HR Palkat kunnille ja kaupungeille on suunniteltu palvelemaan erikokoisten organisaatioiden tarpeita, aina muutaman kymmenen henkilön organisaatioista 20 000 henkilön organisaatioihin...

  CGI HR Palkat maakunnille ja sairaanhoitopiireille

  CGI HR Palkat on suunniteltu palvelemaan etenkin sairaanhoitopiirien ja tulevaisuudessa maakuntien tarpeita. Sote- ja maakuntauudistuksessa sairaanhoitopiirien henkilöstö siirtyy kunnilta maakunnille. Olemme...

  CGI HR Palkat palvelukeskuksille

  CGI HR Palkat palvelukeskuksille tarjoaa nykyaikaisen palkanlaskennan palvelukeskuksille ja kuntayhtymille. Kunnat voivat ottaa CGI:n palkkajärjestelmän käyttöönsä myös palvelukeskukselta. Suurimmat palvelukeskukset tarjoavat...

  CGI HR Palkat suurille ja keskisuurille yrityksille

  Mukautuvaa ja kustannustehokasta palkanlaskentaa CGI HR Palkat sopii keskisuurille ja suurille yrityksille tehokkuutensa ja käytettävyytensä ansiosta. Palkanlaskentaohjelma on toimialariippumaton soveltuen eri...

  CGI HR Raportointi

  Nykyaikainen johtaminen tarvitsee ajantasaista henkilöstötietoa, joka yhdistetään, analysoidaan ja raportoidaan helposti ja tehokkaasti. Keskeisiä toiminnallisuuksia HR-tietojen seurannassa ovat tietojen graafinen raportointi ja analysointi, trendivertailut sekä tietojen jakaminen.

  CGI HR rekrytointi

  CGI HR rekrytointi on selainpohjainen ratkaisu työpaikkailmoitusten ja -hakemusten sähköiseen hallintaan. Ratkaisu helpottaa rekrytointia aina työpaikkailmoituksen luomisesta sopivimman hakijan valintaan, mikä nopeuttaa rekrytointiprosesseja ja mahdollistaa hakijan henkilötietojen sujuvan jatkohyödyntämisen.

  CGI HR Timeline - kellokortti aina mukana

  Nykyaikainen vaihtoehto perinteiselle kellokortille CGI HR Timeline -ratkaisulla on helppo kirjata niin kiinteä, liikkuva kuin etätyö muutamalla napin painalluksella. Työntekijä voi...

  CGI HR työhyvinvointi

  Työhyvinvointi vaikuttaa myönteisesti organisaation kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen ja asiakastyytyväisyyteen. Hyvin suunnitellut investoinnit työhyvinvointiin voivat maksaa itsensä moninkertaisina takaisin.

  CGI HR työsuhteen elinkaari ja työpöytä

  Digitaalinen työsuhteen elinkaaren hallinta vapauttaa työsuhdeasioiden hoitamiseen käytettävää aikaa. Älykkäät työkalut tekevät esimiesten ja henkilöstön asioinnista miellyttävää ja turvallista – kaikkea ei tarvitse osata eikä muistaa, kun järjestelmä auttaa.

  CGI HR WFM – työvoiman hallinta

  CGI HR WFM on paras ratkaisu keskisuurille ja suurille organisaatioille kokonaisvaltaiseen työvoiman hallintaan. Prosessien automatisoinnin, suunnittelua tukevan tiedon hyödyntämisen ja älykkäiden järjestelmätoiminnallisuuksien avulla muodostetaan joustava ratkaisu, joka tukee asiakkaan tavoitetilan toimintamallia. Työvuorosuunnittelulla varmistetaan riittävä osaaminen ja palvelun saatavuus, myös muutostilanteissa.

  CGI HRD – henkilöstön kehittäminen

  Osaavat työntekijät ovat erittäin tärkeä voimavara yrityksille ja organisaatioille. Henkilöstöä kehittämällä rakennetaan koko organisaation osaamista. Osaamisen kehittämisellä varmistetaan yrityksen kilpailukyvyn parantaminen...

  CGI Profio360 -toiminnanohjausratkaisu

  Projektiohjautuvaan liiketoimintaan suunniteltu ratkaisumme sisältää kaiken, mitä toiminnan ohjaaminen vaatii. Ratkaisu hyödyntää toimialojen parhaita käytäntöjä, tehostaa liiketoiminnan prosesseja ja lisää tiedon sekä toiminnan läpinäkyvyyttä. Profio360 tarjoaa innovatiiviset, visuaaliset työkalut liiketoimintaprosessien ohjaamiseen ja kehittämiseen.

  CGI raaka-ainekaupan ratkaisu

  Raaka-aineiden ja hyödykkeiden ostoprosessissa on tärkeää, että yritys hallitsee ja valvoo juuri niitä tekijöitä, joihin se voi suoraan itse vaikuttaa, kuten...

  CGI Travex360 - myynnin tukijärjestelmä

  CGI Travex360 (aiemmin Pro Logistica) on mobiili ratkaisu, joka on suunniteltu vastaamaan erityisesti matkustusalan vähittäiskaupan tarpeisiin, esimerkiksi lennoilla ja junissa.

  CGI USE

  CGI USE on skaalautuva, pilvipohjainen ratkaisu, joka tekee palveluhallinnasta ja työtehtävien suorittamisesta yksinkertaista, kustannustehokasta ja liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla palvelevaa.

  Collections360

  Collections360 on kattava perinnän palveluratkaisu, jossa yhdistyvät ohjelmisto, liiketoimintaprosessit ja IT-palvelut.

  Dafo - Pidä muotibisneksen langat käsissäsi

  Dafo -toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu ja toteutettu yhdessä tekstiili- ja valmisvaatealan ja tukkukaupan yritysten kanssa. Ohjelmisto koostuu toisiinsa integroiduista, erikseen hankittavissa olevista ohjelmamoduuleista ja se skaalautuu niin 1-2 hengen kuin satojen käyttäjien yrityksen tarpeisiin.

  eBIC - raportointiratkaisu liiketoiminnan ohjaukseen ja johtamiseen

  eBIC on Microsoft-pohjainen tietovarasto- ja Business Intelligence -ratkaisu liiketoiminnan johtamiseen.

  Essi - nopea, vaivaton ja nykyaikainen verkkokaupan ratkaisu

  CGI:n Essi on verkkokaupan ratkaisu, jonka avulla tilausten tekeminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti ajasta, paikasta ja käytettävästä päätelaitteesta riippumatta.

  Etälääkäripalvelu

  Etälääkäripalvelu on luotettava ja nykyaikainen ratkaisu niin asiakaskokemuksen vahvistamiseen, terveyskeskusten palveluiden kehittämiseen kuin lääkärien työn tehostamiseen.

  eTrans

  Älykästä logistiikkaa kuljetusten hallintaan ja automatisointiin eTrans on CGI:n toiminnanohjausjärjestelmä huolinta-, varastointi- ja kuljetusyrityksille. Tavarakäsittely, huolinta ja talous muodostavat yhden toimivan...

  Facta -kuntarekisteri ja paikkatietoratkaisut

  Facta -kuntarekisteri on kehitetty kuntien tarpeeseen rekisteritietojen hallintaan. Kunnat ylläpitävät ja arkistoivat monenlaista tietoa, kaikki kuntalaiset, jokainen kiinteistö ja kaava on...

  Facta Jätehuolto

  Facta Jätehuolto on pilvipalvelu erityisesti seudullisen jätehuoltoviranomaisen työprosessien tukemiseen. Se soveltuu mainiosti myös yksittäisen kunnan tai kaupungin jätehuollon käyttöön. Facta Jätehuolto toimii sekä jätehuoltoon liittyvien asioiden (hakemukset, päätökset, selvitykset) hallintaratkaisuna että sähköisenä arkistona.

  Facta Mukana - Helppoutta ja reaaliaikaisuutta rakennuskatselmointiin

  Facta Mukana tuo rakentamisen aikaista viranomaisvalvontaa tukevat reaaliaikaiset rakennuslupatiedot dokumentteineen ja karttoineen mobiiliin. Mobiilisovelluksella voidaan katselmoida ja myöntää rakennusluvat, hallita rakennus- ja huoneistotietoja ja hoitaa niiden rakentamisen aikainen valvonta.

  Facta Väestö

  Kuntarekisterikokonaisuuteemme sisältyvä Väestö on selainsovellus väestötietojen katseluun ja raportointiin. Väestötiedot haetaan suoraan kunta- ja seutukohtaiseen väestökantakopioon suoraan väestötietojärjestelmästä erikseen sovittavien käyttöoikeuksien ja tietolupien perusteella.

  Facta Ympäristö

  Facta Ympäristö tukee kuntien ja kaupunkien ympäristövalvonnan prosesseja sekä toiminnan suunnittelua ja seurantaa. Ratkaisu tuotetaan pilvipalveluna ja soveltuu näin erityisen hyvin seudullisen ympäristövalvonnan työkaluksi.

  FAGUS - Ohjelmistokokonaisuus metsäteollisuusyrityksille 

  Metsäteollisuusyritysten tarpeisiin suunniteltu ohjelmistokokonaisuus FAGUS sisältää ratkaisun aina puuvarantojen inventaariorekistereistä, suunnittelutuesta ja toimitusten suunnittelusta puutavara-autoihin ja metsätyökoneisiin tarkoitettuihin mobiileihin paikannustyökaluihin. Ohjelmistoa...

  FlexProperty – Kiinteistöalan yritysten vaatimuksiin ja tarpeisiin suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä

  FlexProperty on Microsoft Dynamics AX -toiminnanohjausjärjestelmän vertikaali- eli toimialaratkaisu, joka palvelee nykypäivän kansainvälisten kiinteistöomistajien ja kiinteistöyhtiöiden tarpeita. Tyypillisesti näissä yrityksissä on...

  G10 ja eGD

  Tehokkaampaa toiminnanohjausta graafiselle teollisuudelle, pakkausteollisuudelle ja kustannustoimialalle.

  Helmi Mukana - Sujuvampaa viestintää kodin ja koulun välillä

  Helmi Mukana on mobiiliratkaisu Helmi-opintohallintojärjestelmään. Mobiiliratkaisu soveltuu kaikille Helmi-käyttäjäorganisaatioille. Helmi Mukana sisältää lukujärjestykset, viestit, poissaolot, kokeet, kotitehtävät, huomautukset ja tiedotteet, eli kaikki oleellinen kulkee aina mukana.

  IoT Factory Dashboard

  IoT Factory Dashboard Teollisuuden raportointiratkaisu Perustuuko yrityksenne päätöksenteko reaaliaikaiseen, faktapohjaiseen tietoon vai parhaisiin arvioihin? CGI:n raportointiratkaisu IoT Factory Dashboard tukee dataan...

  IT4Cargo

  Ajallaan ja kustannustehokkaasti tehtävät kuljetukset edellyttävät ennakkosuunnittelua ja seurantaa. CGI:n IT4Cargo yhdistää kuljetusyritysten liiketoiminnan ja logistiikan prosessit sekä kansainvälistä kauppaa harjoittavien yritysten tulliasioinnin yhdeksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

  Itseilmoittautuminen

  Itseilmoittautumisratkaisu tuo digitaalisuuden helpottamaan asiakaspalvelua. Itseilmoittautuminen on digitaalinen asiakasvirran hallinnan järjestelmä sosiaali- ja terveydenhuollon käyttöön. Ratkaisun avulla tehostetaan ja automatisoidaan asiakkaan...

  Kansalaisen asiointipalvelut

  Kansalaisen asiointipalvelut on ratkaisu sosiaali- ja terveydenhuollon parempaan arkeen. Sen ansiosta paperisota, raskaat käsittelyprosessit sekä ajanvarausten sopiminen puhelimessa ovat historiaa.

  Keybox - terveydenhuollon materiaalihallinto

  Terveydenhuollon materiaalihallinto ja prosessit kuntoon Keybox-materiaalinhallinnon tietojärjestelmä on kooste sairaanhoitopiirien osaamista, ohjelmiston soveltamista ja sovittamista, koulutusta sekä kehittämistä. Tietojärjestelmä käsittää sairaanhoitopiirin...

  Koki - monipuolinen kiinteistötietojärjestelmä

  Koki on kiinteistöhallinnan ratkaisu, jolla hallitset kiinteistön koko elinkaarta. Järjestelmän ydin on kiinteistörekisteri, joka toimii master datana. Kaikki kiinteistötiedot löytyvät samasta kiinteistötietojärjestelmästä. Koki-ratkaisun avulla hoidat kaikki kiinteistön ylläpidon kannalta tärkeät toiminnot. Integrointi muihin tietojärjestelmiin on joustavaa.

  Kolibri - Järjestelmäratkaisu energia- ja vesitoimialalle

  Kolibri - Järjestelmäratkaisu energia- ja vesitoimialalle Tehokasta asiakkuuden hallintaa Kolibri-järjestelmällä Kolibri on laajasti käytössä oleva energia- ja vesitoimialan järjestelmäratkaisu, jota kehitämme...

  Kotihoito Mukana - ratkaisu kotihoidon toiminnanohjaukseen

  Kotihoito Mukana on liikkuvan työvoiman hallintatyökalu. Se on helppokäyttöinen mobiili toiminnanohjausratkaisu kotihoitajille ja monipuolinen suunnittelutyökalu heidän esimiehilleen.

  Kunta- ja Maakuntamalli – Automatisaatiolla tehokkuutta tiedolla johtamiseen

  Kunnat ja maakunnat ovat monitahoisia toimintaympäristöjä tuottaessaan palveluja kuntalaisille. Palvelujen mahdollistamiseen liittyvät olennaisesti käytettävissä olevat tulot ja tuottamiseen kuluvat menot. Elinvoimaisen...

  Lainasalkun hallinta

  TWIN tukee rahoituksen päätöksentekoa tuottamalla luotettavasti korkoennuste-, suojausaste- ja muita tunnuslukuraportteja. Näiden tietojen perusteella tehtyjen lainojen ja korkojohdannaisten rekisteröinti ja ylläpito on helppoa TWINissä.

  LS Central – Tehokas ja nykyaikainen kaupan alan toiminnanohjausratkaisu (ERP)

  Tehokas ja nykyaikainen monikanavaratkaisu ketjuuntuneelle kaupalle LS Central (LS Nav) on monikanavaisen kaupan toiminnanohjaukseen (ERP) kehitetty toimialaratkaisu. Se sisältää toimitusketjun hallinnan,...

  Merlot Medi-Ensihoidon sähköinen johtamis- ja raportointijärjestelmä

  Merlot Medi - Ensihoidon sähköinen johtamis- ja raportointijärjestelmä: Merlot Medi on johtamisjärjestelmä ensihoidon vastuulääkäreille, lääkintäesimiehille ja konsultoiville lääkäreille Järjestelmä välittää tietoa...

  Merlot Mukana

  Mobiilisovellus pelastustoimen ja ensihoidon johtamiseen ja valvontaan Modulaarinen Merlot-tuoteperhe palvelee pelastuslaitoksia monipuolisesti. Merlot Mukana on mobiililaitteissa toimiva johtamis- ja valvontasovellus. Merlot...

  Microsoft Dynamics 365 Business Central

  Microsoft Dynamics 365 Business Central on helppokäyttöinen ja helposti muunneltava talouden- ja toiminnanohjauksen ratkaisu. Se on toimialariippumaton ja kehitetty erityisesti keskisuurten ja kasvavien yritysten tarpeisiin. Dynamics NAV auttaa automatisoimaan ja yhdistämään myynnin, ostot, operatiiviset toiminnot, taloushallinnon sekä varasto- ja huoltohallinnan. Ratkaisulla on yli 1 500 000 käyttäjää yli 90 000 yrityksessä ja 150 maassa.

  Mobiili itseilmoittautuminen

  Mobiili itseilmoittautuminen on CGI:n ratkaisu vastaanottojen ilmoittautumisjonojen purkamiseen ja työnkulkujen tehostamiseen.

  Mobilog - kiinteistöhuolto ja puhtaanapito

  Liikkuvan työn toiminnanohjausratkaisumme avulla työnohjaajat pystyvät ketterästi suunnittelemaan, optimoimaan ja seuraamaan liikkuvien työntekijöiden töiden suoritusta. Työvuorojen suunnittelu ja muokkaaminen on vaivatonta ja kenttätyöntekijät pystyvät reagoimaan muuttuviin tilanteisiin nopeasti ja kirjaamaan tehdyt työt ketterästi.

  Mynla - laskutus ja raportointiratkaisu

  Mynla - laskutus ja raportointi: Jalostettua tietoa laskutuksen ja raportoinnin tarpeisiin. Mynla on hyvinvointitoimialan laskutus- ja raportointiratkaisu, joka mahdollistaa suurten tietomäärien...

  Navici® - Paikkatietoratkaisu pilvipalveluna

  Navici® tuo paikkatiedon osaksi liiketoimintaasi. Se on tuotteistettu pilvialusta, jonka rajapintojen kautta voidaan kustannustehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti jakaa esimerkiksi taustakarttoja ja rikastettua paikkadataa päätöksenteon tueksi.

  OMNI360 Kertomus

  OMNI360 Kertomus antaa reaaliaikaisen kokonaisnäkymän asiakkaan tilanteeseen perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa ja sosiaalipalveluissa.

  OMNI360 Raha

  OMNI360 Laskutus tekee aluetasoisten organisaatioiden laskutusaineiston käsittelystä keskitettyä ja sujuvaa. Pilvipalvelu ottaa vastaan lähteestä riippumatta kaikki terveyden- ja sosiaalihuollon aineistot, tuottaen niiden perusteella ajantasaista laskutus- ja maksatusdataa.

  OMNI360 Sosiaalipalvelut

  OMNI360 Sosiaalipalvelut on syntynyt vuosikymmenien toimialaosaamisella, tehden sosiaalityön ammattilaisten uudistuvista kirjaamisvelvoitteista rutiinia. Palveluprosessi on räätälöivissä kunkin organisaation omien käytäntöjen mukaisesti. Tämä tukee ammattilaisten päivittäistä työtä parhaalla mahdollisella tavalla, alkaen asian vireilletulokäsittelystä palvelutarpeen arviointiin, suunnitteluun, päätöksen tekoon, seurantaan ja aina tulosten arviointiin.

  OMNI360 TIEDONJAKOPILVI 

  XDS-tiedonjakopilvi on nykyaikainen ratkaisu potilastiedon jakamiseen ja hallintaan. Data ja sovellukset on erotettu toisistaan siten, että yhteiskäytössä olevaa dataa voidaan hyödyntää eri sovelluksilla.

  OMNI360 Yrityskertomus

  OMNI360 Yrityskertomus on SoftMedic-potilastietojärjestelmään liitettävä Organisaatio.web –lisäosa. Palvelu on web-käyttöliittymä, jossa on yhdenmukainen työpaikkaselvityslomake.

  Osastonhoidon mobiili

  Tehokkuutta parantava osastonhoidon mobiili Hoitotyön arkeen liittyy paljon haasteita ja niistä merkittävimmät liittyvät potilastietojen käsittelyyn ja käyttöön, sekä tiedonkulkuun hoidon eri...

  Palkat Mukana

  Palkat Mukana -ratkaisulla palkansaaja voi selailla palkkalaskelmiaan mobiilisovelluksessa. Palkkatietojen tarkistus on nopeaa missä ja milloin tahansa. Ratkaisu täydentää Verkkopalkkapalvelua.

  Payments360

  CGI Payments360™ on integroitu portfolio, joka koostuu ratkaisuista ja palveluista, jotka CGI on kehittänyt tukemaan maksun elinkaaren aikana tapahtuvaa muutosta

  PosManager

  Helppokäyttöinen, monipuolinen ja älykäs kaupan kassajärjestelmä Asiakaspalvelun kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että kassat toimivat jokaisessa tilanteessa. PosManager on moderni kassajärjestelmä, jonka...

  Powered-toiminnanohjausjärjestelmä

  Powered on vaativaan toiminnanohjaukseen suunniteltu ohjelmistoratkaisu teollisille yrityksille.

  Pro Economica - toimiva ja tuotteistettu taloushallinto

  36 prosenttia Suomen kunnista käyttää taloushallinnossaan Pro Economicaa. Pro Economica on pitkän linjan taloushallinnon ratkaisu, jolla on tyytyväinen asiakaskunta. Asiakastyytyväisyys perustuu...

  Profio Mukana

  Profio Mukana CGI Profio360 -toiminnanohjausjärjestelmä mukanasi mobiilisti Profio Mukana tuo CGI Profio360 -toiminnanohjausjärjestelmän toiminnallisuuksia mobiilikäyttöön ja käyttäjien ulottuville missä vain ja...

  Puheentunnistus - Ajansäästöä ja tehokkaampaa työnkulkua

  Nykyaikaisella puheentunnistuksella voidaan tuottaa tekstiä nopeasti ja helposti. Puheentunnistus mahdollistaa organisaatioille tehokkaamman työnkulun, säästöjä ajassa ja rahassa sekä paremman työntekijä- ja asiakaskokemuksen. Palvelusta löytyvät sanastot niin erikoissairaanhoitoon, perusterveydenhuoltoon kuin sosiaalitoimelle, ja se pysyy ajan tasalla myös uusien sanastojen muodostuessa haastavaan Suomen kieleen.

  Rahoituksen kirjanpito

  TWIN tukee rahoitusinstrumenttien kirjanpidollista käsittelyä erittäin monipuolisesti. TWIN auttaa Treasurya luomaan turvallisen treasury-prosessin sopimuksen syötöstä kirjanpitoon ja maksuliikenteeseen saakka.

  Rahoituksen raportointi

  TWIN on kehitetty palvelemaan mahdollisimman kattavasti rahoituserien raportoinnin tarpeita sisältäen sekä ulkoiset että sisäiset raportointivaatimukset.

  Raindance - talouden- ja toiminnanohjaus

  Suunnittelusta seurantaan - Raindance on ainutlaatuinen hallinnon työväline. Raindance tukee hallinnon prosesseja - budjetoinnista, suunnittelusta, työajanhallinnasta, tilausten ja laskujen hyväksymisestä aina...

  Rakennusvalvonta

  Rakennusvalvonnan paikkatietoratkaisumme (Facta tai KuntaNet) tukee rakennusvalvonnan operatiivista toimintaa (päätöksenteko, laskutus, seuranta ja tilastointi) ja helpottaa rakennusvalvonta-asioiden ja erilaisten lupien ja...

  ReittiGIS mittaa matkaa ja suunnittelee reitit

  ReittiGIS on henkilökuljetusten suunnitteluun ja optimointiin kehitetty sovellus, joka hyödyntää kunnan rakennus- ja väestötietoja. Sovelluksen päätoimintoja ovat reittien suunnittelu, koulumatkojen mittaaminen...

  Rondo Mukana – dokumenttien asiatarkistus ja hyväksyntä mobiilisti

  Rondo Mukana kulkee mobiilissa mukana missä vain ja milloin vain. Se mahdollistaa dokumenttien asiatarkastuksen ja hyväksymisen ajasta ja paikasta riippumatta. Myös...

  Rondo – Automatisoidut työnkulut

  Rondon työnkulkuratkaisulla pystyt digitalisoimaan talousprosessien lisäksi muita työnkulkuja aina lupahakemusten käsittelystä vakuutusprosesseihin ja henkilöstöhallintoon. Automatisoidut prosessit tuottavat tehoa ja kustannussäästöjä.

  Rondo – Myyntilaskujen käsittely

  Useisiin eri järjestelmiin hajautettu myyntilaskutus lisää kustannuksia ja turhan monia vaiheita laskutusprosessiin. Kun myyntilaskujen käsittely keskitetään Rondo Laskutukseen, laskutusprosessi muuttuu helpommaksi...

  Rondo – Sähköinen allekirjoitus

  Rondon sähköinen allekirjoitus auttaa allekirjoittamaan sopimukset missä ja milloin tahansa. Se perustuu pankkitunnistautumiseen, toimikorttiin tai mobiilivarmenteeseen. Rondo Sähköisen Allekirjoituksen avulla allekirjoittamasi dokumentti arkistoituu automaattisesti.

  Rondo – Sähköinen Arkistointi

  Rondo Sähköinen Arkistointi helpottaa asiakirjojen arkistointia, arkistoitujen asiakirjojen hyödyntämistä sekä arkiston elinkaaren hallintaa. Arkistoituja asiakirjoja voidaan etsiä ajasta ja paikasta riippumatta millä tahansa asiakirjan metatiedolla tai niiden yhdistelmällä.

  Rondo-hankintajärjestelmä – Hankinnasta maksuun

  Rondon hankintajärjestelmä tuo selkeän ja sujuvan toimintamallin hankintojen tekemiseen. Se kattaa hankinnan kaikki vaiheet kilpailutuksesta ja hankintapyynnön tekemisestä aina laskun hyväksymiseen ja arkistointiin saakka.

  Sähköinen allekirjoitus CGI eSign - Käytä aika olennaiseen

  CGI eSign on ratkaisu, jolla allekirjoitat sopimukset, pöytäkirjat, hakemukset ja muut asiakirjat sähköisesti. Allekirjoittaminen on ketterää ja virheetöntä, työvaiheet tehostuvat ja...

  Sähköinen asiointi

  CGI Asioin on kustannustehokas kokonaisratkaisu kunnan sähköiseksi asiointijärjestelmäksi.

  SiiriNet-tiedonsiirtopalvelu

  Turvallista ja tehokasta tiedonsiirtoa SiiriNet-tiedonsiirtopalvelu on asiakkaalle näkymätön järjestelmä, jolla voidaan automatisoida eri liiketoimintaprosessien tiedonsiirtoa. Sen avulla voidaan ratkaista eri ikästen...

  SoftMedic

  SoftMedic – potilastietojärjestelmä on lääkäriasemien ja työterveyshuollon ammattilaisten toiminnanohjausratkaisu vastaanottotoimintaan, ajanvaraukseen, potilastyöhön ja asiakaslaskutukseen. Ratkaisumme on kehitetty yhdessä työterveyshuollon ammattilaisten kanssa tukemaan suunnitelmallisen ja tavoitteellisen työterveyshuollon toteutumista.

  Sonet Premium

  Sonet on Suomessa laajasti käytössä oleva tietojärjestelmä (ERP), joka soveltuu hyvin yritysten ja yhteisöjen talouden-, henkilöstön- ja toiminnanohjaukseen.

  Sosiaalipalveluiden mobiili

  Sosiaalipalveluiden mobiiliratkaisu tarjoaa toiminnallisuuksia liikkuvaan sosiaalityöhön, muun muassa ajantasaisen asiakasdokumentaation tarkasteluun ja ylläpitoon kentällä. Sovellus on nykyaikainen ja kehittyvä sosiaalipalveluiden ammattilaisen...

  Startup Safari - Vapaudu rajoitteista ja luo aidosti uutta

  Startup Safari Vapaudu rajoitteista ja luo aidosti uutta Uusien palvelujen luominen on haastavaa. Uusien liiketoiminta alueiden avaaminen vielä haastavampaa. Entä jos...

  Tietovirtapalvelut - CGI DataFlow Service

  CGI:n Tietovirtapalvelun avulla hyödynnät kallisarvoisen datasi liiketoimintasi parhaaksi sekä selviydyt voittajana kovimmissakin digimyrskyissä. Kun CGI:llä on kokonaisvastuu kriittisten tietojesi hallinnasta, pääset keskittymään liiketoimintasi kehittämiseen, ja aikaa jää muuhunkin kuin kriisitilanteista selviämiseen.

  Titania - Sähköinen asiointi digitalisoi työvuorosuunnittelun

  Sähköinen asiointi tukee ergonomista ja yhteisöllistä työvuorosuunnittelua CGI tekee aktiivisesti yhteistyötä Työterveyslaitoksen kanssa ja on kehittänyt Titania sähköisen asioinnin tukemaan ergonomista...

  Titania - Toimintalähtöinen suunnittelu tehostaa toimintaa

  Tehosta toimintaa toimintalähtöisellä työvuorosuunnittelulla Toimintalähtöisen työvuorosuunnittelun avulla organisaatio voi tehostaa toimintaansa ja saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Titania Toimintalähtöisen työvuorosuunnittelun lähtökohta on toiminnan...

  Titania - työvuorojen suunnittelu- ja seurantaratkaisu

  On yö tai päivä, terveydenhuolto ja kansalaisten turvallisuus tulee turvata. Erityisesti terveydenhuollossa sekä hoiva- ja turvallisuustyössä henkilöstön oikea resursointi on tärkeää. Kun työvuorojen hallinta sujuu, tekijät ja tarpeet kohtaavat kaikissa tilanteissa.

  Titania - Yhteisöllinen työvuorosuunnittelu

  Voivatko työntekijänne vaikuttaa omiin vuoroihinsa tai suunnitella aihiot työvuorolistoillensa itse? Yhteisöllinen työvuorosuunnittelu parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa sekä lisää...

  Titania Työnohjaus

  Sairaaloiden työvuorosuunnittelusta kohti päivittäistä työn suunnittelua, ohjausta ja seurantaa Työvuorot sairaaloissa koostuvat usein useista erilaisista työtehtävistä, joiden suunnittelu ja ohjaus ovat...

  Trade360

  Trade360 on pankeille suunniteltu kokonaisvaltainen palvelu kansainvälisen kaupan rahoitukseen, maksuliikenteeseen ja riskienhallintaan.

  TWIN - Ratkaisu rahoitushallinnon pääjärjestelmäksi

  TWIN on kaikille sopiva treasury-järjestelmä. TWINin avulla yritys hallinnoi kaikki rahoitussopimuksensa tehokkaasti niiden koko elinkaaren ajalta, toteuttaa rahoituksen kirjanpidon luotettavasti sekä saa ajantasaisen tiedon rahoituksen positioista ja riskeistä.

  TYVI-palvelu

  TYVI-palvelu (Tietovirrat Yrityksiltä Viranomaisille) on nopea ja turvallinen ratkaisu sähköiseen asiointiin. Ratkaisun avulla asiakas voi lähettää tietoja eri viranomaisille yhden keskitetyn...

  Unify360-hybridipilvipalvelu

  Uudenlainen palveluratkaisu hybridiympäristöjen kokonaishallintaan Pilvipalvelujen, automaation ja erilaisten digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen lisääntyy jatkuvasti. Alati muuttuvien hybridiympäristöjen hallinta on yhä vaikeampaa ja...

  Vakuuksien hallinta

  TWINin vakuusinstrumenttivalikoima on erittäin kattava. TWINin avulla yrityksenne hallinnoi vakuussopimuksia tehokkaasti vakuuden koko elinkaaren ajan.

  Valuuttariskin hallinta

  TWIN tukee valuuttariskin hallinnan päätöksentekoa tuottamalla luotettavasti ajantasaisen tiedon yhtiöiden ja konsernitason valuuttapositioista.

  Varhaiskasvatus Mukana - varhaiskasvatuksen läsnäolojen seurantaan

  Varhaiskasvatus Mukana on osa CGI:n varhaiskasvatuksen tuoteratkaisua, joka tukee varhaiskasvatuksen ammattilaisten hallinnollisten rutiinitehtävien hoitamista, nopeuttaa tärkeiden päätösten läpivientiaikaa, palvelee varhaiskasvatuksen arkea ja kommunikoi vanhempien kanssa.

  Vastaanoton työpöytä

  Vastaanoton Työpöytä tarjoaa modernin näkymän vastaanottotyötä tekevän ammattilaisen työpäivään ja potilastietoihin.