Primary tabs

    Suodata:

    Analytics Factory

    Analytics Factory mahdollistaa nopean toteutuksen yhdistäen metodologian ja tarpeeseen kehitetyt työkalut muodostaen tehokkaan ja turvallisen data-alustan kehittyneelle analytiikalle pilviympäristöissä.

    Apuri - Tehokkuutta kuntien katuverkostojen ylläpitoon

    Apuri on palvelutuote kuntien katuverkoston ylläpitoon. Apuria voidaan käyttää ympäri vuoden seuraavien olosuhteiden torjuntaan: liukkaus, katupöly, kuivuus ja syksyn lehdet. Apuri visualisoi karttanäkymässä kuljettajalle katujen hoidettavan olosuhteen selkeinä väripalkkeina.

    Aromi Diet

    Aromi Diet mahdollistaa kokonaisvaltaisen ravitsemussuunnittelun. Ruokapäiväkirjat rakennetaan tarkkaan ja ajantasaiseen tuotetietoon pohjautuen, jotta niitä voidaan helposti ja luotettavasti työstää erilaisia ravitsemuslaskelmia varten.

    Aromi eRuokalista

    Aromi eRuokalista tuo ruokalistat suoraan asiakkaidesi käyttöön verkkosivuillesi. eRuokalista säästää aikaa vähentämällä saman tiedon kirjaamista useampaan paikkaan.

    AURA - laatua, järjestelmällisyyttä ja yksilönsuojaa oppilashuollon asiakkuudenhallintaan

    Aura on perusasteen ja toisen asteen koulupsykologien ja –kuraattorien asiakastyön dokumentointiin ja asiakkuudenhallintaan kehitetty ratkaisu. Yhteistyössä sivistystoimen ja oppilashuollon ammattilasten kanssa kehitetyn ratkaisun toiminnallisuudet tukevat aidosti koulukuraattorin ja -psykologin työtä...

    C9000-toiminnanohjausjärjestelmä

    Valmistavan teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmä C9000 on komponenttipohjainen kokonaisratkaisu, josta yritys voi hankkia käyttöönsä tarvitsemansa osat. Ratkaisu soveltuu tilausohjautuvan, omia tuotteita valmistavan ja alihankintaa harjoittavan yrityksen tarpeisiin. Ratkaisua on toimitettu muun muassa...

    CGI Cloud Acceleration Services - Kiihdytys pilveen

    CGI Cloud Acceleration Services nopeuttaa pilven käyttöönottoa ja maksimoi siitä saatavat hyödyt. Cloud Acceleration Services on asiakaslähtöinen ratkaisu yrityksen pilveistymiseen.

    CGI Drive

    CGI Drive on pilvipalvelumme tiedostojen säilyttämiseen ja jakamiseen. Kaikki CGI Driveen tallennetut tiedostot ja data pysyvät Suomessa CGI:n pilviympäristössä, jota ylläpitävät turvaselvitetyt asiantuntijat.

    CGI HR Palkat kunnille ja kaupungeille

    CGI HR Palkat kunnille ja kaupungeille on suunniteltu palvelemaan erikokoisten organisaatioiden tarpeita, aina muutaman kymmenen henkilön organisaatioista 20 000 henkilön organisaatioihin asti. Ratkaisumme on tehokas HR ERP-järjestelmä, johon kuuluvat kokonaisvaltaisen...

    CGI HR Palkat maakunnille ja sairaanhoitopiireille

    CGI HR Palkat on suunniteltu palvelemaan etenkin sairaanhoitopiirien ja tulevaisuudessa maakuntien tarpeita. Sote- ja maakuntauudistuksessa sairaanhoitopiirien henkilöstö siirtyy kunnilta maakunnille. Olemme olleet mukana monissa talous- ja henkilöstöhallinnon muutoshankkeissa, jotka auttavat...

    CGI HR WFM – työvoiman hallinta

    CGI HR WFM on paras ratkaisu keskisuurille ja suurille organisaatioille kokonaisvaltaiseen työvoiman hallintaan. Prosessien automatisoinnin, suunnittelua tukevan tiedon hyödyntämisen ja älykkäiden järjestelmätoiminnallisuuksien avulla muodostetaan joustava ratkaisu, joka tukee asiakkaan tavoitetilan toimintamallia. Työvuorosuunnittelulla varmistetaan riittävä osaaminen ja palvelun saatavuus, myös muutostilanteissa.

    CGI Profio360 -toiminnanohjausratkaisu

    Projektiohjautuvaan liiketoimintaan suunniteltu ratkaisumme sisältää kaiken, mitä toiminnan ohjaaminen vaatii. Ratkaisu hyödyntää toimialojen parhaita käytäntöjä, tehostaa liiketoiminnan prosesseja ja lisää tiedon sekä toiminnan läpinäkyvyyttä. Profio360 tarjoaa innovatiiviset, visuaaliset työkalut liiketoimintaprosessien ohjaamiseen ja kehittämiseen.

    CGI raaka-ainekaupan ratkaisu

    Raaka-aineiden ja hyödykkeiden ostoprosessissa on tärkeää, että yritys hallitsee ja valvoo juuri niitä tekijöitä, joihin se voi suoraan itse vaikuttaa, kuten sopimukset, logistiikka, sopimuksiin liittyvät kustannukset sekä riskienhallinta. Tiedon pitää...

    CGI Travex360 - myynnin tukijärjestelmä

    CGI Travex360 (aiemmin Pro Logistica) on mobiili ratkaisu, joka on suunniteltu vastaamaan erityisesti matkustusalan vähittäiskaupan tarpeisiin, esimerkiksi lennoilla ja junissa.

    CGI USE

    CGI USE on skaalautuva, pilvipohjainen ratkaisu, joka tekee palveluhallinnasta ja työtehtävien suorittamisesta yksinkertaista, kustannustehokasta ja liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla palvelevaa.

    Collections360

    Collections360 on kattava perinnän palveluratkaisu, jossa yhdistyvät ohjelmisto, liiketoimintaprosessit ja IT-palvelut.

    Dafo - Pidä muotibisneksen langat käsissäsi

    Dafo -toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu ja toteutettu yhdessä tekstiili- ja valmisvaatealan ja tukkukaupan yritysten kanssa. Ohjelmisto koostuu toisiinsa integroiduista, erikseen hankittavissa olevista ohjelmamoduuleista ja se skaalautuu niin 1-2 hengen kuin satojen käyttäjien yrityksen tarpeisiin.

    eBIC - raportointiratkaisu liiketoiminnan ohjaukseen ja johtamiseen

    eBIC on Microsoft-pohjainen tietovarasto- ja Business Intelligence -ratkaisu liiketoiminnan johtamiseen.

    Essi - nopea, vaivaton ja nykyaikainen verkkokaupan ratkaisu

    CGI:n Essi on verkkokaupan ratkaisu, jonka avulla tilausten tekeminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti ajasta, paikasta ja käytettävästä päätelaitteesta riippumatta.

    Etälääkäripalvelu

    Etälääkäripalvelu on luotettava ja nykyaikainen ratkaisu niin asiakaskokemuksen vahvistamiseen, terveyskeskusten palveluiden kehittämiseen kuin lääkärien työn tehostamiseen.