Primary tabs

  Suodata:

  Analytics Factory - pilviympäristöjen ja kehittyneen analytiikan käyttöönotto

  Analytics Factory -palvelumme auttaa sinua pilviympäristöjen ja kehittyneen analytiikan parhaiden käytäntöjen hallitussa käyttöönotossa.

  Apuri - Tehokkuutta kuntien katuverkostojen ylläpitoon

  Apuri on palvelutuote kuntien katuverkoston ylläpitoon. Apuria voidaan käyttää ympäri vuoden seuraavien olosuhteiden torjuntaan: liukkaus, katupöly, kuivuus ja syksyn lehdet. Apuri visualisoi karttanäkymässä kuljettajalle katujen hoidettavan olosuhteen selkeinä väripalkkeina.

  Aromi Diet

  Aromi Diet mahdollistaa kokonaisvaltaisen ravitsemussuunnittelun. Ruokapäiväkirjat rakennetaan tarkkaan ja ajantasaiseen tuotetietoon pohjautuen, jotta niitä voidaan helposti ja luotettavasti työstää erilaisia ravitsemuslaskelmia varten.

  Aromi eRuokalista

  Aromi eRuokalista tuo ruokalistat suoraan asiakkaidesi käyttöön verkkosivuillesi. eRuokalista säästää aikaa vähentämällä saman tiedon kirjaamista useampaan paikkaan.

  AURA - oppilashuollon asiakkuudenhallinta

  Aura on perusasteen ja toisen asteen koulupsykologien ja -kuraattorien asiakastyön dokumentointiin ja asiakkuudenhallintaan kehitetty ratkaisu.

  C9000-toiminnanohjausjärjestelmä

  C9000 on ratkaisu valmistavan teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmäksi.

  CGI Asioin - Sähköinen asiointi kuntalaiselle

  CGI Asioin on kustannustehokas kokonaisratkaisu kunnan sähköiseksi asiointijärjestelmäksi.

  CGI Cloud Acceleration Services - Kiihdytys pilveen

  CGI Cloud Acceleration Services nopeuttaa pilven käyttöönottoa ja maksimoi siitä saatavat hyödyt. Cloud Acceleration Services on asiakaslähtöinen ratkaisu yrityksen pilveistymiseen.

  CGI Drive - pilvipalvelu tiedostoille

  CGI Drive on pilvipalvelumme tiedostojen säilyttämiseen ja jakamiseen. Kaikki CGI Driveen tallennetut tiedostot ja data pysyvät Suomessa CGI:n pilviympäristössä, jota ylläpitävät turvaselvitetyt asiantuntijat.

  CGI HR WFM – työvoiman hallinta

  CGI HR WFM on paras ratkaisu keskisuurille ja suurille organisaatioille kokonaisvaltaiseen työvoiman hallintaan. Prosessien automatisoinnin, suunnittelua tukevan tiedon hyödyntämisen ja älykkäiden järjestelmätoiminnallisuuksien avulla muodostetaan joustava ratkaisu, joka tukee asiakkaan tavoitetilan toimintamallia. Työvuorosuunnittelulla varmistetaan riittävä osaaminen ja palvelun saatavuus, myös muutostilanteissa.

  CGI Profio360 -toiminnanohjausratkaisu

  Projektiohjautuvaan liiketoimintaan suunniteltu ratkaisumme sisältää kaiken, mitä toiminnan ohjaaminen vaatii. Ratkaisu hyödyntää toimialojen parhaita käytäntöjä, tehostaa liiketoiminnan prosesseja ja lisää tiedon sekä toiminnan läpinäkyvyyttä. Profio360 tarjoaa innovatiiviset, visuaaliset työkalut liiketoimintaprosessien ohjaamiseen ja kehittämiseen.

  CGI Travex360 - myynnin tukijärjestelmä

  CGI Travex360 (aiemmin Pro Logistica) on mobiili ratkaisu, joka on suunniteltu vastaamaan erityisesti matkustusalan vähittäiskaupan tarpeisiin, esimerkiksi lennoilla ja junissa.

  CGI USE

  CGI USE on skaalautuva, pilvipohjainen ratkaisu, joka tekee palveluhallinnasta ja työtehtävien suorittamisesta yksinkertaista, kustannustehokasta ja liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla palvelevaa.

  CGI VIRTA - Ratkaisu modernin asianhallinnan tarpeisiin

  VIRTA-asianhallintajärjestelmä tehostaa asiakirjaprosesseja ja tekee siitä käyttäjäystävällistä. Seuraavan sukupolven älykäs asianhallintajärjestelmä on suunniteltu palvelumuotoilun avulla käyttäjäystävälliseksi ja intuitiiviseksi.

  CitySuite - kunta- ja kaupunkiympäristön uusi palvelualusta

  Yhteinen alusta, integroitu asiointi, työvaiheiden automatisointi, mobiilikäyttö sekä liittymät ulkoisiin tietovarantoihin näyttelevät tärkeää osaa tulevaisuuden CitySuite-ratkaisussamme.

  Collections360 - Perintäohjelmisto

  Collections360 on kattava perinnän palveluratkaisu, jossa yhdistyvät ohjelmisto, liiketoimintaprosessit ja IT-palvelut.