Helsinki, 08.06.2017 - CGI ja sosiaali- ja terveyspalveluja tuottava Mehiläinen ovat allekirjoittaneet sopimuksen IT-ulkoistuksesta. Sopimus kattaa koko Mehiläisen konesalitoiminnan, joka siirtyy CGI:n pilvi- ja hybridi-IT-palvelujen piiriin. Ulkoistuksen yhteydessä myös Mehiläisen ostaman Mainio Vireen järjestelmät integroidaan sujuvasti toimivaksi osaksi Mehiläisen IT-kokonaisuutta.

Hybridi-IT on julkisten pilvipalveluiden, yksityisten pilvipalveluiden ja perinteisinten konesalipalveluiden muodostama toimiva IT-ekosysteemi. Hybridi-IT-ympäristöt mahdollistavat ketterän kokeilukulttuurin ilman merkittäviä investointeja suuria projekteja.  

Hybridi-it-palvelumme mahdollistavat, että voit asiakkaana valita vapaasti haluamasi yksityisten tai julkisten pilvipalvelujen yhdistelmän, ja hallita saman arkkitehtuurin avulla myös perinteisiä it-järjestelmiä ja -alustoja.

Kaikki palvelusi on koottavissa ja keskitettävissä nykyaikaiseksi, täysin automatisoiduksi ja turvalliseksi CGI Nordic Cloud -palveluksi. Hyperkonvergoitu arkkitehtuurimme takaa skaalautuvuuden ja kattavan IaaS- ja PaaS-palvelujen valikoiman, niin vakioituna kuin räätälöitynäkin. Hallinta säilyy yhdessä loogisessa pilvessä datan sijainnista riippumatta.

 

 

Unify360 tukee hybridi-it-palveluja

Unify360-kokonaisratkaisumme on integroitu ohjelmisto-, palvelu- ja työkalupaketti pilvipohjaisten hybridi-it-palvelujen hallintaan. Ratkaisu parantaa julkisten pilvipalveluiden tietoturvaa, mahdollistaa käyttöoikeuksien hallinnan eri pilvipalveluiden välillä sekä antaa 100% näkyvyyden palvelujen kustannuksiin. Raporttinäkymät mahdollistavat myös muun muassa turvallisustarkistusten seurannan reaaliajassa.

 

Tutustu Unify360-ratkaisuun

CGI Unify360 framework