Tulevaisuuden liiketoiminta perustuu yhä enemmän koko ekosysteemin laajuisiin digitaalisiin prosesseihin ja palveluihin. SIAM-malli auttaa saumattomien palveluintegraatioiden suunnittelussa ja hallinnassa, blogaa Jaakko Aaltonen.
Podcastissa pureudumme tulevaisuuden liiketoimintatrendeihin ja keskustelemme siitä, miten eri alojen yritykset ovat sopeutuneet uuteen globaaliin toimintaympäristöön.

Digitalisoituminen vaatii tehokkaampaan palveluhallintaa ja -integraatioita

Digitalisoituvassa ympäristössä eri palvelujen ja prosessien integraationhallinta korostuu. Liiketoimintamallit perustuvat yhä enemmän organisaatioiden koko ekosysteemin laajuisiin digitaalisiin prosesseihin ja -alustoihin sekä eri osa-alueiden palveluihin. Dataa pyritään hyödyntämään useista eri lähteistä parempien loppuasiakaspalveluiden tuottamiseksi. Digitalisoituminen sekä SAAS- ja pilvipalveluiden käytön määrän kasvaminen lisäävät palveluiden hallintaan käytettävää aikaa.

Integraatiotarpeet palveluiden välillä kasvavat lineaarisesti. Hajanainen data ja liiketoimintakriittiset järjestelmät on yhdistettävä kokonaisuudeksi, joka takaa luotettavat, sujuvat ja tietoturvalliset prosessit.

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme lukuisia kriittisiä järjestelmä- ja teknologiaintegraatioita, jotka yhdistelevät dataa eri lähteistä. Autamme myös koordinoimaan ja ohjaamaan yrityksesi palveluhallintaa.

 


 

SIAM-palveluidemme avulla otamme vastuulle palvelutoimittajienne  proaktiivisen koordinoinnin, palveluohjauksen, palvelun integroinnin, sekä palveluiden häiriöiden selvittämisen että palveluiden muutoshallinnan ohjauksen. Näin voit keskittyä palveluiden kehittämiseen sekä sopimustenhallintaan. Osana SIAM-palvelua tarjoamme myös palvelualustan, jonka avulla orkestroimme, integroimme ja raportoimme kokonaispalvelua ja sen suorituskykyä mukaan lukien päästä-päähän tapahtuvan palvelun suorituskyvyn mittaamisen. Tarjoamme aidosti globaalin ja läpinäkyvän palvelun hyödyntäen moderneja SIAM-teknologioita mukaan lukien liiketoiminnan palvelukatalogin, SIAM-robotin sekä kattavan palveluanalytiikan.

Tutustu palveluun!

 


 

Moderni API-alusta tuo Finnairin lisäpalvelut asiakkaiden saataville

CGI auttoi Finnairia omaksumaan DevOps-kehitysmallin ja rakentamaan API-alusta, joka tukee lentoyhtiön lisäpalveluiden myyntiä. API-alustan avulla Finnairin lisäpalveluiden myynti matkustajaa kohden on noussut yli 10 % vuodessa joka vuosi. Finnairin mobiiliapplikaatio on yksi Suomen ladatuimpia appeja.

Lue asiakastarina

Finnairin lentokone

 


 

KUINKA VOIMME AUTTAA SINUA?

Varaa tästä keskustelu asiantuntijamme kanssa! Kerro lyhyesti tarpeesi, niin olemme sinuun yhteydessä.