Useisiin eri järjestelmiin hajautettu myyntilaskutus lisää kustannuksia ja turhan monia vaiheita laskutusprosessiin. Kun myyntilaskujen käsittely keskitetään Rondo Laskutukseen, laskutusprosessi muuttuu helpommaksi ja tehokkaammaksi. Myös uusien palvelujen käyttöönotto on vaivatonta Rondo Laskutuksen sopiessa yhteen erilaisten ympäristöjen ja prosessien kanssa. ...

Maps4News on latauspalvelu, jonka avulla journalistit ja markkinoinnin ammattilaiset saavat kartat nopeasti käyttöönsä selainpohjaisen käyttöliittymän avulla. Käytettävät kartta-aineistot saadaan palvelusta missä päin maailmaa tahansa muutamalla klikkauksella.

Tapahtumien ja tuoreiden uutisten visualisointi kartoilla auttaa lukijoita hahmottamaan tapahtumien kulkua ja ilmiöitä sekä lisää niiden kiinnostavuutta.

Lisäksi monilla muilla toimialoilla kuten rakennuttajatoimialalla yritykset käyttävät jo Maps4Newsin palvelua viestinnässään, ja esimerkiksi esitellessään omia kohteitaan esitemateriaaleissaan. 

Palvelu kattaa useita vaihtoehtoisia karttatyyppejä, joten se soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. CGI toimii Maps4News –palveluiden jälleenmyyjänä Suomessa.