Helsinki, 22.05.2019 - IT-palveluyhtiö CGI ja Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) ovat allekirjoittaneet sopimuksen valtion Kieku-järjestelmän jatkuvista palveluista. Uuden tuki- ja ylläpitosopimuksen piirissä on 62 000 valtion työntekijää. Sopimus osaltaan varmistaa, että kuten tähänkin asti he saavat palkkansa ajallaan ja että virastojen ...

Maps4News on latauspalvelu, jonka avulla journalistit ja markkinoinnin ammattilaiset saavat kartat nopeasti käyttöönsä selainpohjaisen käyttöliittymän avulla. Käytettävät kartta-aineistot saadaan palvelusta missä päin maailmaa tahansa muutamalla klikkauksella.

Tapahtumien ja tuoreiden uutisten visualisointi kartoilla auttaa lukijoita hahmottamaan tapahtumien kulkua ja ilmiöitä sekä lisää niiden kiinnostavuutta.

Lisäksi monilla muilla toimialoilla kuten rakennuttajatoimialalla yritykset käyttävät jo Maps4Newsin palvelua viestinnässään, ja esimerkiksi esitellessään omia kohteitaan esitemateriaaleissaan. 

Palvelu kattaa useita vaihtoehtoisia karttatyyppejä, joten se soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. CGI toimii Maps4News –palveluiden jälleenmyyjänä Suomessa.