Suomalaisen Optiscanin Abakus FieldWork -järjestelmä tekee tuhansien käyttäjiensä kenttätyöstä sujuvampaa. CGI:n Navici®-taustakartta- ja geokoodauspalvelujen avulla asennus- ja huoltokohteet löytyvät helposti, reitit tulee valittua oikein ja työnjohto tietää aina, missä mennään.

Google toi kansainväliset karttapalvelut suurelle yleisölle vuonna 2005 saavuttaen heti laajan suosion. Google Maps on edelleen tarjolla olevista online-karttapalveluista käyttäjille selvästi tutuin.

Yrityskäyttöä varten Google tarjoaa Google Maps Platformilta tärkeitä paikkatietotoiminnallisuuksia ja tukipalveluita organisaatioille, jotka haluavat lisätä paikkatieto-ominaisuuksia sovelluksiinsa ja kehittää paikkatiedoilla liiketoimintaansa.

Google Maps Platform sisältää käyttöoikeuden kansainvälisiin karttoihin (Maps), reititykseen (Routes) ja paikkakohteisiin (Places) karttasovelluksissa. 

Google Maps Platformin palvelut ovat saatavilla tehokkaina rajapintoina. Natiivien mobiilisovellusten kehittämiseen Google tarjoaa monipuoliset sovelluskehitysvälineet Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiin.