Ota ensimmäinen askel kohti paikkaälykkyyttä!

CGI Luotsi minityöpaja on ensimmäinen askel matkalla paikkatiedosta paikkaälyyn. Työpaja on kahden tunnin mittainen lyhyt katsaus organisaation paikkatiedon kyvykkyyden nykytilaan, sen heikkouksiin ja mahdollisuuksiin. Sen tavoitteena on tarkentaa organisaatiotanne kiinnostavat kysymykset sekä:

  • tunnistaa liiketoiminnan haaste, tavoite tai tutkimuskysymys jota paikkatiedon keinoin voitaisi lähteä ratkaisemaan
  • kirkastaa paikkatiedon mahdollisuuksia liiketoiminnalle
  • luoda lähtökohdat organisaation tietostrategialle

Kenelle Luotsi minityöpaja sopii?

Usein paikkatieto sijaitsee yhä hajautettuna monissa tietojärjestelmissä eri puolilla organisaatiota, erillään liiketoiminnasta. Paikkaälyn avulla organisaatiot voivat valjastaa paikkatiedon olennaiseksi osaksi tiedolla johtamista. 

CGI Luotsi minityöpajassa johdattelemme osallistujan paikkatiedon liiketoimintahyötyjen äärelle ja tunnistamme kohteita, joissa paikkatiedon avulla on mahdollista luoda uusia ratkaisuja ja palveluja loppuasiakkaalle.   

Työpaja on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita hyödyntämään paikkatietoa organisaationsa tarpeiden tukemiseksi tai oppimaan aiheesta lisää. Osallistujilta ei vaadita osaamista paikkatiedosta. Työpajan sisältö on tehokas lähtö strategiatyölle ja se räätälöidään tapauskohtaisesti.

Koulutus pidetään suomeksi tai englanniksi.

Hinta: 1250€ (+alv)

CGI Luotsi minityöpaja