Kesälomakausi on hyvällä alulla ja on tullut aika vilkaista kesämökkien hintakehitystä ja sijaintia. Tein Suomen mökeistä kaksi karttaa, joista toiselta kukin voi tarkistaa oman mökkikuntansa tilanteen ja tiheyden ja toinen, lyhyt 3D kartta-animaatio, kuvaa eri maakuntien hintakehitystä Suomessa: ...
Tutustu CGI:n oppaaseen Kuusi tapaa hyödyntää paikkatietoa ja opi, mitä paikkatiedon avulla voi saavuttaa sinun organisaatiossasi. Oppaan latauslinkki lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

CGI on Suomen johtava paikkatiedon toimija. Pitkä taustamme paikkatiedon parissa sekä eri toimialojen tuntemuksemme luovat edellytykset ymmärtää asiakkaamme tarpeita osana liiketoiminnan kokonaisuutta sekä tuottaa lisäarvoa sijaintidatan avulla.

 

Parempia päätöksiä sijaintidatan avulla

 

Paikkatietoanalytiikka auttaa yrityksiä parantamaan liiketoimintadatan hyödyntämistä ja tuo uusia näkökulmia päätöksentekoon. Sijaintia hyödyntämällä organisaation olemassa olevaa dataa voi rikastaa ulkoisella datalla, mikä avaa kokonaan uusia ovia datan hyödyntämiseksi liiketoiminnassa. Kartalla esitettäessä data on usein paremmin ymmärrettävässä muodossa, mahdollistaen tehokkaamman viestinnän organisaation sisällä ja ulkopuolella. Paikkatietomenetelmät tuovat analytiikkaan työkaluja, joita ei muilla keinoilla saa käyttöön.

Sijainnin hyödyntäminen analytiikassa ei korvaa muita liiketoiminta-analytiikan osa-alueita, vaan täydentää yrityksen BI-kokonaisuutta. Hyödyntämällä sijaintitietoa datasta voidaan löytää esimerkiksi kokonaan uusia riippuvuuksia tai luoda havainnollisia karttaesityksiä osaksi työpöytänäkymää. 

 

parempia-paatoksia-sijaintidatalla

 

 

 

Valmiita ratkaisuja paikkatiedon tehokäyttöön

 

Olipa toimialasi mikä tahansa voi paikkatietoa hyödyntämällä saada merkittävää bisneshyötyä sekä tehostaa toimintaa. Reaaliaikaisen sijaintitiedon keräys ja visualisointi kytkettynä osaksi organisaation toiminnanohjausta tuottaa arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi. Datasta visualisoitu tilannekuva ohjaa arkipäivän toimintaa ja parantaa ennakoitavuutta.

Tarjoamme paikkatietoratkaisuja valmiina tuotteina sekä räätälöityinä ratkaisuina ja palveluina asiakkaamme tarpeen mukaisesti. Monimutkaiset integraatiot ovat yksi vahvuuksistamme ja mahdollistamme datan reaaliaikaisen liikkumisen asiakkaamme järjestelmästä toiseen.

valmiit-paikkatiedon-ratkaisut-medium

 

Kartat ajan tasalla ja käyttövalmiina

 

Ajantasaiset ja laadukkaat kartta-aineistot ovat paikkatiedon kulmakivi. Tiedolla on aina sijainti ja käyttötarpeesta riippuen se voidaan esittää erilaisten kartta-aineistojen päällä. Esimerkiksi laivojen sijainti digitaalisella merikartalla tai metsävaratieto rikastattuna kiinteistoraja-aineistolla ja esitettynä maastokartan päällä. 

kartta-aineistot-medium