Finavian tärkein tavoite on tehdä matkustamisesta sujuvaa ja mutkatonta. Konsultoimme asiakasta paikkatiedon strategiasta ja rakensimme konkreettisen toimintasuunnitelman tavoitteisiin pääsemiseksi yhteistyössä asiakkaan kanssa. Lue uudesta referenssistä, mitä hyötyä asiakkaamme saavutti paikkatiedon tarkastelemisella kokonaisuutena yksittäisten siilojen sijaan.  

Paremmat päätökset syntyvät laadukkaasta datasta - sen lisäksi datan käsittelyn ja osaamisen organisoinnilla on suuri merkitys lisäarvoa tuottavien innovaatioiden syntymisessä. 

Autamme asiakkaitamme luomaan paikkatiedon käsittelylle strategian, joka asettaa suuntaviivat paikkatieto-osaamisen organisoitumiselle sekä tehokkaammalle hyödyntämiselle. Laadukas paikkatietostrategia on auttanut asiakkaitamme löytämään ennalta hyödyntämättömiä liiketoimintamahdollisuuksia useilla toimialoilla. Lähdetäänkö etsimään innovaatioita seuraavaksi sinun organisaatiostasi? Tutustu CGI Luotsi -palveluun. 

Toisinaan datan käsittely on hyvä antaa ulkopuolisen käsiin. CGI:n paikkatiedon ammattilaiset kykenevät luomaan datamassoja yhdistelemällä analyysejä, jotka tarjoavat eheän näkemyksen asiakkaasi tarpeista. Menestyksekkäitä esimerkkejä löytyy esimerkiksi kaupan alalta, jossa konsultoimme asiakastamme kauppapaikkasuunnittelussa.   

 

Mobiililaiteella käytetään usein paikkatietoa hyödyntäviä ratkaisuja

Paikkatieto tehokäyttöön valmiiden ratkaisujen avulla

Paikkatiedon hyödyntämisen tarve voi liittyä tiettyyn osa-alueeseen ja haetaan yhtä ratkaisua tai palvelua. Useiden paikkatietopohjaisten pilvipalveluiden lisäksi tarjoamme paikkatiedon asiantuntijoita sekä asiakaskohtaisia toteutuksia asiakkaamme tarpeisiin. CGI toimii myös luotettavana ulkoistuskumppanina paikkatietoasioissa. Voit tutustua paikkatietoratkaisuihin- ja palveluihin alla löytyvältä listalta. 


Paikkatiedon pilvipalvelut
  • Apuri - tehokkuutta kuntien ja kaupunkien tieverkoston ylläpitoon
  • Facta - kuntarekisteri ja paikkatietopalvelut kunnille
  • IT4Cargo - kuljetusten hallinta ja tulliasiointi yhdessä kokonaisuudessa
  • MerlotMedi - ensihoidon sähköinen johtamis- ja raportointijärjestelmä
  • Navici® - pilvialusta organisaatioiden erilaisiin paikkatietohaasteisiin

 

Kartta-aineistot ovat paikkatiedon kulmakivi

Kartat ajan tasalla ja käyttövalmiina

Ajantasaiset ja laadukkaat kartta-aineistot ovat paikkatiedon kulmakivi. Tiedolla on aina sijainti ja käyttötarpeesta riippuen se voidaan esittää erilaisten kartta-aineistojen päällä. 

Tarjoamme asiakkaamme käyttöön myös CGI:n omia taustakarttoja sekä tarvittaessa konsultoimme tarvetta vastaavan taustakarttakumppanin valitsemisessa. 

 

Client Global Insights - Eri toimialojen tulevaisuudennäkymät globaalisti

Client Global Insights -tutkimuksessa esitellään havainnot eri toimialojen digitrendeistä. Tutkimukseen haastateltiin kasvokkain 1447 liiketoiminta- ja IT-johtajaa ympäri maailman.