Onko yrityksesi käytössä toiminnanohjausjärjestelmä, mutta useiden järjestelmien viidakosta on mahdotonta löytää tietoa nopeasti? Käytätkö  aikaa etsien vastauksia useista järjestelmistä, jolloin kokonaiskuvan hahmottaminen on vaikeaa ja tilannekuvaa mahdotonta muodostaa nopeasti? Epäiletkö lukujen ajantasaisuutta ja luotettavuutta?

Liiketoiminnan kasvaessa, kansainvälistyessä, henkilöstömäärän ja integrointitarpeiden lisääntyessä Excelit eivät enää riitä - ja vanhentuvat järjestelmät ovat tikittäviä aikapommeja. Raportointitarpeet ja mahdollisuudet nopeaan reagointiin muuttuvissa tilanteissa tarvitsevat joustavaa, alati muokkautuvaa ja kokonaisvaltaista toiminnanohjausjärjestelmää.

Tähän oppaaseen olemme koonneet kattavan tietopaketin ja käytännön esimerkkejä yrityksen kannalta toimivasta toiminnanohjausjärjestelmästä. Oppaan avulla voit kartoittaa yrityksesi tarpeita ja pohtia sen oikean toiminnanohjausjärjestelmän hankintaa. Opasta varten haastattelimme CGI:n asiantuntijoita sekä CGI Profio360 -toiminnanohjausjärjestelmää käyttäviä asiakkaitamme.

Lataa opas (pdf) maksutta täyttämällä oheinen lomake: 

Yhteystiedot
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Yritys
Vastuualueesi
Tarkenna tähän vastuualueesi
Onko toiminnanohjausjärjestelmän hankkiminen / päivittäminen yrityksessänne ajankohtaista?

Lomakkeelle täyttämäsi tiedot tallennetaan CGI:n asiakas- ja markkinointirekisteriin. Jos sinulla on kysymyksiä käsittelyyn liittyen, haluat poistaa tai korjata markkinointitarkoituksiin käytettäviä tietojasi, lähetä viesti osoitteeseen myynti.fi@cgi.com. Sinulla on oikeus vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn, katso tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelyn kuvauksesta

Opas liiketoiminnan kehittäjälle