Nyt on aika toimia. Ilmastonmuutoksen hidastaminen on yksi tämän hetken tärkeimmistä maailmanlaajuisista tehtävistämme. Jokapäiväisillä valinnoilla meistä kukin voi olla mukana rakentamassa kestävämpää ja parempaa tulevaisuutta. 

CGI haluaa edistää K-ryhmän kanssa vastuullisia tekoja ja yhdessä haastoimme Junction-hackathonin osallistujat ratkaisuja ruokahävikin vähentämiseksi sekä terveellisten valintojen edistämiseksi ihmisten arjessa. Seuraavaksi haluamme antaa nuorille osaajille saman mahdollisuuden käyttää luovuuttaan ja jakaa hyviä ideoita, joten avaamme haasteen kaikille avoimeksi. Osallistu haasteeseen alla olevalla lomakkeella ja jätä ideasi aiheeseen:

Kuinka voisimme vähentää ruokahävikkiä tai tehdä terveellisempiä valintoja arjessamme?

Paras idea palkitaan 100€ kaupan lahjakortilla. Sen lisäksi voittaja saa toimia yhden päivän vastuullisuusjohtajana CGI:n pääkonttorilla Pitäjänmäessä. Vastuullisuusjohtajana pääset kertomaan CGI:n päätöksentekijöille näkemyksiäsi vastuulliseen ajatteluun liittyen ja tutustumaan tarkemmin yhden Suomen suurimman teknologiakonsulttiyrityksen vastuullisuustoimintaan.

Kuinka voisimme vähentää ruokahävikkiä ja/tai auttaa ihmisiä tekemään terveellisempiä valintoja arjessa?
Yhteystiedot
Nimi
Sähköposti
Puhelinnumero

sustainable-medium
sustainability-medium-image

Vastuullisuus osana kaikkea tekemistä

Olemme CGI:llä sitoutuneet ympäristöystävällinen ja kestävään liiketoimintaan. Omaa ympäristön kuormitusta vähennämme toimistojen ja konesalien energiankulutukseen, jätemääriin, toimitusketjuun ja työ- ja liikematkustukseen liittyvillä toimenpiteillä. Autamme asiakkaitamme pienentämään hiilijalanjälkeä kestävää kehitystä tukevien digitaalisten ratkaisujen avulla.

Lue lisää

hiilijalanjälki-medium

Hiilijalanjälkimittari, joka paljastaa ruokaostosten hiilijalanjäljen

K-ryhmä rakentaa mittarin, jonka avulla voi seurata ruokaostosten hiilijalanjälkeä. Mittarin avulla on helppo seurata ostostensa ilmastovaikutuksia ja tehdä ilmaston kannalta kestävämpiä valintoja. K-ryhmä auttaa jo nyt ihmisiä seuraamaan ostostensa kotimaisuustasoa.

Lue lisää

k-ostokset-medium-image

Hiilineutraali ruokakauppa 

K-ryhmä kehittää hiilineutraalin ruokakaupan ja toteuttaa ilmastotoimia laajalla rintamalla: osana omaa toimintaansa, osana kauppojensa toimintaa sekä auttamalla kuluttajia tekemään ilmastoystävällisiä valintoja omassa elämässään. Kesko on maailman vastuullisin kaupan alan yritys Global 100 -listalla.

Lue lisää

kesko-logo
junction-logo