Tavoite on, että huominen on kuluvaa päivää parempi

Meistä jokainen on joskus tehnyt arjessa valintoja, joiden ympäristöllisistä tai yhteiskunnallisista seuraamuksista emme ole olleet tietoisia. Jos olisimme tienneet, olisimme luultavasti toimineet toisin. 

Yrityksillä on suuri vaikutus yhteiskuntaan, ja siksi haluamme yhdessä Keskon ja Business Finlandin kanssa kantaa kortemme kekoon muutoksessa. Vastuullisuus on peruspilari, joka ohjaa kaikkea tekemistämme. Kaikista parhaimmat ideat eivät välttämättä synny päätöksentekopöydissämme ja siksi etsimme luovia henkilöitä, kuten sinua, osallistumaan mukaan päätöksentekoon.  

Tarvitsemme uusia vaihtoehtoja, tarvitsemme sinun apuasi. Ideoi ja kerro, miten voisimme tehdä arjessa vastuullisempia tekoja. Toteutetaan ideat yhdessä!

Esittelemme alla kaksi eri haastetta, joihin olemme lähteneet etsimään luovia ideoita sekä ajatuksia Euroopan suurimmasta hackathonista Junctionista, mutta haluamme antaa kaikille mahdollisuuden osallistua haasteeseen. Parhaat ideat palkitaan 100€ lahjakorteilla K-ruokakauppoihin. Lisäksi voittaja pääsee toimimaan CGI:llä päivän vastuullisuusjohtajana! Tutustu haasteisiin tarkemmin ja osallistu 15.12. mennessä, parhaat ideat palkitaan 20.12.2019.

Kuinka voisimme vähentää ruokahävikkiä ja tehdä terveellisempiä valintoja arjessamme?

Kuvittele, miten päivittäistavarakauppa voisi parantaa meitä terveellisempien ja kestävämpien valintojen tekemistä – voisiko data, uusi palvelumalli tai jokin innovaatio auttaa meitä luomaan uusia tapoja tukemaan ruokajätteen vähentämistä ja terveellisempien elämäntapojen noudattamista?

Lue lisää

Kuinka voisimme ehkäistä nuorten mielenterveyden haasteita ja parantaa nuorten mielenterveyden hoitoa?

Miten ja minkälaista apua pitäisi tarjota? Miten voisimme ehkäistä mielenterveyden ongelmia tai puuttua tarpeeksi ajoissa, mikäli ongelmia on jo synyt? Miten avuntarve voitaisiin tunnistaa nopeammin ja mitä kanavia käyttämällä apu saataisiin perille oikeaan aikaan oikealle henkilölle? Miten avun tarve ja apu saadaan kohtaamaan?

Lue lisää

business-finland
kesko-logo
junction-logo