Tulevaisuus luodaan suurilla unelmilla. Katseella, joka kantaa kauas. Rohkeudella muuttaa suuntaa. Yhteisellä kielellä. Oikealla tiedolla. Intohimolla, josta syntyy tulosta. Voimalla jatkaa eteenpäin. Tätä kaikkea on CGI Next, digitaalisen menestystarinasi toteuttaja.

Ympärilläsi odottavat mahdollisuudet, joita et aiemmin voinut edes kuvitella. CGI Next kulkee kanssasi koko digitaalisen matkan ideasta toteutukseen ja jatkuvaan kehittämiseen. Autamme sekä uusien palvelujen ja liiketoimintojen luomisessa että asiakaskokemuksen ja nykyisen toiminnan kehittämisessä. Saat rinnallesi kumppanin, joka tuo ulottuvillesi ketterän kehityksen ja rohkeat kokeilut, raivaten tiesi asiakkaan iholle ja sen alle.

cgi-next-landing-page-uusibisnes

#Uusibisnes - Suomen ensimmäinen teknologia-aiheinen keskusteluohjelma

#uusibisnes-keskusteluohjelmassa jutellaan siitä, miten modernit teknologiat voivat kehittää ja muuttaa bisnestä. 

Visionäärisiä keskusteluja vetää CGI:n Tuomo “Tumppi” Pursiainen ja vieraina on eri alojen tekkiguruja: tekoälyä, robotiikkaa, IoTia, VR:ää ja AR:ää - you name it!

Lue lisää

Next-landing-page-robot

Pieni sanakirja tekoälystä

Tekoäly, älykäs automaatio ja robotiikka; AI, IA ja RPA… Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka. Kaikki vaikeilta kuulostavia termejä, joiden merkitys ei aina ole selvä ammattilaisillekaan. Nyt voit ottaa termit haltuun kokoamani sanaston avulla!

Lue blogiteksti

Next-landing-page-nextlab

Tervetuloa NextLabiin!

NextLab on ympäristö uusien teknologioiden testaamiseen. Rakastamme innovatiivisia tekniikoita ja olemme aina valmiina tutkimaan onko niillä uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tervetuloa vierailulle!

Lue lisää

tyoterveys-virta-case

Koneäly ennakoi sairausriskejä

Analytiikan ja koneälyn valjastaminen Oulussa yli 24 000 ihmisen työkyvyn ylläpitoon sekä hyvinvoinnin -parantamiseen vähentää merkittävästi sairauspäiviä.

Lue artikkeli

hero-media-boat

LAIVA ON LASTATTU ÄLYKKÄÄSTI

Tekoälyn avulla merikuljetusten turvallisuutta voidaan parantaa. ”Haluamme tuoda paitsi uusia palveluja myös lisää turvallisuutta ja ennustettavuutta, siksi lähdimme CGI:n kanssa miettimään tekoälyn ja analytiikan mahdollisuuksia”, Keskilohko sanoo.

Lue artikkeli

jokerit-case

Digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäminen

Jokerien siirtyminen KHL:ään nostatti tunteita sekä puolesta että vastaan. Kovat pelaajajulkistukset ruokkivat kiinnostusta, mutta alkuinnostuksen jälkeen satunnaisten kävijöiden vierailut vähenivät. Haasteen taklaamiseksi Jokerit lähti kehittämään pelien tarjoamaa asiakaskokemusta yhdessä CGI:n kanssa.

Lue lisää