Helsinki, 14.06.2018 - IT-palveluyhtiö CGI ja Työterveys Virta, oululainen työterveyden palveluyritys, valjastivat edistyneen analytiikan ja koneälyn yli 24 000 ihmisen työkyvyn ja hyvinvoinnin parantamiseen. Jatkossa työkyvyttömyysriski on tunnistettavissa yli 90 % varmuudella, säästäen vuosittain useita satoja henkilötyöpäiviä. Ratkaisu on hyödynnettävissä myös laajemmin soten ...
Miten hyvinvointialalle luodaan uutta liiketoimintaa ja parempia asiakaskokemuksia? Kokosimme viisi käytännön esimerkkiä siitä, miten hyvinvoinnin alalla on hyödynnetty uusia teknologiota ja digitaalisia innovaatioita.

Autamme maakuntia tarjoamalla kattavat palvelut, joilla turvataan siirtymäajan aikaiset muutokset sekä kaikkien palveluiden toimivuus myös uudessa maakunta- ja SOTE -rakenteessa.  

Päivittäiseen toimintaan meiltä löytyy työkalupakista työkalut niin järjestäjille kuin myös palveluiden tuottajille. Olemme mukana innovoimassa yhdessä maakuntien kanssa kaikille asukkaille uusia ratkaisuja arjen helpotukseen.