Ensin palkkalaskelmat siirtyivät selaimelle, sitten kännykän ruudulle. "Kaikki meni niin kuin Strömsössä", palvelupäällikkö Kerstin Ahmarova Metsähallituksen Palvelukeskuksesta sanoo CGI:n Palkat Mukana -mobiilisovelluksesta.

Verkkopalkka – Ekologisuutta ja kustannustehokkuutta

Verkkopalkka on palvelu, jossa palkansaaja saa sähköisen palkkalaskelman. Palkansaaja näkee palkkakuitin tutun verkkopankkinsa kautta henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillaan tai CGI:n mobiilisovelluksella. Verkkopalkkapalvelussa palkansaaja voi:

 • selailla palkkakuitteja
 • tulostaa palkkakuitteja
 • lähettää viestejä palkkatoimistoonsa
 • lukea tiedotteita

Sähköisen palkkakuitin toimitus on nopeaa ja se on katsottavissa missä ja milloin vain verkon välityksellä. Palkkakuitteja säilytetään 7 vuotta. Niille palkansaajille, jotka eivät voi ottaa vastaan sähköistä palkkakuittia, voidaan tulostaa paperinen versio CGI:n tulostuspalvelussa.

Sähköinen palkkakuitti on paperista ekologisempi ja edistää kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista. Välitämme kuukausittain yli 600 000 palkkalaskelmaa, joista noin 80 % on sähköisiä.

 

Verkkopalkan hyödyt organisaatioille

 • Peliaikaa palkanlaskentaan, virheelliset palkkalaskelmat saa vedettyä takaisin
 • Materiaali-, tulostus- ja postituskustannukset pienenevät tai poistuvat kokonaan
 • Tiedot ovat nopeammin palkansaajan saatavilla
 • Aiempia palkkakuitteja voi selailla arkistossa
 • Yhteydenpito helppoa palkanmaksajan ja -saajan välillä
  palkat-mukana-mobiilisovellus.png

   Henkilöstö on ottanut verkkopalkkapalvelun ilolla vastaan ja 99 % työntekijöistä on ottanut sen käyttöönsä. Pian olemme 100 % paperittomia. Yhteistyömme CGI:n kanssa on sujuvaa ja näemme CGI:n luotettavana kumppanina myös tulevaisuuden kehitystarpeisiimme.

   Case AGCO Power

    

   Tuotteistettu ja helposti käyttöönotettava verkkopalkkapalvelu

   Palkanmaksaja saa palvelun käyttöönsä tekemällä sopimuksen CGI:n kanssa; olemme huolehtineet sopimuksista kaikkien verkkopalkkaa tukevien pankkien kanssa. Palvelu toimii Nordean, Danske Bankin, OP-Pohjola-ryhmän, Säästöpankkien, Handelsbankenin, Paikallisosuuspankkien, Aktia Pankin, Ålandsbanken Abp:n ja S-Pankin verkkopankkitunnuksilla.

   Verkkopalkkapalvelun turvallisuus perustuu verkkopankeissa käytettävään tekniikkaan. Palvelu voidaan ottaa käyttöön, kun palkanlaskentajärjestelmään on päivitetty verkkopalkkaominaisuus. Verkkopalkan käyttöönotto on helppoa ja nopeaa erityisesti kaikkiin CGI:n palkanlaskentajärjestelmiin. Palkanmaksaja sopii henkilöstönsä kanssa sähköisen palkkakuitin käyttöönotosta.

    

   Tutustu myös CGI HR -tuotteisiimme

   CGI HR -kokonaisratkaisu

   Lue lisää henkilöstöhallinnon palveluistamme

   Katso kaikki palvelumme HR- ja palkkahallintoon

   Data ja analytiikka

   HR- ja palkkaulkoistukset

   Ketterät menetelmät

   Konsultointi

   Palvelumuotoilu

   Tietoturva ja turvallisuus

   Verkkopalkkapalvelu

   Älykäs automaatio

    

   TILAA UUSIMMAT HR- JA PALKKAHALLINNON UUTISET SÄHKÖPOSTIISI!

   Keräämme tärkeimmät digitaalisen HR:n ajankohtaiset aiheet uutiskirjeeseemme noin kerran kuukaudessa. Tilatessasi uutiskirjeen kuulet ensimmäisten joukossa innovatiivisista blogeistamme, mielekiintoisista asiakastarinoista ja uusimmista HR-ratkaisuista.

    

   Tilaa uutiskirje tästä 

    

   Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

   Jukka Niemistö

   Myyntipäällikkö

   Lähetä minulle sähköpostia

   niemisto jukka