Verkkopalkka on palvelu, jossa palkansaaja saa sähköisen palkkalaskelman. Palkansaaja näkee palkkakuitin tutun verkkopankkinsa kautta henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillaan tai CGI:n mobiilisovelluksella. Verkkopalkkapalvelussa palkansaaja voi:

  • selailla palkkakuitteja
  • tulostaa palkkakuitteja
  • lähettää viestejä palkkatoimistoonsa
  • lukea tiedotteita

Sähköisen palkkakuitin toimitus on nopeaa ja se on katsottavissa missä ja milloin vain verkon välityksellä. Palkkakuitteja säilytetään 7 vuotta. Niille palkansaajille, jotka eivät voi ottaa vastaan sähköistä palkkakuittia, voidaan tulostaa paperinen versio CGI:n tulostuspalvelussa.

Sähköinen palkkakuitti on paperista ekologisempi ja edistää kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista. Välitämme kuukausittain yli 600 000 palkkalaskelmaa, joista noin 80 % on sähköisiä.

 

Hyödyt organisaatioille

  • Peliaikaa palkanlaskentaan, virheelliset palkkalaskelmat saa vedettyä takaisin
  • Materiaali-, tulostus- ja postituskustannukset pienenevät tai poistuvat kokonaan
  • Tiedot ovat nopeammin palkansaajan saatavilla
  • Aiempia palkkakuitteja voi selailla arkistossa
  • Yhteydenpito helppoa palkanmaksajan ja -saajan välillä

Henkilöstö on ottanut verkkopalkkapalvelun ilolla vastaan ja 99 % työntekijöistä on ottanut sen käyttöönsä. Pian olemme 100 % paperittomia. Yhteistyömme CGI:n kanssa on sujuvaa ja näemme CGI:n luotettavana kumppanina myös tulevaisuuden kehitystarpeisiimme.

- AGCO Power

 

Tuotteistettu ja helppo käyttöönotto

Palkanmaksaja saa palvelun käyttöönsä tekemällä sopimuksen CGI:n kanssa; olemme huolehtineet sopimuksista kaikkien verkkopalkkaa tukevien pankkien kanssa. Palvelu toimii Nordean, Danske Bankin, OP-Pohjola-ryhmän, Säästöpankkien, Handelsbankenin, Paikallisosuuspankkien, Aktia Pankin, Ålandsbanken Abp:n ja S-Pankin verkkopankkitunnuksilla.

Verkkopalkkapalvelun turvallisuus perustuu verkkopankeissa käytettävään tekniikkaan. Palvelu voidaan ottaa käyttöön, kun palkanlaskentajärjestelmään on päivitetty verkkopalkkaominaisuus. Verkkopalkan käyttöönotto on helppoa ja nopeaa erityisesti kaikkiin CGI:n palkanlaskentajärjestelmiin. Palkanmaksaja sopii henkilöstönsä kanssa sähköisen palkkakuitin käyttöönotosta.

Tutustu myös muihin CGI HR -tuoteratkaisuihimme

CGI HR -kokonaisratkaisu

Katso kaikki HR-palvelumme

Palvelumme henkilöstöhallinnolle