contact center network

SEPA-pankkiyhteyspalvelu on yhdyskäytävä asiakkaan sovellusjärjestelmien ja pankkien välillä. SEPA-pankkiyhteyspalvelussa CGI välittää asiakkaan tietojärjestelmien tuottamat maksuaineistot asiakkaalta turvallisesti pankkiin ja pankin palauteaineistot puolestaan takaisin asiakkaalle. 

banking adopting instant payments

SEPA-tilisiirtoaineisto välitetään pankkiin Web Services –rajapintaa käyttäen. Mikäli pankki sallii, voidaan käyttää myös PATU-eräsiirtoyhteyttä. Maksu- ja palauteaineistot turvataan PKI-avaimella. CGI valvoo asiakkaan puolesta, että tiedonsiirto pankkiin toteutuu. Mahdollisiin poikkeamiin reagoidaan automaattisesti ja poikkeamista CGI viestii asiakasorganisaatioon ennakkoon sovitulla tavalla.

Transformational outsourcing

SEPA-muunnospalvelu täydentää SEPA-pankkiyhteyspalvelua, jos asiakkaan tietojärjestelmät eivät tuota suoraan SEPA-muotoista aineistoa. Muunnospalvelussa asiakkaan tietojärjestelmän tuottama maksuaineisto muunnetaan pankin kuvausten mukaisesti SEPA tilisiirron edellyttämään XML-muotoon. Pankin tuottamat maksuaineiston palautteet muunnetaan vastaavasti asiakkaan tietojärjestelmien edellyttämään muotoon.