SEPA-pankkiyhteyspalvelu on yhdyskäytävä asiakkaan sovellusjärjestelmien ja pankkien välillä. SEPA-pankkiyhteyspalvelussa CGI välittää asiakkaan tietojärjestelmien tuottamat maksuaineistot asiakkaalta turvallisesti pankkiin ja pankin palauteaineistot puolestaan takaisin asiakkaalle. 

SEPA-tilisiirtoaineisto välitetään pankkiin Web Services –rajapintaa käyttäen. Mikäli pankki sallii, voidaan käyttää myös PATU-eräsiirtoyhteyttä. Maksu- ja palauteaineistot turvataan PKI-avaimella. CGI valvoo asiakkaan puolesta, että tiedonsiirto pankkiin toteutuu. Mahdollisiin poikkeamiin reagoidaan automaattisesti ja poikkeamista CGI viestii asiakasorganisaatioon ennakkoon sovitulla tavalla.

SEPA-muunnospalvelu täydentää SEPA-pankkiyhteyspalvelua, jos asiakkaan tietojärjestelmät eivät tuota suoraan SEPA-muotoista aineistoa. Muunnospalvelussa asiakkaan tietojärjestelmän tuottama maksuaineisto muunnetaan pankin kuvausten mukaisesti SEPA tilisiirron edellyttämään XML-muotoon. Pankin tuottamat maksuaineiston palautteet muunnetaan vastaavasti asiakkaan tietojärjestelmien edellyttämään muotoon.

 

Autamme sinua menestymään

Autamme sinua parantamaan asiakaskokemusta tehokkailla monikanavaisilla palveluilla kaikissa asiakkaasi käyttämissä kanavissa: perinteisistä kirjeistä, organisaatioiden väliseen tiedonsiirtoon ja mobiilikäyttöön. Tarvitsemme vain aineiston ja toimitamme sen asiakkaalle, hänen toivomassaan muodossa.

CGI:llä on laaja ekosysteemi ja kaikki tarvittavat kanavat viestisi välittämiseen asiakkaasi tarpeen mukaan. Oli kyse yritysten välisestä laskutuksesta tai tiedonsiirrosta, tai vaikka palkkakuitin lähettämisestä työntekijöillesi, välitämme tiedon perille vastaanottajasi tarpeet huomioiden.

Lue lisää operaattoripalveluistamme

  

  

Mobile payments