Podcastissa pureudumme tulevaisuuden liiketoimintatrendeihin ja keskustelemme siitä, miten eri alojen yritykset ovat sopeutuneet uuteen globaaliin toimintaympäristöön.

Tarjoamme kattavia prosessien hallinnan kokonaisuuksia – helposti käyttöösi

CGI on skaalautuvana kumppani, joka auttaa sinua siirtymään kustannustehokkuudesta loistavaan asiakaskokemukseen. Asiantuntijoiltamme saat ennakoivia suuntaviivoja liiketoimintasi kehittämiseen ja syvää analyysiä asiakkaiden oivalluksille. 

Autamme sinua parantamaan asiakaskokemusta tehokkailla monikanavaisilla palveluilla kaikissa asiakkaasi käyttämissä kanavissa: perinteisistä kirjeistä, organisaatioiden väliseen tiedonsiirtoon ja mobiilikäyttöön. Tarvitsemme vain aineiston ja toimitamme sen asiakkaalle, hänen toivomassaan muodossa. Milloin tahansa, mistä tahansa laitteesta. 

Lue lisää multichannel operaattoripalveluistamme

  


Toiminnanohjaus

Haluatko hallita tietojärjestelmiäsi tehokkaammin? Tahdotko valjastaa liiketoimintasi täyden potentiaalin? Etsitkö toimialasi tuntevaa ja todistetusti osaavaa ICT-toimittajaa? CGI:n kumppanina hyödynnät toiminnanohjauksen nykyaikaisimmat ratkaisut liiketoimintasi parhaaksi. Tervetuloa toiminnanohjauksen uuteen aikaan.

Lue lisää


Asiakkuudenhallinta

Asiakasdatan analysoinnin myötä kirkastunut asiakasymmärrys auttaa tunnistamaan liiketoiminnan menestymisen kannalta tärkeät asiakkaat - kohdistamaan lisämyynti- ja markkinointitoimenpiteet heihin sekä käyttämään heitä uusasiakashankinnan toimenpiteiden verrokkiryhmänä. Tutustu asiakkuuden hallinnan ratkaisuihimme!

Lue lisää


Henkilöstöhallinto

Henkilöstöhallinnon tavoite on varmistaa, että oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa, oikealla osaamisella, oikeaan aikaan. Ratkaisumme tehostavat toimintaa, tukevat tasapuolista esimiestyötä ja luovat perustan erinomaiselle työntekijäkokemukselle. Luomme edellytykset HR-prosessien tehostamiselle parhaat käytännöt ja olemassa oleva IT-ympäristö huomioiden.

Lue lisää

 


 

KUINKA VOIMME AUTTAA SINUA?

Varaa tästä keskustelu asiantuntijamme kanssa! Kerro lyhyesti tarpeesi, niin olemme sinuun yhteydessä.