Tarjoamme kattavia prosessien hallinnan kokonaisuuksia – omia ja kumppaneidemme palveluja – käyttöösi helposti.

Prosessien hallinnan ydin on CGI:n palveluväylä, joka kokoaa yrityksen, eri toimialojen ja palveluntarjoajien vahvuudet yhteen. Se tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden automatisoida ja tehostaa prosessejaan uudella tavalla. Toisaalta se tarjoaa alustan kokonaisten prosessien ulkoistamiselle. Hyvänä esimerkkinä tästä on laskutuksen ja maksamisen palvelukokonaisuus, johon voidaan tarvittaessa liittää myös kolmannen osapuolen taloudenhallinnan palveluita. Palveluiden ja järjestelmien integraatiot sekä asiakkaiden prosessien hallinta toteutetaan CGI:n palveluväylän avulla.

social-services-medium-image

 

 

top3-verkkolaskuoperaattori-tulostustuotantolaitos

 

 

 

23-miljoonaa-sahkoista-laskua

 

 

500-tuhatta-palkkalaskelmaa-kuukaudessa

finland manufacturing powered solution working in laptop

Toiminnanohjaus

Haluatko hallita tietojärjestelmiäsi tehokkaammin? Tahdotko valjastaa liiketoimintasi täyden potentiaalin? Etsitkö toimialasi tuntevaa ja todistetusti osaavaa ICT-toimittajaa? CGI:n kumppanina hyödynnät toiminnanohjauksen nykyaikaisimmat ratkaisut liiketoimintasi parhaaksi. Tervetuloa toiminnanohjauksen uuteen aikaan.

Lue lisää

communications customer experience management office women headset

Asiakkuudenhallinta

Asiakasdatan analysoinnin myötä kirkastunut asiakasymmärrys auttaa tunnistamaan liiketoiminnan menestymisen kannalta tärkeät asiakkaat - kohdistamaan lisämyynti- ja markkinointitoimenpiteet heihin sekä käyttämään heitä uusasiakashankinnan toimenpiteiden verrokkiryhmänä. Tutustu asiakkuuden hallinnan ratkaisuihimme!

Lue lisää

hr-ja-palkkaratkaisut

Henkilöstöhallinto

Henkilöstöhallinnon tavoite on varmistaa, että oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa, oikealla osaamisella, oikeaan aikaan. Ratkaisumme tehostavat toimintaa, tukevat tasapuolista esimiestyötä ja luovat perustan erinomaiselle työntekijäkokemukselle. Luomme edellytykset HR-prosessien tehostamiselle parhaat käytännöt ja olemassa oleva IT-ympäristö huomioiden.

Lue lisää