Suomessa pian käyttöön tuleva ensimmäinen täysin digitaalinen mobiiliajokortti parantaa ajokortin käyttömahdollisuuksia merkittävästi, sanoo Trafin pääjohtaja.
Finavian tärkein tavoite on tehdä matkustamisesta sujuvaa ja mutkatonta. Konsultoimme asiakasta paikkatiedon strategiasta ja rakensimme konkreettisen toimintasuunnitelman tavoitteisiin pääsemiseksi yhteistyössä asiakkaan kanssa. Lue uudesta referenssistä, mitä hyötyä asiakkaamme saavutti paikkatiedon tarkastelemisella kokonaisuutena yksittäisten siilojen sijaan.  

IT-ratkaisut apuna liikenteen ja logistiikan sujuvoittamisessa

Maamme erityspiirre ovat pitkät välimatkat ja kasvavat liikennemäärät ovat lisänneet liikkumisen haasteita ja kustannuksia. Nykypäivänä IT-ratkaisut, kuten kehittynyt datan hallinta ja analytiikka, IoT, kyberturvallisuus, paikkatieto ja ohjelmistorobotiikka sekä koneoppiminen ovat keskeisessä asemassa liikkumisen uusia palveluja. Älykkäät liikennejärjestelmät (ITS, Intelligent Transportation Systems) toimivat osana liikenteen ja kuljetusten seurantaa, ohjaamista ja tiedonvälitystä sekä avustavat ihmisiä oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

transportation-city-speed-efficiency
5x Muutos liikenne

Mitä tapahtuu liikenteessä nyt?

Keräsimme inspiraatioksi viisi esimerkkiä organisaatioista, jotka ovat lähestyneet tehokkuuden, kestävyyden ja vastuullisuuden asettamia vaateita uudella tavalla. 
Tutustu maksuttomaan eKirjaan ja lue, kuinka data valjastetaan liiketoiminnan polttoaineeksi. 

Lataa eKirja