Liiketoiminnan digitalisointiin on satsattu paljon ja muutos on ollut huikea. Henkilöstöhallinto on joutunut odottamaan vuoroaan, mutta nyt alkaa sen digitalisoinnin todellinen kiihdytysvaihe olla käsillä.

Digi, automatisaatio, robotiikka ja analytiikka ovat termejä, joita viljellään eri yhteyksissä. Mutta mitä ne käytännössä tarkoittavat ja miten ne auttavat HR:ää tehostamaan toimintaansa?

Digitaalisen HR:n käsikirja kokoaa napakaksi paketiksi kaiken tarpeellisen, mitä sinun tulee tietää aiheesta:

  • Miksi HR:n tulee digitalisoitua?
  • Mitä hyötyä digistä on liiketoiminnalle? Entä koko organisaation ja HR-osaston käytännön tekemiseen?
  • Miten perustelet johdolle digitalisoinnin tarpeen?
  • Ja mistä kannattaa lähteä liikkeelle?

 

Lataa Digitaalisen HR:n käsikirja 

Täytä yhteystietosi tähän ja lähetämme latauslinkin sähköpostiisi.

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt että henkilötietojasi käytetään markkinointitarkoituksiin. Jos sinulla on kysymyksiä käsittelyyn liittyen, haluat poistaa tai korjata markkinointitarkoituksiin käytettäviä tietojasi, lähetä viesti osoitteeseen support.crm.fi@cgi.com. Sinulla on oikeus vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn, katso tarkemmat tiedottietosuojaselosteestamme. Lähetä pyyntösi osoitteeseen privacy@cgi.com (englanniksi) tai gdpr.fi@cgi.com(suomeksi). Lue lisää tietosuojakäytännöstämme. Tapauksista, joissa CGI ei käsittele pyyntöäsi asianmukaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.