Tarjoa asiakkaallesi mahdollisuus maksaa laskut mobiilisti

Puhelimella maksaminen on nopeaa, helppoa ja turvallista. Operaattoripalveluitamme käyttävät asiakkaat voivat jatkossa tarjota asiakkailleen mahdollisuuden maksaa laskunsa kätevästi mobiilisovelluksella, ilman paperipostia, sähköpostista kopiotuja laskutustietoja tai verkkopankkiin kirjautumista. Tee asiakkaidesi arjesta entistä helpompaa!

Me huolehdimme laskun toimittamisesta. Voimme toimittaa laskut asiakkaasi toiveiden mukaan sähköpostin ja perinteisen kirjepostin lisäksi myös mobiilisovelluksiin, kuten esimerkiksi: Clarkiin, Kivraan, MobilePayhin ja OmaPostiin.

  

Huomioi mobiilimaksamisen sisältövaatimukset verkkolaskudirektiiviin siirtyessä

Uudet mobiilimaksamisen mahdollisuudet kannattaa huomioida, samalla kun myyntilaskuja päivitetään uuden verkkolaskudirektiivin mukaiseksi. Tässä yhteydessä tiedoissa kannattaa huomioida mobiilikanavien sisältövaatimukset kuten vastaanottajan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen sisällyttäminen laskutietoihin, vaikka ne ovatkin vapaaehtoisia tietoja.

  

Henkilö käyttämässä matkapuhelinta

Autamme sinua menestymään

Autamme sinua parantamaan asiakaskokemusta tehokkailla monikanavaisilla palveluilla kaikissa asiakkaasi käyttämissä kanavissa: perinteisistä kirjeistä, organisaatioiden väliseen tiedonsiirtoon ja mobiilikäyttöön. Tarvitsemme vain aineiston ja toimitamme sen asiakkaalle, hänen toivomassaan muodossa.

CGI:llä on laaja ekosysteemi ja kaikki tarvittavat kanavat viestisi välittämiseen asiakkaasi tarpeen mukaan. Oli kyse yritysten välisestä laskutuksesta tai tiedonsiirrosta, tai vaikka palkkakuitin lähettämisestä työntekijöillesi, välitämme tiedon perille vastaanottajasi tarpeet huomioiden.

Lue lisää operaattoripalveluistamme

  

Mobile payments