Kesäkuun alussa pääsin edustamaan CGI:tä erityisen mielenkiintoiseen ja henkilökohtaisestikin merkitykselliseen projektiin. Suomen Teknologiateollisuuden jäsenyritykset järjestävät Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi maankoodauskursseja, joista viimeisimmällä etsimme datasta ratkaisuja nuorten koulupudokkaiden tunnistamiseen. Maankoodauskurssilla tuotetaan todellisia ratkaisuja todellisiin ongelmiin. Kurssilla kokoonnuimme ...

 

aura-medium-image

AURA - Dokumentoitu oppilashuollon asiakastyö- ja hallinta

Sujuvan oppilashallinnon lisäksi on tärkeää turvata lasten ja nuorten hyvinvointi ja tasapainoinen kehitys oppilashuollon riittävillä työvälineillä ja ratkaisuilla. Pitkä yhteistyömme oppilashallinnon ammattilaisten ja opetuksen järjestäjien kanssa on auttanut oppilashuollon asiakashallintaan ja asiakastyöhön suunnitellun Auran kehittämisessä ja tuotteistamisessa. 

Lue lisää...

 


ReittiGIS mittaa matkat ja suunnittelee reitit

Oppilaskuljetusten ja oppilaaksiottoalueiden suunnitteluun  soveltuu erinomaisesti ReittiGIS – tehokas ja monipuolinen reitinsuunnitteluohjelmisto, joka hyödyntää kunnan rakennus- ja väestötietoja ja yhdistää useiden eri tietolähteiden aineistot hallittavaksi kokonaisuudeksi ja havainnollistaa optimaaliset kuljetusreitit karttapohjalle.

Lue lisää...