Dataa hyödyntämällä syrjäytymisen vaarassa olevia nuoria on mahdollista tunnistaa usean eri heikon signaalin tuomaa informaatiota yhdistämällä jo alkuvaiheessa, ja vakavaan yhteiskunnalliseen ongelmaan voidaan puuttua ajoissa.
CGI:n LUMA-etäkoulu kannustaa 7-16 vuotiaita lapsia ja nuoria matematiikan, ympäristöopin, luonnontieteiden ja teknologian opiskeluun.

 

aura-medium-image

AURA - Dokumentoitu oppilashuollon asiakastyö- ja hallinta

Sujuvan oppilashallinnon lisäksi on tärkeää turvata lasten ja nuorten hyvinvointi ja tasapainoinen kehitys oppilashuollon riittävillä työvälineillä ja ratkaisuilla. Pitkä yhteistyömme oppilashallinnon ammattilaisten ja opetuksen järjestäjien kanssa on auttanut oppilashuollon asiakashallintaan ja asiakastyöhön suunnitellun Auran kehittämisessä ja tuotteistamisessa. 

Lue lisää...

 


ReittiGIS mittaa matkat ja suunnittelee reitit

Oppilaskuljetusten ja oppilaaksiottoalueiden suunnitteluun  soveltuu erinomaisesti ReittiGIS – tehokas ja monipuolinen reitinsuunnitteluohjelmisto, joka hyödyntää kunnan rakennus- ja väestötietoja ja yhdistää useiden eri tietolähteiden aineistot hallittavaksi kokonaisuudeksi ja havainnollistaa optimaaliset kuljetusreitit karttapohjalle.

Lue lisää...