Helsinki, 17.04.2019 - IT-palveluyhtiö CGI toimittaa Vantaan kaupungin varhaiskasvatukselle CGI Vesa -ratkaisun, joka helpottaa varhaiskasvatuksen työntekijöiden, lasten ja vanhempien yhteisiä arjen toimintoja. Järjestelmä automatisoi perinteisiä manuaalityövaiheita ja parantaa tiedonkulkua asiakkaiden ja varhaiskasvatuksen välillä.  
Tervetuloa nauttimaan kanssamme rennosta tunnelmasta Kuntamarkkinoille. Osastollamme i7 pääset keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa tämän päivän polttavista kunta-teemoista. Kantavina aiheina meillä on tänä vuonna kuntien tiedolla johtaminen, ekosysteemit ja alustatalous.  

 

 

Tulevaisuuden kuntaa johdetaan tiedolla.

 

Kuntien on kehitettävä kuntalaisten palvelutarpeita tukeva uudenlainen palveluverkosto, joka mukautuu tarpeiden mukaan sekä uudistaa toimintatapoja hyödyntäen älykkäitä, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita itsepalveluja.

Ratkaisumme ja palvelumme ovat osa kaikkien suomalaisten päivittäistä arkea eri elämänalueilla kaikkialla Suomessa.

 

Tiedolla johtamisen kysyntä on lisääntynyt datan hyödyntämisen merkityksen kasvaessa organisaation kehittämisessä ja päätöksenteon tukena. Tarjolla on runsaasti eri lähteistä kerättyä tietoa asukkaiden paremmin palvelemiseksi ja toimintojen kehittämiseksi tulevaisuuden kunnaksi. Me CGI:llä tunnemme kunta-alan ja tarjoamme kunta-johdon tueksi monipuolista osaamista tietotarpeen tunnistamisessa, tiedon keräämisessä ja datan laadun arvioinnissa.

Lue lisää kuntien tiedolla johtaminen -sivulta.

 

cgi-lahellasi-kunnat