Kunta on merkittävä toimija myös tulevaisuudessa. Mutta miten kunta voi uudistaa toimintatapojaan ennakkoluulottomasti? Lue kehitysjohtaja Juha Ruokarin blogi alustataloudesta kuntien kasvun moottorina. Alustatalous ja ekosysteemit ovat päivän sanoja monien huulilla, mutta vain harvat tiedostavat niiden todelliset mahdollisuudet.
Helsinki, 17.03.2020 - Koronaviruspandemian takia etätöihin siirtyy henkilöitä, joilla ei ole siihen aiemmin ollut tarvetta (mm. ulkomailta palanneet sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastuslaitoksen työntekijät). Kaikilla Vantaan kaupungin työntekijöillä ei ole kannettavia tietokoneita joka mahdollistaisi etätyön.  

 

 

Tulevaisuuden kuntaa johdetaan tiedolla

 

Kuntien on kehitettävä kuntalaisten palvelutarpeita tukeva uudenlainen palveluverkosto, joka mukautuu tarpeiden mukaan. Lisäksi kuntien tulisi uudistaa toimintatapojaan hyödyntäen älykkäitä, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita itsepalveluja.

Tiedolla johtamisen kysyntä on lisääntynyt datan hyödyntämisen merkityksen kasvaessa organisaation kehittämisessä ja päätöksenteon tukena. Tarjolla on runsaasti eri lähteistä kerättyä tietoa asukkaiden paremmin palvelemiseksi ja toimintojen kehittämiseksi tulevaisuuden kunnaksi.

Me CGI:llä tunnemme kunta-alan ja tarjoamme kunta-johdon tueksi monipuolista osaamista tietotarpeen tunnistamisessa, tiedon keräämisessä ja datan laadun arvioinnissa. Ratkaisumme ja palvelumme ovat osa kaikkien suomalaisten päivittäistä arkea eri elämänalueilla kaikkialla Suomessa.

 

Lue lisää hallinnon ja johtamisen sivuilta

 

cgi-lahellasi-kunnat

  

municipalities-city-planning-medium-image

Kunta- ja kaupunkiympäristö

Tuemme kuntia elinvoimaisen ympäristön kehittämisessä ja autamme lisäämään asukkaiden viihtyvyyttä. Tavoitteenamme terveellinen ja turvallinen elinympäristö, eheä yhdyskuntarakenne ja toimiva kuntatekniikka.

Lue lisää

the girl is studying with tablet

Sivistystoimi ja varhaiskasvatus

Me CGI:llä toimimme asiakkaidemme arjessa yhteiskuntavastuullisena kasvatuksen kumppanina palveluja tarjoavien kuntien kanssa. Tavoitteenamme on sujuva arki lapsen ja nuoren parhaaksi.

Lue lisää

Alustatalous

Alustatalous ja ekosysteemit

Innovoimme kuntien ekosysteemi- ja verkostorakentamista. Alustatalous murtaa kuntien perinteisiä toimintamalleja ja tuloksena on arvoverkkoja, joissa toimijoiden jakamalla datalla luodaan jotain uutta. 

Lue lisää

    

 

Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme menestymään

CGI on toiminut kuntien kumppanina jo yli 40 vuoden ajan. Tuotamme IT-palveluja ja toimitamme erilaisia järjestelmiä lähes jokaiseen Suomen kuntaan ja kaupunkiin. Olemme toimialan laatujohtaja - 95 % toimituksistamme tehdään sovitusti ajallaan ja budjetissa. Tutustu toteutusesimerkkeihin ohesta!

Tutustu asiakastarinoihimme

Secteur Public

 

Asiantuntijamme apunasi

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi kuntasektorille yli 40 vuoden kokemuksella. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa, tunnemme paikalliset tarpeet, ja lisäksi käytössämme on koko globaalin verkostomme osaaminen.

Asiantuntijoidemme näkemykset auttavat sinua tulevaisuuden kunnan rakentamisessa. Lue Tulevaisuuden -kunta blogista uusimmat asiantuntijoidemme näkemykset!

Lue asiantuntijoidemme blogia

Public

  

Tilaa uusimmat uutiset sähköpostiisi!

Keräämme tärkeimmät kuntia ja kaupunkeja koskevat ajankohtaiset aiheet uutiskirjeeseemme noin kerran kuukaudessa. Tilatessasi uutiskirjeen kuulet ensimmäisten joukossa innovatiivisista blogeistamme, mielekiintoisista asiakastarinoista ja uusimmista ratkaisuista. 

 

Tilaa uutiskirje tästä