Teemu Vierimaa avaa neliosaisessa blogisarjassaan asiakkaiden haasteita ja yhdistää ne järjestelmäuudistuksen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Miksi pitäisi nähdä metsä puilta ja ottaa askel eteenpäin kohti vielä kenties tuntemattomalta vaikuttavaa tulevaa?
Digitaalinen D365 –akatemia on CGI:n ilmainen verkkokurssi, joka selvittää, mitä Microsoftin älykäs pilvi mahdollistaa liiketoiminnallesi. Tervetuloa mukaan!
  • Page

Tietoturvallisen ja suojatun yhteistyön tukena ovat...

 

Kaikenkattavat kokonaisratkaisut
Kokonaisvaltaisen, liiketoiminnan kaikki prosessit kattavan Dynamics 365:n avulla yrityksenne hallitsee prosessit asiakkuudenhallinnasta toiminnanohjaukseen - ilman katkoksia ja ylimääräisiä integraatioita.

Tutustu ratkaisuun...

 

Muutoksen mahdollistava IT-infra
Mikään muutos ei onnistu ilman sen mahdollistavaa ympäristöä ja puitteita. CGI:n tehokkaat IT-infrastruktuurin palvelut on hinnoiteltu optimaalisesti vastaamaan yrityksen kuin yrityksen vaatimuksia.

Lue lisää...

 

Optimaaliset liiketoimintaprosessit
Virtaviivaistetut eri tiimien ja järjestelmien läpi ulottuvat liiketoimintaprosessit sujuvoittavat yhteistyötä. CGI tarjoaa kattavia prosessien hallinnan kokonaisuuksia käyttöönne helposti.

Perehdy tarjoomaan...

 

Toimiala- ja toimintokomponenteilla täydennettynä ratkaisut tehostavat liiketoimintaa sekä auttavat kasvamaan ja reagoimaan nopeasti jatkuvasti muuttuvissa olosuhteissa. Tarjoamme käyttöönne tunnustetun ja pitkän kokemuksen sekä laajan asiantuntijaverkoston, joka sovittaa Microsoft-pohjaiset ratkaisut yrityksenne tai yhteisönne tarpeisiin.

Miten toiminnanohjaus muuttui kasvun jarrusta liiketoiminnan ajuriksi? Lataa maksuton oppaamme ja tutustu nykyaikaisen toiminnanohjauksen mahdollisuuksiin muutostilanteissa.

Lataa eKirja