OP halusi parantaa toimintansa tehokkuutta ja skaalautuvuutta ulkoistamalla vahinko- ja henkivakuuttamisen sekä hallinnollisten järjestelmäpalvelujen IT-toiminnot CGI:lle. Ulkoistamisen rinnalla OP on lähtenyt ketteröittämään toimintaansa. "CGI:llä on ollut keskeinen rooli SAFe-toimintamallin kehittämisessä ja käyttöön ottamisessa yhdessä meidän kanssamme", kertoo OP:ssä sovelluskehitystoiminnasta vastaava ...

Design Thinking Basics Training

Koulutus

Laajenna osaamistasi kanssamme ja opi parhaista käytännöistä.

CGI Client Global Insights 2018

Konsultointi ja valmennus

Iso tai pieni muutos - meiltä saat tukea toteuttamiseen.

agile coaching

SAFe transformaatio

Vahva tuki kokonaisvaltaisen muutoksen tekoon.

 


 

 

CGI ketterien menetelmien kumppanina

CGI on auttanut asiakkaitaan ketterien menetelmien hyödyntämisessä jo vuodesta 2011. Meillä on pitkä käytännön kokemus niin pienistä ja paikallisista kuin globaaleistakin organisaatioista, sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Muutos on matka ja tuemme organisaatiotanne kaikissa sen vaiheissa – voimme muun muassa opastaa ketterän maailman saloihin, tuoda tueksenne parhaat käytännöt, kouluttaa henkilöstönne ja tarjota resursseja eri rooleihin. Meiltä saat avun niin pieniin kuin laajempiinkin muutoksiin.

Scaled Agile Global Partner -logo

 


 

 

Mikä SAFe®?

SAFe® on skaalautuva ketterän ohjelmisto- ja palvelukehityksen viitekehys. Malli kuvaa laajamittaiseen ketterään kehittämiseen liittyviä periaatteita, rooleja ja toimintamalleja. 

SAFe® ohjaa pilkkomaan kehittämistarpeet pieniksi, itsenäisiksi kokonaisuuksiksi. Ne toteutetaan ketterästi siten, että ratkaisu täydentyy matkan varrella kohti lopullista muotoaan.

SAFe®:n Lean | Agile -periaatteisiin pohjautuva lähestymistapa on käytössä useilla eri toimialoilla ympäri maailmaa.
 

Client Global Insights - Eri toimialojen tulevaisuudennäkymät globaalisti

Client Global Insights -tutkimuksessa esitellään havainnot eri toimialojen digitrendeistä. Tutkimukseen haastateltiin kasvokkain 1447 liiketoiminta- ja IT-johtajaa ympäri maailman.

Asiantuntijoidemme ajatuksia