Helsinki, 24.01.2018 - IT-palveluyhtiö CGI ja pohjoismainen kortti- ja digitaalisten maksujen välittäjä Nets ovat allekirjoittaneet sopimuksen IT-ulkoistuksen jatkamisesta. Sopimuksen arvo on noin 12 miljoonaa euroa.  
Katso tulevat webinaarimme ja hyppää mukaan syventymään digitaalisen liiketoimintaan.

Ketterä IT-infrastruktuuri on perusta modernille digitaaliselle yritykselle 

Korkea tietoturvataso, sujuva ja häiriötön yhteispeli IT:n ja liiketoiminnan välillä ja helposti hallittava, automatisoitu It-ympäristö on nopeasti muuttuvassa ympäristössä välttämättömyys. Modernilla IT-infrastruktuurilla luot perustan digitaaliselle liiketoiminnalle.  

Tarjoamme tietoturvaluokaltaan korkeimmat turvatasot saavuttavista liiketoiminnan jatkuvuuden takaavista konesalipalveluistamme kattavan infrastruktuuripalveluiden palveluportfolion.

Lisäksi Hybrid-IT-palveluidemme myötä työkuormia voidaan saumattomasti ajaa myös pilvipalveluissa, ja mahdollistaa pilvipalveluissa ajettavan kapasiteetin ja konesalipalveluiden saumaton yhteistoiminta. Olemme maailmanlaajuinen kumppani kaikkien merkittävien pilvipalvelutoimittajien kanssa ja tarjoamme parhaat käytännöt joustavan Hybrid IT -alustan muodostamiseen ja operointiin myös globaalisti.

 


 

Hybridi IT

Hybridi-IT-palvelut

Mahdollistamme digitaalisen muutoksen ja tuemme siinä hallitsemalla hybridi-it-ympäristöäsi.

Tutustu hybridi-it-palveluihin

Ennakoiva päätelaitetukipalvelu

Ennakoiva työympäristön hallinta

Tuemme käyttäjiä heidän päivittäisessä työssään tarjoamalla helppokäyttöisiä, luotettavia, kestäviä ja turvallisia, laiteriippumattomia palveluja.

Tutustu työympäristöpalveluihin

IT modernisaatio ja konsultointi

IT modernisaatio

IT-konsultointi- ja asiantuntijapalvelumme tarjoavat sinulle tukea liiketoiminnan kehittämiseen, IT-ympäristöjen suojaamiseen, toiminnan tehostamiseen sekä ketteryyteen.

Tutustu it-modernisaation palveluihin

DevOps-alustapalvelu

DevOps-alustapalvelu

DevOps–alustapalvelumme nopeuttaa, turvaa ja varmistaa, että sovelluskehitystä voidaan tehdä ilman, että kehittäjän tarvitsee huolehtia sovelluskehitysalustasta tai sen elinkaaresta.

Tutustu DevOps-alustapalveluumme

Liiketoimintasovellusten ylläpito

Liiketoimintasovellusten ylläpito

Liiketoimintasovellusten ylläpitopalvelumme avulla varmistat, että voit rakentaa ja käyttää tehokkaasti suorituskykyisiä ja liiketoiminnan tarpeita vastaavia sovelluksia ja järjestelmiä. 

Tutustu ylläpitopalveluihin

SIAM-palveluintegraattoripalvelu

IT-palvelujen ja -ekosysteemin johtaminen (SIAM)

SIAM on yhteistyömalli, jossa vastaamme IT-palveluiden hallinnoinnista ja ohjaamisesta läpi koko toimittajakentän sekä tuomme SIAM-palvelun lähelle asiakkaamme liiketoimintaprosesseja.

Tutustu SIAM-palveluihin