Digitaalinen HR -akatemian sisältö on suunniteltu niin, että aluksi käydään läpi perusasiat: mitä digitaalinen henkilöstöjohtaminen käytännössä on ja miten se muuttaa HR:n toimintoja. Saadaksesi kokonaisuudesta mahdollisimman paljon irti suosittelemme aloittamaan osasta 1 ja etenemään kaikki osat numerojärjestyksessä. Voit toki käydä osat läpi haluamassasi järjestyksessä tai keskittyä vain niihin osiin, joista kaipaat eniten tietoa.

Kurssilla opit muun muassa:

  • mitä digi-HR tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä on yrityksen työntekijöille, esimiehille ja HR-hallinnolle,

  • miten digitaalisuus vaikuttaa organisaation tehokkuuteen ja tuloksellisuuteen,

  • miten digitaalinen HR auttaa todentamaan tuottavuuden kasvun sekä

  • miten digi-HR rakennetaan.

Osa 1: Miksi HR:n pitää digitalisoitua?

Digitalisaatio on tätä päivää ja se muuttaa radikaalisti myös HR:n toimintaa. Mutta mitä digi-HR tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä on yritykselle?

  

digitaalinen-hr-akatemia-osa-1

Osa 2: Miten digi-HR tehostaa työntekoa ja kasvattaa tuottavuutta?

HR ja sen toiminnot vaikuttavat koko henkilöstöön. Siksi sen tehokkuus on keskeistä yrityksen toiminnalle ja imagolle. HR-prosessien tehostaminen vaikuttaa koko organisaation tuottavuuteen. Miten todistat HR:n tuottavuuden ja saat äänesi kuuluviin keskusteltaessa HR-investoinneista?

 

digitaalinen-hr-akatemia-osa-2

Osa 3: Ohjelmistorobotiikka HR:n apuna

Ohjelmistorobotti on virtuaalinen työntekijä, joka käyttää tietojärjestelmiä ihmisen apuna tai tilalla ympäri vuorokauden. Ohjelmistorobotiikka on kustannustehokas tapa automatisoida tehtäviä, joille ovat tyypillistä suuret volyymit ja toistuvat rutiinit. Ohjelmistorobotiikan avulla työntekijöiden aikaa vapautuu rutiineista vaativaan asiantuntijarooliin. Mutta miten robottia voidaan hyödyntää HR:ssä?

 

digitaalinen-hr-akatemia-osa-3

Osa 4: Henkilöstöä johdetaan analytiikalla

Nykyaikainen johtaminen tarvitsee ajantasaista henkilöstötietoa, jota yhdistetään, analysoidaan ja raportoidaan helposti ja tehokkaasti. Esimerkiksi työhyvinvointi ja sen johtaminen voidaan nostaa uudelle tasolle ennakoivan analytiikan avulla.

 

digitaalinen-hr-akatemia-osa-4

Osa 5: Näin aloitat digitaalisen HR:n rakentamisen

Yrityksen HR-prosessien digitalisoiminen voi tuntua isolta urakalta. Mistä lähdetään liikkeelle ja mitä pitää huomioida, kun aletaan rakentaa digitaalista HR:ää?

 

digitaalinen-hr-akatemia-osa-5

Ilmoittaudu mukaan akatemiaan tästä

Ilmoittaudu mukaan Digitaalinen HR -akatemiaan täyttämällä alla oleva lomake. Saat uuden osan sähköpostiisi joka viikko.

 

  

Blogi: Digitaalinen HR ja työntekijäkokemus

Miten voit parantaa henkilöstön tehokkuutta, tuottavuutta ja työhyvinvointia? Kuinka kehittää työntekijäkokemusta? Ja millaisia ovat parhaat digitaalisen työympäristön ratkaisut?

 

Lue asiantuntijoidemme blogeja

  

hr-ja-palkkaratkaisut