Ajankohtaisia webinaareja henkilöstöhallinnon näkökulmasta. Ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostaviin webinaareihin tai lataa menneiden webinaarien tallenteet. Tällä sivulla olevat webinaarit ovat maksuttomia. Hyviä kuunteluhetkiä!
  • Page

Organisaatioiden muuttuvat toimintaympäristöt edellyttävät jatkuvaa osaamisen kehittämista sekä digitalisaation kasvattamista osaksi toimintaa. Missiomme asiakkaidemme paremman työelämän puolesta ohjaa meitä joka päivä ja tavoitteenamme on saumaton loppukäyttäjäkokemus yli asiakkaidemme avainprosessien.

Pitkä historiamme henkilöstöhallinnon ratkaisujen toimittamisessa sekä kehittämisessä edesauttaa asiakkaitamme operatiivisten toimenpiteiden virtaviivaistamisessa ja strategisten päämäärien saavuttamisessa. Meiltä saat kaikki digitaaliset ratkaisut henkilöstöhallintoon ja -johtamiseen sekä palkanlaskentaan.

Henkilöstöhallinnon tuoteratkaisumme

CGI HR -kokonaisratkaisu

Kumppaniratkaisut

SAP SuccessFactors

Oracle Fusion

Ortec Workforce Management (WFM)

HR-palvelumme

Data ja analytiikka

HR- ja palkkaulkoistukset

Ketterät menetelmät

Henkilöstöjohtamisen konsultointi

Palvelumuotoilu

Tietoturva ja turvallisuus

Verkkopalkkapalvelu

Älykäs automaatio

 

 

 

HR-palvelumme tehostavat työtä

Tehokkuutta

Järjestelmiemme avulla manuaalinen työ automatisoidaan ja kaikki henkilöstötieto on helposti käytettävissä kertakirjauksella koko työsuhteen elinkaaren ajan.

 

 

HR-palvelumme lisäävät tuottavuutta

Tuottavuutta

Työn tehokkuuden kautta saavutetaan tuottavuutta organisaatioille. Kun tietoa on helppo hyödyntää, voidaan sijoittaa oikeat ihmiset oikealla osaamisella oikeaan aikaan ja paikkaan.

 

 

HR-palvelumme parantavat työhyvinvointia

Työhyvinvointia

Hyvin toimivat digitaaliset prosessit mahdollistavat henkilöstön tasapuolisen johtamisen yhteisillä pelisäännöillä. Tämän päivän ratkaisulla henkilöstön osallistaminen on helppoa ja työtyytyväisyys paranee.

 

 

Kokenut ja luotettava IT-kumppani henkilöstöhallintoon

Luomme parhaat käytännöt henkilöstöhallinnon prosessien tehostamiselle, olemassa oleva IT-ympäristö huomioiden. Konsultointiosaamisemme yhdistettynä järjestelmätoimituksiin antaa asiakkaillemme edun, jossa yhdistyvät kustannustehokkaat projektit ja kokenut osaava tiimi. CGI:llä on 300 HR-ammattilaista Suomessa ja lisäksi käytössä on globaali verkostomme. 

Asiakaskuntamme on erittäin laaja ja vakaa – yli 1000 yritystä ja organisaatiota käyttää HR- ja palkkaratkaisujamme. Kehitämme järjestelmiä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme menestymään.

 

 

 

      

1000
yritystä ja organisaatiota käyttää henkilöstöhallinto- ja palkanlaskennan ratkaisujamme

    

  

300
henkilöstöhallinto- ja palkka-ammattilaista Suomessa kehittää ratkaisuja ja konsultoi asiakkaitamme

    

  

95 %
henkilöstöhallinnon toimituksistamme sovitusti ajallaan ja budjetissa

 

  

Henkilöstöhallinto: blogikirjoituksiamme

Valmistaudu työaikalain 2020 muutoksiin

Uusi työaikalaki astuu voimaan 1.1.2020, ja se tuo tullessaan paljon muutoksia, jotka henkilöstöhallinnon on huomioitava työsuhteen aikana. Lue Helin blogista tarkemmin uuden työaikalain pääkohdat ja varaudu muutoksiin ennen kuin on liian myöhäistä.

Lue lisää

Työn tulevaisuus

Miltä näyttää työn tulevaisuus? 

Työ on tulevaisuudessa verkostoissa tapahtuvaa merkityksellistä vuorovaikutusta. Työn murros vaikuttaa tietysti myös johtamiseen sekä henkilöstöhallinnon toimintatapoihin ja järjestelmiin. Sukella työn murrokseen Henrikin blogissa. 

Lue lisää


HR aina mukana

Mobiilisovellukset koetaan mainioksi tavaksi helpottaa henkilöstöhallinnon prosessien hallintaa. Mutta miksi HR ei tarjoa palveluitaan mobiilisti? Lue blogista Astan esimerkkejä mobiilisovellusten käytöstä henkilöstöhallinnossa.

Lue lisää

 

Henkilöstöhallinto: asiakkaitamme


Parempaa tuottavuutta valtionhallinnon yhtenäisillä talous- ja henkilöstöhallinnon prosesseilla

CGI:n ratkaisuilla tuetaan 62 000 valtion työntekijää. CGI:n ratkaisujen avulla he saavat palkkansa ajallaan ja virastojen talous- sekä henkilöstöhallinnon prosessit toimivat keskeytyksettä. 

Lue lisää


AGCO Power saavutti merkittäviä säästöjä palkka- ja henkilöstöhallinnossa automatisoinnin avulla

AGCO Power on dieselmoottoritehdas, joka työllistää yli 700 henkilöä. Yritys halusi sujuvoittaa ja nykyaikaistaa palkka- ja henkilöstöhallinnon prosesseja yhdessä CGI:n kanssa.

Lue lisää


Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä digitalisoitiin ja yhtenäistettiin henkilöstöhallinnon prosesseja

Henkilöstön suunnittelu ja kehittäminen perustuvat Pirkanmaan sairaanhoitopiirin (PSHP) strategiaan, jonka päämääränä on osaamistasoltaan sairaanhoitopiirin tavoitteita vastaava henkilöstö. 

Lue lisää

 

 

TILAA UUSIMMAT HENKILÖSTÖHALLINNON UUTISET SÄHKÖPOSTIISI!

Keräämme tärkeimmät digitaalisen henkilöstöhallinnon ajankohtaiset aiheet uutiskirjeeseemme noin kerran kuukaudessa. Tilatessasi uutiskirjeen kuulet ensimmäisten joukossa innovatiivisista blogeistamme, mielekiintoisista asiakastarinoista ja uusimmista HR-palveluista.

 

Tilaa uutiskirje tästä 

Tutustu henkilöstöhallinto tuoteratkaisuihimme

CGI HR -kokonaisratkaisu

Yhteistyökumppanimme henkilöstöhallinnon alueella
Palvelumme henkilöstöhallintoon ja liiketoiminnalle
Katso kuinka autamme asiakkaitamme menestymään

 

 

Uusi henkilöstöjohtamisen konsultointitiimi tukenasi

Liiketoimintalähtöinen henkilöstöjohtaminen on organisaatiolle strateginen kilpailutekijä. Tunnistamme, suunnittelemme, testaamme ja toteutamme toimintamalleja, jotka parantavat henkilöstön tuottavuutta ja hyvinvointia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tuodaan henkilöstö yhdessä kiinteäksi osaksi strategiaanne ja katsotaan henkilöstöjohtamisen tavoitteet ja mittarit kuntoon.

Lue lisää konsultointipalveluistamme

  

CGI Client Global Insights 2018