Ilmainen verkkokurssimme kokoaa HR-asiantuntijoiden neuvot henkilöstöjohtamisen sekä HR- ja palkkaprosessien digitalisointiin napakaksi paketiksi. Mitä digi, automatisaatio, robotiikka ja analytiikka tarkoittavat HR:lle?
Olemme mukana Elinkeinoelämän keskusliiton #työplusperhe-kampanjassa ratkaisemassa arjen yhtälöä, muuttamassa asenteita ja edistämässä suomalaisen työelämän perhemyönteisyyttä.

Muuttuva toimintaympäristö edellyttää jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja digitalisoidut HR-toiminnot tuovat henkilöstön johtamisen ja kehittämisen olennaiseksi osaksi organisaation toimintaa. Pitkä historiamme HR- ja palkkaratkaisujen toimittamisessa sekä kehittämisessä edesauttaa asiakkaitamme operatiivisten toimenpiteiden virtaviivaistamisessa ja strategisten päämäärien saavuttamisessa.

Tuoteratkaisumme

CGI HR -kokonaisratkaisu

Kumppaniratkaisut

SAP SuccessFactors

Oracle Fusion

Palvelumme

Data ja analytiikka

HR- ja palkkaulkoistukset

Ketterät menetelmät

Konsultointi

Palvelumuotoilu

Tietoturva ja turvallisuus

Verkkopalkkapalvelu

Älykäs automaatio

 

 

hr-tehokkuutta

Tehokkuutta

Järjestelmiemme avulla manuaalinen työ automatisoidaan ja kaikki henkilöstötieto on helposti käytettävissä kertakirjauksella koko työsuhteen elinkaaren ajan.

 

hr-tuottavuutta

Tuottavuutta

Työn tehokkuuden kautta saavutetaan tuottavuutta organisaatioille. Kun tietoa on helppo hyödyntää, voidaan sijoittaa oikeat ihmiset oikealla osaamisella oikeaan aikaan ja paikkaan.

 

ht-tyohyvinvointia

Työhyvinvointia

Hyvin toimivat digitaaliset prosessit mahdollistavat henkilöstön tasapuolisen johtamisen yhteisillä pelisäännöillä. Tämän päivän ratkaisulla henkilöstön osallistaminen on helppoa ja työtyytyväisyys paranee.

 

 

Kokenut ja luotettava IT-kumppani HR:lle

Luomme edellytykset HR-prosessien tehostamiselle parhaat käytännöt ja olemassa oleva IT-ympäristö huomioiden. Konsultointiosaamisemme yhdistettynä järjestelmätoimituksiin antaa asiakkaillemme edun, jossa yhdistyvät kustannustehokkaat projektit ja kokenut osaava tiimi. CGI:llä on lähes 300 HR-ammattilaista Suomessa ja lisäksi käytössä on globaali verkostomme. 

Asiakaskuntamme on erittäin laaja ja vakaa – yli 1000 yritystä ja organisaatiota käyttää HR- ja palkkaratkaisujamme. Kehitämme järjestelmiä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme menestymään.

Lue asiantuntijoiden blogia

 

TILAA UUSIMMAT HR-UUTISET SÄHKÖPOSTIISI!

Keräämme tärkeimmät digitaalisen HR:n ajankohtaiset aiheet uutiskirjeeseemme noin kerran kuukaudessa. Tilatessasi uutiskirjeen kuulet ensimmäisten joukossa innovatiivisista blogeistamme, mielekiintoisista asiakastarinoista ja uusimmista HR-ratkaisuista.

 

Tilaa uutiskirje tästä