Tapahtumainfo

Ennakkotehtävät
Ilmoittautuminen ja peruutus
Sijainti ja sisäänkäynti
Kulkuyhteydet ja pysäköinti
Bussikuljetukset tapahtumaan
Tapahtumapäivän ruokailu
Työpajat
JavaScript Battle
Tapahtumanjärjestäjän yhteystiedot

 

Future Talent -tapahtuma

Future Talent tapahtuma on CGI:n oma rekrytointitapahtuma, joka on suunnattu mm. teknisen ja kaupallisen alan sekä palvelumuotoilun opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Tapahtuma tarjoaa verkostoitumismahdollisuuden alan ammattilaisten, esimiesten sekä rekrytoijien kanssa. Tarjoamme osallistujille kattavan kuvan CGI:stä yrityksenä, työnantajana ja työpaikkana. Pääset mukaan ratkomaan tulevaisuuden haasteita erilaisissa työpajoissa. Puhujamme edustavat alan kärkeä ja kertovat mihin CGI on suuntaamassa.

CGI hakee tapahtumasta nuoria kykyjä Future Talent trainee-tehtäviin. Ota CV:si mukaan, sillä haastatteluja pidetään paikan päällä. Tapahtuma on erittäin suosittu ja paikkoja on rajatusti. Ilmoittauduthan mukaan mahdollisimman nopeasti!

 

 

Ennakkotehtävät

Oletko kiinnostunut työskentelemään ohjelmistokehityksen, kehittyneen analytiikan, robotiikan ja muiden tulevaisuuden teknologioiden parissa? Meillä on ennakkotehtäviä, joihin voit osallistua täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Lähetämme tehtävän / tehtävät sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen ja parhaiten suoriutuneet kutsutaan käymään läpi tehtävä CGI:n esimiesten kanssa paikanpäällä. Kutsu(t) lähetetään ennakkoon.

 

Ilmoittautuminen ja peruutus

Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa marraskuun viimeisellä viikolla. Peruutukset tapahtumaan lähetetään sähköpostitse osoitteeseen essi.leivo@cgi.com.

 

Sijainti ja sisäänkäynti

Tapahtumapaikka on Finlandia-talo, Mannerheimintie 13 e, 00100 Helsinki. Sisäänkäynti on Töölönlahden puolelta ovesta K4 tai Mannerheimintien puolelta ovesta M4 sekä parkkihallista suoraan hissillä 2. kerrokseen.

 

Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Töölönlahden ja Finlandia-talon pysäköintihalli (Q-Park Finlandia) palvelee autolla saapuvia tapahtumavieraita. Pääset parkkihallista suoraan hissillä 2. kerrokseen, jossa on ilmoittautuminen. Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta.
Suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä. Katso paras reitti ja aikataulu: www.reittiopas.fi 

Lue lisää Finlandia-talon sijainnista ja kulkuyhteyksistä.

 

Bussikuljetukset tapahtumaan

CGI järjestää maksuttomat bussikuljetukset tapahtumaan useilta eri paikkakunnilta. Bussikuljetuksiin ilmoittaudutaan tapahtumailmoittautumisen yhteydessä. Bussit lähtevät perjantai-aamuna Lahdesta, Lappeenrannasta, Tampereelta ja Turusta.

Lähtöpaikat ja –ajat päivittyvät tälle sivulle lähempänä tapahtumaa.

CGI korvaa myös puolet matkakuluista (ainoastaan bussi/juna) henkilöille, jotka tulevat tapahtumaan paikkakunnilta, joista CGI ei järjestä bussikuljetusta. Tuo kuitit matkoista Future Talent –tapahtuman info-pisteelle ja täytä infopisteellä matkakulukorvauslomake. CGI maksaa kulut tilillesi jälkikäteen.

 

Tapahtumapäivän ruokailu

Tapahtumapäivän aamuna tarjoamme kevyen aamiaisen. Lisäksi päivän aikana tarjolla lounaaksi erilaista pientä syötävää ja juotavaa.

 

Infopiste

Piazzalta löydät CGI:n infopisteen, joka palvelee koko tapahtuman ajan.

 

Työpajat

Työpajoissa kokoonnutaan käsittelemään ajankohtaisia haasteita, kuten ilmastonmuutosta, kestävää kehitystä ja liikennöintiä.

Osallistujilla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan työpajoihin ennakkoilmoittautumislomakkeella. Työpajat pidetään klo 10.30-12.15 ja klo 12.30-14.30. Työpajoihin on rajattu määrä paikkoja.

Mikä on teknologian osuus tulevaisuuden päästötavoitteiden saavuttamisessa?

CGI:n Future Talent –tapahtuman yhteydessä järjestettävässä workshopissa pääset ideoimaan käytännön toteutuksia liikenteen päästötavoitteiden saavuttamiseksi teknologian avulla. Aikaa muutoksille on vuoteen 2045 – oletko valmis hyppäämään kyytiin?

Workshopin toinen osuus koostuu livekoodauksesta, jossa osallistujat pääsevät syventymään ilmastodataan ja visualisoimaan sitä paikkatiedon keinoin. Mitä lopputuloksena syntyy – siihen pääset vaikuttamaan osallistumalla työpajaan!

Aiempi koodauskokemus katsotaan työpajassa eduksi, mutta osallistuminen ei vaadi sitä. Työpajan osallistujat jaetaan ryhmiin, joissa osaamisen monimuotoisuus on valttia.

Ilmoittautumislomakkeella: Technology as a climate change preventer

Tule suunnittelemaan tulevaisuuden pankkikokemusta

Millainen on tulevaisuuden pankki ja kuinka jatkuva teknologinen kehitys vaikuttaa asiakaskäyttäytymiseen, asenteisiin sekä tulevaisuuden odotuksiin?

Tule mukaan workshopiin luomaan toiveitasi vastaavaa pankkia ja selvittämään, mitä digitalisaatiolla saadaan toimialalla aikaiseksi.
Workshopissa syvennetään seuraavia aiheita:

  • Asiakaskokemus
  • Palvelukanavat
  • Palvelut uusilta toimijoilta
  • Palkitseminen
  • Turvallisuus.

Ilmoittautumislomakkeella: Tulevaisuuden pankkikokemus

Hyvinvoinnin edistämisen älydigi-ratkaisut 

Miten parantaa työhyvinvointia ja ennaltaehkäistä työpahoinvointia?

Terveydenhuollon ratkaisumme Zense kerää ja analysoi hyvinvointidataa ja muuntaa sen helposti ymmärrettävään muotoon. Mihin kaikkeen dataa voisikaan hyödyntää? Entäpä miten saamme ihmiset sitoutettua käyttöön, jotta voimme ennaltaehkäistä kurjia kohtaloita?

Tässä työpajassa pääset ideoimaan ja ratkomaan ratkaisuun liittyviä ongelmakohtia ja pureutumaan ratkaisussa hyödynnettävään dataan. Projektityöskentelyssä jokaisella on aina oma roolinsa, roolien jako tehdään paikan päällä ja ryhmätyötaidot katsotaan eduksi!

Kuluttajan digipalvelut taistelussa ilmastonmuutosta vastaan 

Rakennusten tehokas energian ja muiden hyödykkeiden käyttö auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Kiertotalous, uudenlaiset akut, aurinkokennot, sähköautot, rakennustavat vaativat tulevaisuuden kodilta aiempaa enemmän eri hyödykkeiden monitorointia ja ohjausta. Samaan aikaan kehittyvät älykkäämmät energiamarkkinat sekä pienyhteisöt, missä tapahtumia tulee kohdentaa yhä pienemmille yksiköille, kuten kuluttajille ja kodeille. Lisäksi kotiin liittyy muitakin palveluita, kuten turvallisuus ja tietoliikenne. 

Miten luoda kuluttajalle yksinkertaisia ja helppoja palveluita kodin monimutkaistuvassa ympäristössä? 

Tule ideoimaan ja konseptoimaan tulevaisuuden älykästä palvelualustaa tai kodin palveluita, ja auta luomaan parempaa tulevaisuutta!” 
 

Ilmoittautumislomakkeella: Digital consumer services in the battle against the climate change

Palvelumuotoilun työpaja

Oletko sinä tuleva palvelumuotoilun ammattilainen? CGI:n Business & Design -tiimin jäsenet ratkovat päivittäisessä työssään palveluiden ongelmakohtia ja löytävät uusia, ihmisläheisiä lähestymistapoja ajankohtaisiin kysymyksiin. Future Talentin workshopissa pääset näyttämään kyntesi ryhmätyössä, jossa käytätte palvelumuotoilusta tuttuja menetelmiä uusien, innovatiivisten palveluiden kehittämiseksi. Workshopin kautta saatat jopa löytää tulevan työpaikkasi osana CGI:n pamu-tiimiä!

 

JavaScript Battle

Oletko kaveriporukkasi taitavin koodari ja valmis todistamaan se? Järjestämme Future Talent-tapahtumassa JavaScript Battlen, jonka voittajalle tottakai tarjoamme työpaikan mutta lisäksi hyppäyksen suoraan senioritason kompensaatioon.  JavaScript Battlessa tehtävänäsi on suorittaa annettu ohjelmointihaaste mahdollisimman tehokkaasti ja elegantisti – aikaa on 60min. Korostamme yleistä ohjelmointitaitoa, joten sinun ei tarvitse olla js-guru pärjätäksesi. Tule näyttämään osaamisesi ja kilpailemaan voitosta!

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan paikan päällä. Battleen mahtuu kerrallaan 8 suorittajaa ja aikaraja on 60 minuuttia, uusia osallistujia otetaan heti kun paikkoja vapautuu.  

 

Tapahtumanjärjestäjän yhteystiedot

Voit lähettää tapahtumaa tai ohjelmaa koskevat kysymykset osoitteeseen essi.leivo@cgi.com.

 

Seuraa CGI:tä