CGI on käynnistänyt siivouspalvelujen digitalisointiprojektin yhteistyössä Lindströmin ja ISS Palvelujen kanssa. CGI:n toimitiloissa olevat Lindströmin käsipyyhelaitteet lähettävät automaattisen palvelupyynnön ISS:n siivoojien mobiililaitteisiin, kun käsipyyhkeen loppuminen lähestyy.
Yhdistämällä yrityksen eri tuotannontekijät – esineet, laitteet, tilat, ihmiset ja prosessit – verkkoon on mahdollista ymmärtää liiketoimintaa paremmin.

Tietoa rikastamalla ja hyödyntämällä analytiikkaa päästään nopeampaan ja tarkempaan päätöksentekoon sekä ennakoitavuuteen.

Tämä avaa tietä aivan uudenlaiselle tuottavuudelle ja antaa mahdollisuuden käyttää tietoa liiketoiminnan tehostamiseen ja uudistamiseen.
FI Data arvo teollisuus arvoketju IoT

 

FI Data arvo hyödyntäminen IoT

 

 

   

   

  Digitalisoidaan yrityksenne liiketoimintaa yhdessä

  Näemme IoT:n ennen muuta datan arvon kautta, mutta kokonaisuus koostuu lisäksi teknologisista ja liiketoiminnallisista ratkaisuista. Lähtökohtana ei ole niinkään se, miten tietoa saadaan kerättyä vaan se, miksi tietoa kerätään ja miten tietoa voi ja pitäisi liiketoiminnassa hyödyntää.

  CGI:n ratkaisuja IoT:n hyödyntämiseen

  Miten IoT muuttaa liiketoimintaa?

  Reaalimaailma dataksi - data lisäarvoksi

  IoT eli Internet of Things. Termi, josta on vouhkattu jo vuosia.

  Mutta mistä se on oikein lähtöisin ja missä sen kehitys menee juuri nyt?

  #uusibisnes-sarjan neljännessä jaksossa asiantuntijavieraana Juha Peltoniemi, CGI:n IoT-vahvistus ja digitaalisen asiakaskokemuksen guru.

   

  Lisää #uusibisnes-jaksoja