Ensisijaiset välilehdet

Useille meistä robotiikka tuntuu pelottavalta asialta, joka vie ihmisten työt. Sen käyttöönottoa on haastavaa perustella, kun vastassa on ihmisten pelko. Ohjelmistorobotit kannattaa kuitenkin ottaa pelotta vastaan, sillä niiden edut voittavat uhkakuvat.

Ohjelmistorobotti on virtuaalinen työntekijä, joka käyttää tietojärjestelmiä ihmisen apuna tai tilalla ympäri vuorokauden. Ohjelmistorobotiikka on kustannustehokas tapa automatisoida tehtäviä, joille ovat tyypillistä suuret volyymit ja toistuvat rutiinit.  

Mutta miten robottia voidaan hyödyntää HR:ssä? Webinaarissa 18.4. klo 9–9.30 kerroimme käytännön esimerkkien kautta, minkälaisia tehtäviä robotti voi hoitaa. Lataa webinaaritallenne ja tiedät, miksi ohjelmistorobotiikkaa ei kannata pelätä ja miten sen voi valjastaa hyötykäyttöön. 

Lataa webinaari

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi käytetään markkinointitarkoituksiin. Jos sinulla on kysymyksiä käsittelyyn liittyen, haluat poistaa tai korjata markkinointitarkoituksiin käytettäviä tietojasi, lähetä viesti osoitteeseen support.crm.fi@cgi.com. Sinulla on oikeus vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn, katso tarkemmat tiedot tietosuojaselosteestamme. Lähetä pyyntösi osoitteeseen gdpr.fi@cgi.com. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme. Tapauksista, joissa CGI ei käsittele pyyntöäsi asianmukaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.