Ensisijaiset välilehdet

Yrityksen HR-prosessien digitalisoiminen voi tuntua isolta urakalta. Mistä lähdetään liikkeelle ja mitä pitää huomioida, kun aletaan rakentaa digitaalista HR:ää?

Lähtökohta on, että HR tunnistaa yhdessä muun johdon kanssa, miten henkilöstohallinto on mukana organisaation strategian toteutumisessa. Kun lähtökohta toiminnan kehittämiseen on yhteinen, digitaalisen HR:n rakentaminen on teorissa yksinkertaista: analysoi nykytila, priorisoi eteneminen ja toteuta. Näiden asioiden taakse piiloutuu kuitenkin paljon kysymyksiä, yksityiskohtia ja valintoja. 

Digitaalinen HR -akatemian loppuhuipennuksena käymme läpi selkeät askeleet digitaalisen HR:n aloittamiseen yhdessä liiketoiminnan kanssa. Webinaari on pidetty 12.6. klo 9–9.30, mutta lataa tallenne tästä!

Lataa webinaaritallenne

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi käytetään markkinointitarkoituksiin. Jos sinulla on kysymyksiä käsittelyyn liittyen, haluat poistaa tai korjata markkinointitarkoituksiin käytettäviä tietojasi, lähetä viesti osoitteeseen support.crm.fi@cgi.com. Sinulla on oikeus vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn, katso tarkemmat tiedot tietosuojaselosteestamme. Lähetä pyyntösi osoitteeseen gdpr.fi@cgi.com. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme. Tapauksista, joissa CGI ei käsittele pyyntöäsi asianmukaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.