Ensisijaiset välilehdet

Analytiikan mahdollisuuksia HR-prosesseissa ja -palveluissa ei vielä oikein tunneta. Analytiikka tarjoaa kuitenkin monenlaisia mahdollisuuksia johtaa paremmin ja keskittyä tekemään liiketoiminnan kannalta olennaisia asioita.

Nykyaikainen johtaminen tarvitsee ajantasaista henkilöstötietoa, jota yhdistetään, analysoidaan ja raportoidaan helposti ja tehokkaasti. Esimerkiksi työhyvinvointi ja sen johtaminen voidaan nostaa uudelle tasolle ennakoivan analytiikan avulla.

Datan avaamat mahdollisuudet ovat lähes rajattomat - jos vain tietää, mihin kaikkeen sitä voi käyttää. Kuuntele webinaarimme ja ymmärrä, kuinka yhdistämällä data oikeanlaiseen analytiikkaan päästään tiedolla johtamisessa ihan uudelle tasolle. Webinaari on pidetty 23.5.2018 ja äänessä ovat Jukka Suuniitty ja Jaana Saramies.

Lataa webinaaritallenne

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi käytetään markkinointitarkoituksiin. Jos sinulla on kysymyksiä käsittelyyn liittyen, haluat poistaa tai korjata markkinointitarkoituksiin käytettäviä tietojasi, lähetä viesti osoitteeseen support.crm.fi@cgi.com. Sinulla on oikeus vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn, katso tarkemmat tiedot tietosuojaselosteestamme. Lähetä pyyntösi osoitteeseen gdpr.fi@cgi.com. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme. Tapauksista, joissa CGI ei käsittele pyyntöäsi asianmukaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.