Riz Haque kertoo, kuinka CGI auttaa tuottamaan datasta tietoa, jolla on arvoa.
tyoterveys-virta-case

KONEÄLY ENNAKOI SAIRAUSRISKEJÄ

Analytiikan ja koneälyn valjastaminen Oulussa yli 24 000 ihmisen työkyvyn ylläpitoon sekä hyvinvoinnin -parantamiseen vähentää merkittävästi sairauspäiviä.”Tuskin olisimme päässeet tällaisiin tuloksiin, ellei CGI:llä olisi niin vahva kokemus sekä teknologiasta että terveydenhuollosta”, sanoo Työterveys Virran toimitusjohtaja ja työterveyshuollon erikoislääkäri Tuomas Kopperoinen.

Lue artikkeli

hero-media-boat

LAIVA ON LASTATTU ÄLYKKÄÄSTI

Tekoälyn avulla merikuljetusten turvallisuutta voidaan parantaa. ”Haluamme tuoda paitsi uusia palveluja myös lisää turvallisuutta ja ennustettavuutta, siksi lähdimme CGI:n kanssa miettimään tekoälyn ja analytiikan mahdollisuuksia”, Keskilohko sanoo.

Lue artikkeli

case-glaston

ANALYTIIKKAA ASIAKKAIDEN HYVÄKSI

Glaston parantaa asiakkaidensa prosesseja analytiikan avulla. Samalla yhtiö on päässyt todentamaan vuosikymmenten kokemustiedon faktojen valossa. –DigitalisaatioBig data ja IoT ovat meille strategisesti tärkeitä kasvualueita. Haemme niistä myös parempaa asiakaspalvelua ja lisäarvoa asiakkaillemme, sanoo Glastonin tuotekehityspäällikkö Kimmo Kuusela.

Lue artikkeli

intelligent-automation

Myrskyvaroitus: Miten tekoäly muuttaa maailmaa ja miten siihen voi varautua?

Nykyisessä tekoälyn (AI) hypetyksessä unohtuu usein, että kaikki tällä hetkellä käytössä olevat tekoälyratkaisut edustavat heikkoa tekoälyä. Mutta tekoälyn kehitysnopeus tulee yllättämään meidät kaikki ja tulemme näkemään täydellisen myrskyn. Miten myrskyyn tulisi varautua?

Lue blogiteksti

maankoodauskurssi-kuva

Näin data auttaa tunnistamaan syrjäytyviä nuoria

Pääsin edustamaan CGI:tä erityisen mielenkiintoiseen ja henkilökohtaisestikin merkitykselliseen projektiin. Suomen Teknologiateollisuuden jäsenyritykset järjestävät Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi maankoodauskursseja, joista viimeisimmällä etsimme datasta ratkaisuja nuorten koulupudokkaiden tunnistamiseen.

Lue blogiteksti

uusibisnes-alkaa

Tekoäly käyttöön! Uusimman tiedon ja parhaat vinkit sinulle tarjoilee #uusibisnes

#uusibisnes-keskusteluohjelmassa jutellaan siitä, miten modernit teknologiat voivat kehittää ja muuttaa bisnestä. Haluatko olla tekemässä tulevaisuuden liiketoimintaa? Ota sarja seurantaan ja tiedät, missä mennään!

Lue lisää