Heading towards cloud?

Kouluttaudu meillä ja pääset työyhteisöön jossa viihdyt 

Pilviympäristö ja -palvelut ovat yksi nopeimmin kasvavista IT-palvelualueista. Muuttuva ympäristö ja digitransformaatio edellyttää nopeaa reagointia, 24/7-palvelun luotettavaa toimivuutta ja reaaliaikaista palvelujen skaalautuvuutta. Olemme luotettu kumppani yritysten ja organisaatioiden pilvipalveluissa tarjoten modernia IT-infrastruktuuria ja palveluja.

CGI Cloud Training Programissa työllistyt CGI:lle osaamisesi mukaan ja saat koulutuksen yhdessä valitsemaamme pilvipalveluteknologiaan. Koulutusputken jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä pilviasiantuntijaksi CGI:n asiakasprojekteihin moderneja infrapalveluja tuottavaan yksiköömme. 

Hakuaika koulutusohjelmaan on päättynyt. 

 


 

us federal cloud touching cloud computer

Koulutuspolut ja sertifiointi moderneista pilviteknologioista

Cloud Training Program sisältää valitun pilviteknologian perus- ja jatkokoulutuksen. Vaihtoehtoina koulutuspoluiksi ovat Microsoft Azure, Amazon Web Services tai Google Cloud. Osana ohjelmaa suoritat kansainvälisesti hyväksytyt ja arvostetut sertifikaatit. Koulutukset järjestetään yhteistyössä Tieturin kanssa.

Koulutuspolku: Microsoft Azure Solutions Architect

Azure-ratkaisuista vastaava arkkitehti tarvitsee tietoa ja kokemusta laskennasta, verkoista, tietokannoista ja tietoturvallisuudesta suunnitellakseen Azuren päällä toimivia ratkaisuja.

Valmennus koostuu yhdeksästä modulista, jotka myös valmentavat Microsoft Azure, Solutions Architect Expert -sertifiointiin. Sertifioinnin saavuttamiseen vaaditaan kaksi suoritettua testiä.
Koulutuksen pituus on yhteensä 4 kuukautta, joka sisältää lähiopiskelupäiviä sekä itseopiskelua. Tarkan sisällön löydät linkin takaa.

Koulutus on suunnattu järjestelmäylläpitäjille ja -arkkitehdeile. Lisäksi kurssi sopii ratkaisuarkkitehdeille ja muille pilvipalveluratkaisuista ja Azuresta kiinnostuneille.

Koulutuksen jälkeen olet valmis Azure-sovellusarkkitehti, joka ymmärtää ja hallitsee syvällisesti Azure-ratkaisujen teknologian ja suunnittelun.

Suoritettava sertifikaatti: Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert
Testi AZ-300: Azure Solutions Architect Technologies
Testi AZ-301: Microsoft Azure Architect Design
Kaksi kurssia: Azure Solutions Architect Technologies + Azure Architect Design, yhteensä 8 päivää

Koulutuspolku: Architecting on AWS

Kurssi on suunniteltu opettamaan ratkaisuja arkkitehdeille, miten optimoida AWS-pilvi, ymmärtää laaja AWS:n palvelukartta ja miten nämä palvelut sopivat pilvipohjaisiin ratkaisuihin.

Koska arkkitehtiratkaisut voivat vaihdella toimialan ja liiketoiminnan koon mukaan, tämä kurssi korostaa AWS-pilvien parhaita käytäntöjä ja suositeltuja suunnittelumalleja. Tämä auttaa ajattelemaan ja suunnittelemaan optimaalisia IT-ratkaisujen arkkitehtuuria AWS:ssä.

Kurssilla on myös case-esimerkkejä, jossa käydään läpi, miten jotkut AWS-asiakkaat ovat suunnitelleet infrastruktuurinsa ja toteuttaneet strategiat ja palvelut. Lisäksi tarjotaan mahdollisuuksia rakentaa erilaisia infrastruktuureja ohjatulla ja käytännönläheisellä lähestymistavalla.

Koulutus on suunnattu järjestelmäylläpitäjille ja -arkkitehdeile. Lisäksi kurssi sopii ratkaisuarkkitehdeille ja muille pilvipalveluratkaisuista ja AWS:stä kiinnostuneille.
Kurssi totetutetaan pilvessä sijaitsevalla harjoitusympäristöllä ja se sisältää paljon harjoituksia.

Suoritettava sertifikaatti: Architecting AWS Solutions
Testi: Architecting AWS Solutions
Yksi kurssi: Architecting AWS Solutions 3 pv

Koulutuksen jälkeen olet valmis AWS-sovellusarkkitehti, joka ymmärtää ja hallitsee syvällisesti AWS-ratkaisujen teknologian ja suunnittelun.

Koulutuspolku: Google-pilviarkkitehti

Asiantunteva pilviarkkitehti antaa organisaatioille parhaat mahdollisuudet hyödyntää Google Cloud -teknologioita. Googlen pilvialustan ja -arkkitehtuurin perusteellisen ymmärtämisen avulla henkilö voi suunnitella, kehittää ja hallita stabiileja, turvallisia, skaalautuvia ja dynaamisia ratkaisuja liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Koulutuksessa ja sertifiointitestissä käydään läpi seuraavat osa-alueet:

 • Pilviarkkitehtuurin suunnittelu
 • Pilviarkkitehtuurin hallinnointi
 • Tietoturvallisuuden ja säännösten mukaisuuden suunnittelu 
 • Teknisten ja liiketoimintaprosessien analysointi ja optimointi 
 • Pilvitoteutuksien  ja -implementointien hallinointi
 • Ratkaisujen ja toimintojen luotettavuuden varmistaminen

 

Koulutus on suunnattu järjestelmäylläpitäjille ja -arkkitehdeile. Lisäksi kurssi sopii ratkaisuarkkitehdeille ja muille pilvipalveluratkaisuista ja Googlen alustasta kiinnostuneille.

Koulutuksen jälkeen olet sertifioitunut Google-pilviarkkitehti ja omaat parhaat menetelmät ratkaisujen kehittämiseen, toteuttamiseen ja käyttöönottoon sekä tietoturvaan, skaalautuvuuteen ja korkeaan käytettävyyteen.

csr-helmi-maankoodauskurssi

Tavoitteena työpaikka pilvipalveluiden asiantuntijana

Työllistyt heti CGI:n infrapalveluja tuottavaan GTO-yksikköön oman osaamisalueesi mukaan. Koulutusohjelma suoritetaan työn ohessa, jonka jälkeen sinusta tulee pilviarkkitehti tai –konsultti! Tarjoamme sinulle:

 • Työpaikan heti koulutusohjelman alusta alkaen
 • Koulutuksen ja kansainvälisesti arvostetun sertifioinnin
 • Pilviarkkitehdin tai -konsultin roolin asiakasprojekteissamme
 • Työyhteisön, jossa näkemyksiäsi ja luovuutta arvostetaan
 • Ison talon työsuhde-edut 

 

CGI:n memberi

Kenelle tarkoitettu?

Etsimme ennen kaikkea sinua, jolla on draivia ja ennakkoluulottomuutta. Haluat aidosti ja oikeasti oppia pilviteknologioista ja tulla oman alasi asiantuntijaksi. Sinun ei tarvitse olla täysin valmis ratkaisujen tekijä, sillä muokkaamme tehtävänkuvaasi osaamisesi ja kiinnostuksesi kohteidesi mukaan. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle jo olemassa olevaa osaamistasi tukevaa koulutusta ja sertifiointia. CGI:llä pääset vaikuttamaan teknologiavalintoihin ja kehittämään sekä asiakkaidemme ympäristöjä että omia palveluitamme. Meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin. 


 

Memberimme kertovat CGI:llä työskentelystä

Uskomme, että henkilöstön hyvinvointi on menestyksen perusta. Tarjoamme työyhteisön, jossa sinua arvostetaan ja voit vaikuttaa kehittymiseesi, työnkuvaan ja koko yrityksen suuntaviivoihin. 

Olen viihtynyt CGI:llä jo seitsemän vuotta ja paikkatiedon tiimi ympärilläni on niin huikea, että ei ole tehnyt mieli vaihtaa muualle.

- Olli, paikkatietoasiantuntija

Tykkään siitä, kun CGI:llä ympärillä työskentelee paljon eri alojen asiantuntijoita. Kun erilaiset ihmiset kohtaa, siitä syntyy tosi innostavia juttuja.  

- Eeva, johtava analyytikko

 


 

 

 

Olemme kumppani moderneissa pilviteknologia-alustoissa

Microsoft Gold Partner
AWS Consulting Partner
Google Cloud Platform