Senior Developer

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki / Lahti, , Suomi
Position ID: J1219-1826
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Senior Developer

Kasvamme voimakkaasti ja haemme nyt sovellusarkkitehtiä / kokenutta ohjelmistokehittäjää vahvistukseksi tuotekehitystiimiimme Business Integration Services yksikköön liiketoimintaprosessien hallintapalveluiden pariin.

Etsimällämme henkilöllä on vankkaa kokemusta Java-pohjaisten järjestelmien ja REST-rajapintojen kehittämisestä, CI/CD-työkaluista sekä mikropalveluarkkitehtuuriin pohjautuvista järjestelmistä.

Tehtävän sijaintipaikka on Lahdessa tai Helsingissä.

Näin menestyt kanssamme

• Sinulla on yli 5 vuoden kokemus Java ohjelmoinnista ja Java frameworkeista sekä skaalautuvista järjestelmistä (Spring Boot, Hibernate, Mikropalvelut, Docker, Kubernetes)
• Suunnittelutaitojen lisäksi omaat vahvan 'hands-on'-tyyppisen lähestymistavan palveluiden kehittämisen toteutuksessa
• Seuraat 'non-stop' tyyppisesti teknologian tarjoamia mahdollisuuksia muuttuvassa toimintaympäristössä
• Haluat osallistua palveluiden laadun ja sisällön kehittämiseen
• Omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ja kommunikoit eri tahojen kanssa sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.
• Sinulla on itsenäinen ja suunnitelmallinen työskentelyote

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Päivi Kiminkinen, puh. +358 50 596 7341.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.01.2020.

Skills

  • Java
  • Hibernate
  • Customer Service & Support
  • Cloud Computing

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.