Tech Lead/Arkkitehti

Kategoria: Kehitystyö
City: Tampere / Helsinki, Tampereen alue, Suomi
Position ID: J1219-1767
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Tech Lead/Arkkitehti

Kasvamme voimakkaasti ja haemme nyt Tech Leadia/Arkkitehtiä julkishallinnon CGI palkkaratkaisujen pariin. Tehtävään liittyy monipuolisesti ohjelmistotuotannon, laadunvarmistuksen, testiautomaation ja jakelujen prosessien ja menetelmien kehittäminen ja ylläpito.

Tech Leadina/Arkkitehtinä pääset vaikuttamaan ja suunnittelemaan uusien teknologioiden käyttöönottoa tuotteen roadmapilla. Päivän sanoja ovat mm. AI, koneoppiminen, konenäkö, ohjelmistorobotiikka. Tuotealustana meillä toimii Progress https://www.progress.com/openedge.

Pystymme tarjoamaan mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän aktiiviselle, vastuuta haluavalle ja taitavalle tekniikasta kiinnostuneelle henkilölle. Tuemme kasvuasi ja intohimojasi, ja pyrimme löytämään jokaiselle mielekkään urapolun organisaatiossamme. Uutena työkaverina toivomme sinulta tiimityön taitoja sekä proaktiivista työotetta.

Tehtävän sijaintipaikka on Tampereella tai Helsingissä.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla teknistä osaamista, joistakin alla olevista:

• OpenEdge 11, Progress Application Server for Open Edge (PASOE), Progress RDBMS
• Kendo UI, Apache, SSO, Kerberos authentication, CAS authentication, Linux (RH, OEL), SFTP,
• Jenkins, Ant, TLS/SSL
• Robot Framework
• Python
• REST, JSON, XML, Web Services

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Esa Rikkonen, puh. +358 40 565 4250.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.01.2020.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.