eInvoice Support Specialist

Kategoria: Liiketoiminnan konsultointi, strategia ja digitalisaatio
City: Helsinki, , Suomi
Position ID: J1219-1472
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

BIS – yksikkö (Business Integration Services) on osa CGI Suomen IP-liiketoimintaa ja vastaa asiakkaille tarjottavista jaetuista liiketoimintaprosessien hallintapalveluista joita mm. ovat erimuotoiset sanomanvälityspalvelut ja palvelupohjaiset järjestelmäintegraatiot, sisällönhallinta ja dokumenttien sähköinen arkistointi, sähköisten ja paperisten laskujen lähetys ja vastaanotto, SEPA -pankkiyhteyspalvelu ja verkkopalkka sekä tulostus- ja kuorituspalvelut.

Yksikön pääsääntöisesti transaktiopohjaiset palvelut ovat asiakkaiden käytettävissä 24/7 ja kuukausitasolla palveluidemme kautta välittyy satojen asiakkaidemme kymmeniä miljoonia sanomia eri kanaviin. Palvelutuotantomme perustuu vahvasti omaan sovelluskehitykseen sen ollen keskeinen osa BIS yksikön tekemistä.

eInvoice Specialist

Haemme nyt joukkomme uutta verkkolaskuasiantuntijaa vahvistamaan verkkolaskutuotantotiimiämme Helsingin toimipisteeseen. Pääset osaksi verkkolasku ja sanomanvälityspalveluiden tiimiä joka vasta palveluiden tuotannosta, käyttöönotoista, projekteista ja tekee tiivistä yhteistyötä muiden BIS – palveluista vastaavien tiimien ja tuotepäälliköiden kanssa. BIS – palvelumme hyödyntävät mm. Infraliiketoimintamme Data Center- ja loppukäyttäjäpalveluita ja palveluiden kehityksessä koko CGIn laajaa osaamista mm. robotiikan, analytiikan ja mobiiliteknologioiden alueella.

Tarjoamme sinulle eturivin paikan verkkolaskutuksen jatkuvasti kehittyvässä maailmassa ja mahdollisuuden päästä vaikuttamaan niin tuotekehityksen, kuin palvelumuotoilun saralla. Mielenkiitoiset ja vaihtelevat asiakasprojektit antavat sinulle läpileikkauksen eri toimialojen verkkolaskuformaatteihin. Verkkolaskuasiantuntijana osallistut CGI:n verkkolaskupalvelun tuotannon tekemiseen ja kehittämiseen, sekä siihen liittyvään operaattoritoimintaan. Osaavan tiimin jäsenenä varmistat osaltasi tuotannon laadukkaan tekemisen.

Tehtävään kuuluu olennaisesti päivittäinen tuotannon operointi, vikatilanteiden selvitys sekä soveltuvin osin myös asiakkaiden käyttöönotot ja projektit. Tehtävässäsi toimit aktiivisesti asiakkaiden sekä muiden palveluun osallistuvien tiimien kanssa ja pystyt tuomaan omalla asiantuntemuksellasi lisäarvoa asiakasratkaisuihin. Tarjoamme kansainvälisen ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittyä laskutusprosessien automatisoinnin huippuammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme odotamme sinulta:

• Kotimaisen verkkolaskuverkoston ja –formaattien tuntemusta (Finvoice, TEAPPSXML)
• Muunnos- ja kuvauskielien tuntemusta (XML, XSLT, XSL-FO)
• Tietokantaosaamista (SQL)
• ITIL-prosessien tuntemusta
• Perustuntemusta yritysten laskutusprosesseista
• Tietoliikennetekniikan perusteita
• Tietoturvan perusteita
• Pohjoismaisten/kansainvälisten verkkolasku- ja sanomaformaattien tuntemusta (OIOUBL, Svefaktura, EDIFACT INVOIC, …)
• Java-ohjelmointiosaamista (Javan lukutaidosta on hyötyä ongelmanselvityksessä)
• Pystyt hallitsemaan ja koordinoimaan käyttöönottoja sekä ongelmanselvityksiä projektimaisesti
• Hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen että suunnitelmallinen työskentelyote
• Hyvät viestintätaidot, kirjallinen ja suullinen sekä suomen, ruotsin että englannin kielellä

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Max Österberg, puh. +358 40 172 3687 arkisin klo 15.00-16.00 välillä.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 11.03.2020.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube


#LI-DNP

Skills

  • SQL
  • XML
  • MS SQL Server
  • Linux
  • Swedish
  • Finnish
  • Customer Service & Support
  • eInvoicing
  • Electronic Invoice Processing

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.